Home » Life & Style » Cele mai ciudate locuințe de închiriat de pe Airbnb din Europa. Imagini incredibile. Foto

Cele mai ciudate locuințe de închiriat de pe Airbnb din Europa. Imagini incredibile. Foto

Cojocaru Cristian / 12.11.2021, 12:22

Atunci când călătorești prin Europa, înregistrarea într-un Airbnb poate fi o soluție mult mai bună decât un hotel. Totuși ai putea avea parte de o surpriză pentru că unele locuințe Airbnb sunt mai ciudate decât te așteptai.

Locuințe ciudate de închiriat prin Airbnb

Majoritatea care accesează o locuință Airbnb, au parte de un apartament obișnuit. Totuși, în cadrul aplicației se regăsesc și locuințe mai puțin obișnuite precum un avion sau o moară de vânt. Află care sunt cele mai ciudate locuințe Airbnb din Europa și nu uita să apelezi la câțiva prieteni dacă dorești să locuiești într-un castel din Spania.

Sculptura în care poți locui – Roma, Italia

”Vezi arta, fii arta” este o expresie care prinde viață, la propriu, în interiorul acestui Airbnb din Roma, în inima Italiei. Amplasată pe acoperișul vilei proprietarului, este o locuință luminoasă, albă, aerisită, cu o baie privată, bucătărie complet utilată și o terasă mare. Airbnb este, de asemenea, amplasat într-o grădină mare, care este accesibilă pentru a vă bucura de soare pe tot parcursul. Are un dormitor potrivit pentru doi oaspeți, cu lenjerie de pat vibrantă și accente colorate. Așteaptă-te să te trezești creativ în fiecare dimineață în care stai aici.

Dormi într-un avion adevărat – Saint-Michel-Chef-Chef, Franța

Acest avion are făcut un upgrade față de cele cu care obișnuiești să călătătorești. Astfel, datorită acestui Airbnb aflat în vestul Franței, poți spune adio păturilor mici, scaunelor verticale și turbulențelor. Situată chiar lângă Nantes, lângă mare, este o locuință modernă care îți permite să te trezești dimineața privind prin acele ferestre mici curbate, dar cu confortul suplimentar de a face acest lucru dintr-un pat dublu. Acest avion Airbnb își păstrează încă unele dintre caracteristicile ale sale, astfel că regăsești ușile de avion, o cabină a pilotului și o zonă de zi cu mini-masă și centuri de siguranță. De asemenea, găzduiește o bucătărie, o baie și paturi potrivite pentru până la patru persoane.

ciudate locuințe airbnb
Te poti caza si beneficia de propria ta librarire in Wigtown, Scoția

Moara de vânt aproape de Amsterdam – Utrecht, Olanda

Amsterdam este cunoscut pentru morile sale de vânt pitorești, dar, în mare parte, sunt rezervate pentru excursii de o zi. Cu excepția acestui Airbnb cu sediul în Utrecht, cu trei dormitoare și spațiu pentru până la șase oaspeți. Moara de vânt beneficiază de vederi frumoase ale câmpurilor largi verzi și a unui râu șerpuit. Există o bucătărie, un living și o baie. De asemenea, poți închiria biciclete sau un caiac, dacă vrei să faci o schimbare și de a experimenta stilul de viață al morarului. Interioarele rustice, cu un pic de farmec olandez presărat, reprezintă detaliul final al acestui loc fermecător.

Iurtă afgană – Bavaria, Germania

Farmecul Orientului Mijlociu se îmbină cu tradițiile germanice în această iurtă afgană originală. Amplasat în Bavaria, este uimitor de autentic și reprezintă un loc în care te vei aștepta să ieși în deșert, mai degrabă decât pe trotuare și stațiile de metrou din Germania. Rămâi aici dacă ești iubitor de cultură și atenție la detalii. Totul despre această iurtă este proiectat în mod unic, de la cuverturi vibrante cu modele care acoperă toate suprafețele până la plasele mari, albe, înfășurate în jurul patului dublu. Toate detaliile de aici au fost adunate din aventurile proprietarului din întreaga lume. Deși la fața locului există o grădină și o piscină, iurta în sine vine doar cu elementele esențiale: fără televizor și fără apă curentă, cu excepția unei chiuvete de afară.

Locuință într-o librărie – Wigtown, Scoția

Iubitori de carte, adunați-vă! Va trebui să faceți o excursie în orașul pitoresc Wigtown din Scoția pentru a vizita The Open Book, o vacanță într-o librărie cu domnirea liberă a bibliotecii sale pe tot parcursul șederii. O locație genială, mai ales când vremea este rea, acest Airbnb are cărți de sus până jos, precum și colțuri confortabile în care să te simți relaxat, înainte de a petrece câteva ore bune într-o altă lume. Airbnb este de fapt deasupra librăriei în sine, dar vine complet cu toate elementele esențiale pentru călătoria ta. Are un dormitor cu pat dublu și pat de o persoană, precum și bucătărie și baie.

Castel medieval pentru 16 persoane – Llaés, Spania

Trăiește-ți toate visele medievale la acest castel din secolul al X-lea din Llaés, Spania. Cu spațiu pentru până la 16 persoane și amplasat între râuri, văi și munți, este o evadare minunată pentru excursii extinse cu familia sau prietenii. În timp ce castelul în sine datează de secole, interiorul a fost complet renovat pentru viața modernă. Opt dormitoare, o cameră de zi, sufragerie, bucătărie, patru băi, o grădină și o terasă cu iarbă înseamnă că există suficient spațiu pentru a se bucura toți cei care sunt cazați acolo. Candelabrele, oglinzile cu margini aurii, pereții și ramele tradiționale de pat te asigură că nu uiți niciodată acest loc.