Home » Life & Style » Cine este și cu ce se ocupă Lauren Sanchez, iubita lui Jeff Bezos. FOTO

Cine este și cu ce se ocupă Lauren Sanchez, iubita lui Jeff Bezos. FOTO

Voicu Costin / 09.02.2022, 07:26

Multă lume a auzit de miliardarul Jeff Bezos, dar puțini o știu pe actuala iubită a acestuia. Deși cei doi au apărut în imaginile publicate de diverse tabloide internaționale, povestea de viață a iubitei miliardarului este un mister pentru foarte multe persoane. Cine este Lauren Sanchez, actuala iubită a lui Bezos? Ne-am propus să trecem în revistă principalele lucruri despre aceasta!

Cine este Jeff Bezos?

Jeffrey Preston (Jeff” Bezos), născut la 12 ianuarie 1964, este un antreprenor american, care a jucat un rol esențial în comerțul electronic, fondator și CEO al companiei Amazon.com, Inc., o companie de vânzare cu amănuntul pe baza comenzilor prin Internet. Sub conducerea sa, Amazon.com a devenit cea mai mare companie cu vânzări on-line.

După absolvirea Princeton University în 1986, Bezos a lucrat pe Wall Street în domeniul informaticii, apoi a lucrat pentru o rețea de comerț internațional a unei companii numite Fitel. Ulterior, a lucrat pentru Bankers Trust, companie la care a devenit vicepreședinte. Apoi a lucrat pentru D. E. Shaw & Co., ca şi specialist în computer science.

Bezos a fondat Amazon la sfârșitul anului 1994. Compania a început ca o librărie online și de atunci s-a extins la o mare varietate de alte produse și servicii de comerț electronic, inclusiv streaming video și audio, cloud computing și inteligența artificială. În prezent este cea mai mare companie de vânzări online din lume.

Pe 5 iulie 2021, Bezos a demisionat din funcția de CEO al Amazon și a trecut în rolul de președinte executiv. Andy Jassy, șeful diviziei de cloud computing a Amazon, l-a înlocuit pe Bezos ca CEO al Amazon. Pe 20 iulie 2021, Bezos a zburat în spațiu alături de fratele său Mark . Zborul suborbital a durat peste 10 minute, atingând o altitudine de 107 km.

În 1992, Bezos lucra pentru DE Shaw în Manhattan când a întâlnit-o pe MacKenzie Tuttle, care era asociat de cercetare la firmă. Ei au devenit un cuplu şi s-au căsătorit un an mai târziu. În 1994, s-au mutat la Seattle, Washington, unde Bezos a fondat Amazon. Bezos și fosta lui soție, MacKenzie, sunt părinții a patru copii: trei fii și o fiică adoptată din China.

Pe 4 aprilie 2019, au divorțat. Bezos a păstrat 75% din acțiunile Amazon și MacKenzie primind restul de 25% (35,6 miliarde USD) în acţuni la Amazon.

Jeff Bezos ocupă locul 3, în prezent, în topul celor mai bogați oameni din lume. Locul 1 este ocupat de Elon Musk, iar pe locul doi se află Bernard Arnault.

Cine este Lauren Sanchez?

Lauren Sanchez, în vârstă de 52 de ani, și-a început cariera ca asistentă de birou la KCOP-TV din LA. Apoi a devenit prezentatoare TV și reporter pentru KTVK-TV și Extra. La începutul carierei, s-a mutat la Fox Sports Net, unde a câștigat mai multe nominalizări la Emmy. Ea a fost coprezentatoare la Fox’s Good Day LA din 2011 până în 2017.

În 2005, Sanchez a devenit gazda originală a filmului Fox So You Think You Can Dance. Ea a avut apariții episodice în filme de succes precum The Dark Knight, Fight Club și The Day After Tomorrow. Sanchez continuă să lucreze ocazional la Fox’s Good Day LA, Extra și alte emisiuni TV.

Pilot de elicopter calificat, are propria companie de filmări aeriene – Black Ops Aviation, pe care a fondat-o în 2016. Acum se concentrează pe proiecte de film și televiziune care îi permit să-și folosească abilitățile ca pilot licențiat.

Când a început Jeff Bezos să se întâlnească cu Lauren Sanchez?

Se crede că Lauren și Jeff Bezos au avut o aventură din ianuarie 2018. Zvonurile au început să apară, după ce în aprilie 2018, a apărut  o fotografie în care se bucurau de o masă împreună. S-a vehiculat că Bezos ar fi avut o relaţie secretă cu Sanchez, în timp ce era căsătorit cu MacKenzie Scott. Ei se întâlnesc public de când divorțul lui Bezos a fost finalizat în aprilie 2019.

Cu cine a mai avut relaţii Lauren Sanchez?

Ea s-a căsătorit cu Patrick Whitesell în 2005. El este agent pentru vedete precum Matt Damon, Christian Bale, Kevin Costner și Hugh Jackman. Surse au declarat pentru The New York Post că Bezos și Sanchez s-au cunoscut prin Whitesell.

Whitesell și Sanchez s-au despărțit în toamna lui 2018 și ea s-a apropiat de Bezos după ce a venit să lucreze pentru compania sa spațială, Blue Origin. Sanchez are trei copii.