Home » Life & Style » Cum a reacționat Prințesa Diana, când Donald Trump a încercat să o cucerească

Cum a reacționat Prințesa Diana, când Donald Trump a încercat să o cucerească

Violeta Badea / 03.03.2021, 13:21
Cum a reacționat Prințesa Diana, când Donald Trump a încercat să o cucerească

Cum a reacționat Prințesa Diana, când Donald Trump a încercat să o cucerească. Prințesa Diana a fost o femeie frumoasă și a pus pe jur inima mai multor bărbați, printre care s-a aflat și Donald Trump. Acesta a încercat să o cucerească, imediat după divorțul ei de prinţul Charles al Marii Britanii. În acest articol veți afla cum a reacționat Prințesa Diana și ce părere avea despre Donald Trump.

Printesa Diana si Printul Charles
Printesa Diana si Printul Charles

Cum a reacționat Prințesa Diana

Prințesa Diana și Prințul Charles au avut o relație presărată de neînțelegeri. Cei doi s-au căsătorit pe data de e 29 iulie 1981, dar fericirea a durat doar cinci ani. Au urmat numeroase scandaluri, acuzații publice și o serie lungă de dovezi de infidelitate. Astfel, divorțul a fost inevitabil.

Cuplul s-a despărțit oficial în anul 1996, iar scandalul a fost mediatizat de-a lungul acestor ani. Din această căsnicie complet eșuată au rezultatul doi băieți: Printul William, care s-a născut pe data de 21 iunie 1982 și Prințul Harry, care s-a născut în septembrie 1984.

Devenind o femeie liberă, Prințesa Diana a fost asaltată de numeroși bărbați, printre care s-a aflat și fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. Acesta îi oferea diverse cadouri și își dorea cu tărie să-i devină soție. Prezentatoarea de televiziune Selina Scott a declarat că miliardarul o urmărea pe Prinţesa de Wales, crezând că are vreo şansă.

O bombarda pe Diana la Palatul Kensington cu buchete masive de flori, fiecare valorând sute de lire sterline. Trump vedea cu siguranţă în Diana soţia-trofeu perfectă. În timp ce trandafirii şi orhideele se adunau unele peste altele, ea devenea din ce în ce mai îngrijorată cu privire la el. Începuse să se simtă hărţuită de Trump“, spune prezentatoarea.

Se pare că Prințesa Diana nu-i împărtășea absolut deloc sentimentele, ci, din contră, era scârbită de Donald Trump. Superba blondă era îngrijorată și se simțea agasată de insistenţa fostului președinte. Scott susţine că Diana i-a mărturisit la un moment toate aceste lucruri.

Donald Trump si Melania
Donald Trump si Melania

Donald Trump a descris-o pe prinţesa Diana ca pe o „doamnă de vis“

Printesa Diana și-a pierdut viața în urma unui tragic accident de mașină în august 1997.  în centrul Parisului. Prinţesa de Wales și Dodi Al Fayed (iubitul ei) se aflau în Paris și încercau să scape de paparazzi. Vestea că frumoasă blondă a murit i-a îndoliat pe britanici, dar și pe Donald Trump. Acesta a regretat foarte mult că nu au ieșit împreună, deoarece a considerat întotdeauna că avea o șansă cu ea. De asemenea, Donald Trump a admirat-o foarte mult și a descris-o ca pe o „doamnă de vis“.

„Am un sigur regret în ceea ce priveşte femeile – că nu am avut niciodată ocazia să o curtez pe Lady Diana Spencer. A fost o adevărată prinţesă, o doamnă de vis“, a mărturisit fostul președinte al SUA în volumul său „Arta revenirii (The art of comeback)“.

Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, a fost căsătorit de trei ori, cu Ivana Trump, Marla Maples și cu actuala sa soție, Melania Trump. Din cele trei căsătorii au rezultat cinci copii: trei dintre aceștia cu Ivana Trump, unul cu Marla Maples și unul cu Melania Trump.