Home » Life & Style » Cine este Angie Loupescou, femeia care a prezis pandemia de Covid. Ce predicții face pentru România

Cine este Angie Loupescou, femeia care a prezis pandemia de Covid. Ce predicții face pentru România

Manolică Anca / 02.04.2021, 20:02
Cine este Angie Loupescou, femeia care a prezis pandemia de Covid. Ce predicții face pentru România

Cine este Angie Loupescou, celebra femeie care a prezis pandemia de Covid. A devenit cunoscută în toată lumea, având o listă de așteptare foarte lungă. Iată ce predicții a făcut până acum și ce a prezis și pentru țara noastră. Iată ce predicții face pentru România!

Cine este Angie Loupescou, femeia care a prezis pandemia de Covid

Angie Loupescou, este o româncă originară din Constanța, care a devenit celebră în Grecia și în întreaga lume, după ce a făcut niște previziuni incredibile. A trăit în România până la vârsta de 12 ani, după care, rămasă orfană de ambii părinți, a fost adoptată de un cuplu de greco-români care au luat-o cu ei în Grecia. După numai doi ani, aceasta a început să observe că are capacități paranormale. Deși și-a dorit foarte mult să urmeze Facultatea de Teologie, în cele din urmă s-a îndreptat către Psihologie și Filosofie. Studiile au ajutat-o foarte mult în procesul de înțelegere și dezvoltare a abilităților înnăscute.

„La școală știam subiectele care urmau să cadă la examen, prevedeam lucruri care urmau să se întâmple familiei și cunoscuților, iar ele se adevereau întotdeauna. Așa mi-am dat seama că Dumnezeu mi-a făcut un cadou rar, cel al clarviziunii și al telepatiei”, a povestit Angie Loupescou, într-un interviu pentru Click!.

A prevăzut cutremure, inundații și chiar apariția acestui virus

A „văzut” prăbușirea turnurilor gemene din SUA, diverse accidente și evenimente cu implicații majore și chiar pandemia de Covid, cu mult timp înainte să apară. Spune că în multe cazuri este suficient doar să audă vocea cuiva pentru a-i prevedea viitorul.

Angie Loupescou a devenit cunoscută în întreaga lume, după ce a făcut niște previziuni incredibile
Angie Loupescou a devenit cunoscută în întreaga lume, după ce a făcut niște previziuni incredibile

A început să devină cunoscută prin anii 2000, după ce și-a lasansat cartea „Viețile precedente ale personalităților celebre”. În aceasta vorbește despre viziunea ei privind doborârea turnurilor gemene din SUA. Coincidență sau u, la doar un an, în septembrie 2001, catastrofa se adeverea.

„Apoi, am mai prevăzut multe din evenimentele importante petrecute de-a lungul timpului, de la cutremure, incidente, situații economice, inundații, până la apariția coronavirusului și alegerea în State a președintelui Biden. Toate au apărut în interviuri televizate sau în articole de presă.”, a completat aceasta.

Oameni din toate colțurile lumii se înscriu pe lista de așteptare

În prezent, românca este cercetător în metafizică, psiholog, hipnoterapeut clinic. Face parte din echipa medicală a Clinicii Universității Leipzig, din echipa Societății de Cercetare Psihică din Londra și din Guild National of Hypnotists din SUA. De asemenea, ea este fondatoarea Societății Științifice pentru Cercetări Psihologice din Atena și a companiei de consultanță Loupescou Consultants din Cipru.

Cu toate aceste cunoștințe academice, completate de capacitățile paranormale înnăscute, Angie a ajuns să fie cunoscută în toată lumea. Oameni de peste tot apelează la serviciile sale, lista de așteptare fiind una foarte lungă. Chiar și în pandemie, aceasta a oferi consultații telefonic sau pe internet, pe Skype. „Împlinirea mea este că pot ajuta oamenii folosindu-mi harul”.

Întrebată despre viitorul României, aceasta a spus că „e o situație dificilă, o combinație a crizei economice cu cea a coronavirusului, care va dura încă 2-3 ani”.

Poate detecta boli sau preveni accidente

Angie Loupescou oferă consultații pentru rezolvarea problemelor personale, sentimentale, de sănătate sau legate de carieră. Spune că poate detecta intuitiv boli sau accidente înainte ca acestea să aibă loc și privine și avertizează oamenii. Metodele ei sunt diferite: telepatie, hipnoterapie, previziune sau bioenergie. De altfel, susține ea, „nici o altă metodă nu s-a dovedit, până azi, să răspundă atât de perfect la nevoile fizice și spirituale ale organismului ca hipnoterapia și hipnoza intuitivă”, lucru care face ca Centrul Loupescou să fie unic în lume.

„Oamenii mai apelează la mine pentru tehnici de relaxare și susținere (stres, atacuri de panică, fobii, obsesii, insomnie, bulimie, anorexie, fumat, reglarea metabolismului etc.), pentru interpretarea viselor, retrospective din viețile anterioare, creșterea încrederii de sine, alungarea energiei negative, strategii pentru o viață fericită, printre care și sfaturi despre tehnica Feng Shui”, explică Angie