Home » Life & Style » Cum arată și cât valorează cele mai scumpe inele ale Victoriei Beckham. Are o colecție impresionantă

Cum arată și cât valorează cele mai scumpe inele ale Victoriei Beckham. Are o colecție impresionantă

Voicu Costin / 01.05.2022, 12:29

Cu toții știm că femeile iubesc bijuteriile, iar partenerii lor de viață încearcă să le facă fericite ori de câte ori au ocazia. Nu trebuie să fie o ocazie specială pentru a oferi în dar o bijuterie, ci putem face acest gest oricând. Indiferent de alegerea bărbaților, femeile vor fi mereu surprinse de inelele scumpe din materiale prețioase, mai ales dacă sunt încrustate și cu diamante. Cum arată și cât valorează cele mai scumpe inele ale Victoriei Beckham?

Cine este Victoria Beckham

Victoria Caroline Beckham s-a născut pe 17 aprilie 1974 şi este o femeie de afaceri, creatoare de modă, scriitoare, actriță și cântăreață de origine britanică. Beckham și-a câștigat popularitatea la sfârșitul anilor ’90, când s-a alăturat formației pop Spice Girls și a fost poreclită Posh Spice de revista britanică Top of the Pops în iulie 1996. După despărțirea de Spice Girls a urmat o carieră muzicală solo, în decursul căreia a lansat mai multe discuri single.

Beckham a cunoscut și mai mult succes pe plan internațional odată cu cariera în modă. Aceasta a inclus crearea unei linii de blugi și mai târziu propria ei marcă, dVb Style. Beckham și-a creat propria linie de ochelari de soare și de parfumuri, intitulată „Intimately Beckham”, care a fost lansată în Regatul Unit și SUA. În asociere cu casele de modă, ea a produs o gamă de genți de mână și de bijuterii. În plus, Beckham a lansat două cărți best-seller: o autobiografie și un ghid de modă.

Pe 4 iulie 1999 s-a  căsătorit cu David Beckham și au împreună patru copii.

Cele mai scumpe inele ale Victoriei Beckham

La un an după ce s-au cunoscut, în 1999, David a cerut-o în căsătorie pe Victoria, oferindu-i un inel cu diamant, în valoare de 90 de mii de dolari. Această bijuterie prețioasă nu a fost singură pe care celebrul model a primit-o în dar de la soțul sau. În prezent, colecția de bijuterii valorează o avere, iar dacă ar vrea să le vândă, ar putea obține o avere de milioane de lire sterline de pe urmă inelelor sale de safir, rubin, aur și diamante.

Are o colecție de 15 inele cu diamante

În ultimii 23 de ani, Victoria a adunat în colecția sa de bijuterii, aproximativ 15 inele. De-a lungul anilor, vedeta a fost fotografiată de paparazzi purtând inele impresionante. Una dintre ele are o valoare de 1,2 milioane de lire sterline, iar un alt inel de culoarea roz-șampanie, voloareaza și el, 1 milion de lire sterline.

În anul 2010, ea a purtat pe deget un inel cu diamant de 17 carate, în valoare de aproximativ 2 milioane de lire sterline. De asemenea, un alt inel impresionant cu piatră, de la „Jacob & co‟, l-a costat pe David Beckham, 10.000 de lire sterline. Victoria a mai fost fotografiată purtând și alte tipuri de bijuterii. Obiecte prețiose cu diamant alb, diamant roz, smarald, rubin, safir, aur și bijuterii de platină, sunt doar câteva dintre cele mai prețioase materiale din care sunt făcute inelele fostei cântărețe.

Victoria și David Beckham au sărbătorit nunta!

Victoria și David Beckham au sărbătorit recent, la începutul lunii aprilie, nunta fiului lor, Brooklyn Beckham, cu fiica unui miliardar, Nicola Peltz. La fel ca tatăl său, Brooklyn nu s-a lăsat mai prejos când a cerut-o pe Nicola în căsătorie. El i-a oferit viitoarei sale soții un inel cu diamant, care valorează aproximativ 200.000 de dolari.