Home » Life & Style » Cine este Isabella Calthorpe, femeia care a refuzat avansurile Prințului William. Ce s-a petrecut între ei, înainte ca acesta să se căsătorească cu Kate Middleton

Cine este Isabella Calthorpe, femeia care a refuzat avansurile Prințului William. Ce s-a petrecut între ei, înainte ca acesta să se căsătorească cu Kate Middleton

Bucur Ioana / 05.11.2020, 17:22
Cine este Isabella Calthorpe, femeia care a refuzat avansurile Prințului William. Ce s-a petrecut între ei, înainte ca acesta să se căsătorească cu Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din scena publică. Însă puțini știu că, de fapt, viitorul rege și-ar fi dorit să aibă o altă femeie la braț și pentru dragostea căreia a luptat luni bune! Ea este Isabella Calthorpe, femeia care a refuzat avansurile Prințului William.

Kate Middleton trebuia să fie istorie! Cum a ajuns Prințul William să se îndrăgostească nebunește de Isabella Calthorpe

Fiica lui Lady Mary Gaye Curzon, moștenitoarea unui imperiu bancar, superbă, cu o educație aleasă și crescută în sânul aristrocrației britanice, Isabella Calthorpe îndeplinea toate condițiile pentru a-și câștiga locul în familia regală a Marii Britanii. Și a fost la un pas să o facă, în 2004, când Prințul William s-ar fi îndrăgostit nebunește de ea. De fapt, sora, ei, Cressida Bonas a fost iubita Prințului Harry în perioada 2012-1014.

ISabella Calthorpe ar fi fost motivul separării din 2004
ISabella Calthorpe ar fi fost motivul separării din 2004

Scriitoarea Katie Nichol, expert în tot ce ține de viața membrilor familiei regale britanice, a scris despre Isabella Calthorpe în cartea sa, „William and Harry: Behind the Palace Walls”, menționând că ea ar fi fost motivul separării, în anul 2004, cuplului Kate Middleton și Prințul William.

„Era complet îndrăgostit de ea, voia să fie cu ea. În vara anului 2004, William i-a făcut avansuri și numeroase invitații și, desi Isabella era singură la acea vreme, l-a refuzat categoric, spunând că o relație cu el o va afecta atât pe plan profesional cât și personal”, a dezvăluit  o sursă din cercul Prințului Willima, pentru Daily Mail, în 2007. „Nu era vreo fătucă de care să nu știe nimeni. Venea dintr-o familie important și era pe cale să devină o actriță de teatru de success. Din punctul ei de vedere, dacă ar fi devenit cunoscută doar ca iubita lui William, i-ar fi distrus orice șansă la o carieră”, a scris Katie Nichol.

În perioada în care Prințul William îi făcea avansuri, Isabella Calthorpe era studentă a Academiei Londoneze de Muzică și Arte Dramatice ș visa să devină actriță de teatru, ceea ce s-a și întâmplat după absolvire.

Prințul William și Kate Middleton
Prințul William și Kate Middleton

Kate Middleton a fost geloasă pe Isabella Calthorpe. Împăcarea cu Prințul William a venit cu o singură condiție 

După câteva luni de avansuri și insistențe, Prințul William a renunțat. A fost momentul în care a decis că își dorește să ma idea o șansă relației cu Kate Middleton, însă împăcarea nu ar fi fost tocmai ușoară. Datorită prietenilor comuni, Kate ar fi aflat despre pasiunea nebună pe care o făcuse fostul ei iubit pentru Isabella Calthorpe, așă că i-a impus tânărului să întrerupă orice legătură cu ea, interzicându-i să mai comunice cu ea.

Apropiații spun că Isabella Calthorpe ar fi regretat, o perioadă, faptul că i-a respins avansurile Prințului William, însă și povestea ei a avut un final fericit. În 2013, frumoasa blondă s-a căsătorit cu Sam Branson, nimeni altul decât fiul afaceristului şi deţinătorului brandului Virgin, Richard Branson. Cei doi au împreună doi copii și au fost invitați chiar la nunta lui Kate și William, în 2011.