Home » Life & Style » Cum a ajuns să arate o tânără care a mâncat zilnic doar o felie de pâine vreme de 5 ani. Toți s-au speriat când au văzut-o așa

Cum a ajuns să arate o tânără care a mâncat zilnic doar o felie de pâine vreme de 5 ani. Toți s-au speriat când au văzut-o așa

Violeta Badea / 11.02.2021, 09:53
Cum a ajuns să arate o tânără care a mâncat zilnic doar o felie de pâine vreme de 5 ani. Toți s-au speriat când au văzut-o așa

Cum a ajuns să arate o tânără care a mâncat zilnic doar o felie de pâine vreme de 5 ani. Toți s-au speriat când au văzut-o așa. O tânără din Marea Britanie, Annie Windley, a ajuns să cântărească doar 28 de kilograme. Era o tânără frumoasă, nu avea probleme de sănătate sau cu greutatea, însă obsesia pentru slăbit a făcut-o să mănânce doar o felie de pâine timp de cinci ani.  Povestea ei a șocat o lume întreagă. 

Annie Windley ajunsese sa cantareasca doar 28 de kilograme
Annie Windley ajunsese sa cantareasca doar 28 de kilograme

Cum a ajuns să arate o tânără care a mâncat zilnic doar o felie de pâine vreme de 5 ani

Annie Windley, în vârstă de 25 de ani, a fost la un pas de moarte după ce a decis să mănânce doar o felie de pâine timp de cinci ani, deoarece și-a dorit enorm să slăbească. Femeia a recurs la acest gest la vârsta de 15 ani, deoarece se considera o persoană plinuță. Nu era deloc așa, deoarece cântărea aproximativ 50 de kilograme.

Transformarea a fost incredibilă, britanica a ajuns să cântărească 28 de kilograme și a ajuns de mai multe ori la spital. Medicii i-au pus diagnosticul: anorexie. De asemenea, doctorii au sfătuit-o să renunțe la acest stil alimentar, dar femeia nu mai suporta niciun aliment, după ce ani la rând tot ceea ce a consumat a fost felie de pâine cu gem. Annie Windley arăta ca un schelet și îi era frică de mâncare. Nu mai avea forme și nici un corp armonios.

Tânăra nu avea nicio problemă cu aspectul său fizic, era mulțumită că a slăbit enorm, până în momentul în care au apărut primele probleme de sănătate. Annie Windley a ajuns de cinci ora la spital, cei apropiați își făceau griji, iar după un timp a realizat că trebuie să schimbe ceva în alimentația sa.

In prezent, Annie Windley are o alimentatie sanatoasa si un corp de invidiat
In prezent, Annie Windley are o alimentatie sanatoasa si un corp de invidiat

Transformarea uimitoare produsă după ce a mâncat ciocolată

În anul 2014 viața ei s-a schimbat radical. Annie Windley și-a dat seama că ceva nu este în ordine. În momentul în care ajunsese să cântărească doar 28 de kilograme era lipsită de putere și nu putea participa la orele de sport care se desfășurau la liceu.

 „În mod normal sunt o persoană energică şi activă: sunt bună la atletism, la hochei, tenis şi aruncarea suliţei. După ce am devenit anorexică nu aveam energie nici să respir”, a povestit Annie Windley pentru The Mirror, citat de click.ro.

Atunci a avut o revelație și li-a amintit că bunicul său obișnuia să-i facă cadouri de ciocolată. În anul 2017, Annie a ajuns la psiholog, deoarece ajunsese să mănânce pe lângă felia de pâine și foarte multă ciocolată. Psihologii și nutriționiștii au ajutat-o să-și schimbe dieta şi în loc de alimentele complet nesănătoase, Annie a început să mănânce la micul dejun humus, un ou fiert cu roşii şi la prânz o salată de ton cu paste.

A început să consume și desert pentru prima oară în viaţa ei. Pentru cină a ales somonul, cartofii şi legumele. De asemenea, a început să-i placă risotto cu pui şi tăiţei de orez cu chilli. Astfel, viața ei a luat o întorsătură neașteptată, iar anorexia este doar o amintire. În prezent, tânăra are niște forme de invidiat, are o alimentație extrem de sănătoasă și face mult sport. Are grijă de corpul ei și arată mai bine ca niciodată.