Home » Life & Style » Cum a ajuns să arate un bărbat, după 4 ani de când a renunțat la alcool. Imagini cu transformarea uimitoare

Cum a ajuns să arate un bărbat, după 4 ani de când a renunțat la alcool. Imagini cu transformarea uimitoare

Bucur Ioana / 03.11.2020, 17:16

În 2016, nu exista zi fără să dea pe gât de la 12 până la 24 de beri. Obișnuia să bea până nu mai știa de el, trezindu-se de prea multe ori fără să aibă habar ce se întâmplase cu el sau unde era. Și-a dat seama că dependența de alcool i-ar fi ucis, așa că a spus stop. La patru ani după ce și-a schimbat complet viața, este de nerecunoscut! Transformarea uluitoare a bărbatului care a renunțat la alcool.

Transformarea uimitoare a bărbatului care a renunțat la alcool de patru ani

Kenny Dunn nu s-a mai atins de patru ani de alcool. Bărbatul a decis ca 2020 să fie anul transformării totale pentru el.

„Am profitat de perioada în care nu am voie să ieșim din casă și m-am dedicat complet exercițiilor fizice și unui stil de viață sănătos. A fost o experiență spirituală profundă, revelatoare. Înainte, nu eram în stare să fac nici măcar o flotare. De Halloween, am făcut 575 într-o singură zi! Am 38 de ani și nu am fost în viața mea într-o formă atât de bună”, a povestit Kenny Dunn, citat de Bored Panda.

Kenny Dunn - o lună fără alcool
Kenny Dunn – o lună fără alcool

Cum arăta Kenny la 24 de ore după ce a decis să renunțe la alcool

La începutul anului 2020, Kenny și-a dat seama că are ocazia perfecta să își construiască o rutină zilnică sănătoasă. A început cu o provocare inedită: 100 de zile de exerciții de yoga. Kenny face sport de cinci ori pe săptămână, uneori, strecoară și câte un antrenament în plus, când simte că are nevoie de o doză de adrenalină. Știe că, poate exagerează, dar susține că simte nevoia să echilibreze numărul de ore din viață petrecute „zăcând beat mort pe canapea, uitându-mă la filme sau seriale”.

„Până în aprilie, făceam sport de trei sau patru ori pe săptămână. Am găsit un grup de persoane care erau la început de drum, exact ca mine. Ne-am încurajat reciproc și ne-am ajutat să ducem până la capăt cele 100 de zile fără pauză de antrenament. Acum, exercițiile fizice zilnice mi-au intrat în reflex, la fel ca trezitul din somn sau prepararea micului dejun”, a povestit Kenny.

Kenny Dunn - un an fără alcool
Kenny Dunn – un an fără alcool

La scurt timp după ce a renunțat la alcool, Kenny a adoptat dieta keto, ce l-a ajutat să dea jos un număr impresionant de kilograme. Atunci a învățat că „zahărul este, practic, otravă”. Spune că și-a reevaluat principiile alimentare, învățând care sunt carbohidrații de care trebuie să se ferească și care sunt cei benefici organismului.

„La fel ca mulți alți americani, mi-am petrecut aproape toată viața fiind dependent de zahăr. Consecința a fost obezitatea. După ce am renunțat la zahăr și carbohidrații răi, corpul meu s-a transformat. Am învățat care sunt carbohidrații ce mă ajută să îmi  cresc masa musculară, cum sunt cartofii dulci, mazăre, orez și ovăz”, a spus Kenny.

Kenny Dunn, transformare uimitoare, la patru ani după ce a renunțat la alcool
Kenny Dunn, transformare uimitoare, la patru ani după ce a renunțat la alcool

Cum arăta Kenny Dunn în 2016 versus cum arată Kenny Dunn în 2020. Transformarea este uimitoare

Kenny a dezvăluit că restricțiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19 au fost o povară cumplită pentru cei care se luptă să își învingă dependența de alcool sau droguri. Întâlnirile în care își găseau alinare și primeau încurajare de la alți oameni care trec prin aceleași greutăți au fost interzise. Bărbatul recunoaște că nu crede că ar fi putut renuna la alcool dacă pandemia ar fi lovit în 2016, când și-a început drumul spre o viață sănătoasă.