Home » Life & Style » Cum arată și ce face singurul nepot al lui John F. Kennedy. Seamănă izbitor cu fostul președinte al Americii

Cum arată și ce face singurul nepot al lui John F. Kennedy. Seamănă izbitor cu fostul președinte al Americii

Violeta Badea / 01.04.2021, 10:17

Cum arată și ce face singurul nepot al lui John F. Kennedy. Seamănă izbitor cu fostul președinte al Americii. John F. Kennedy a fost cel mai tânăr și chipeș președinte ales al Statelor Unite ale Americii, iar nepotul său pare să-i calce pe urme la capitolul frumusețe. În acest material veți afla cum arată și ce face singurul nepot al lui John F. Kennedy.

Cum arată și ce face singurul nepot al lui John F. Kennedy

Jack Schlossberg este pasionat de sport
Jack Schlossberg este pasionat de sport

Caroline Kennedy, în vârstă de 63 de ani, este singura urmașă în viață a fostului președinte american John F. Kennedy şi a soţiei lui, Jacqueline Kennedy Onassis. Anul trecut, aceasta a apărut alături de fiul său, Jack Schlossberg, într-o conferință virtuală pentru a-l susține pe candidatul Joe Biden la președinția SUA. Băiatul, în vârstă de 28 de ani, s-a făcut remarcat imediat și mulți au spus că seamănă izbitor la fizic cu John F. Kennedy, dar și cu unchiul său.

„la aceste alegeri, viitorul nostru constă în vot. Pentru generația mea, va defini restul vieții noastre. Trebuie să vorbim despre schimbările climatice și să punem capăt nedreptății rasiale sistematice. Trebuie să facem sistemul de sănătate disponibil pentru toată lumea. Depinde de noi. Să îl alegem pe Joe Biden viitorul președinte al Statelor Unite.”, a declarat Jack Schlossberg, citat de elle.ro.

Jack Schlossberg
Jack Schlossberg

Nepotul fostului președinte american avea doar șase ani, atunci când unchiul său a murit și nu își amintește foarte multe. Însă, Jack Schlossberg s-a interesat de viața unchiului său și a bunicului său și îi place asemănarea cu cei doi. Însă, nu se gândește momentan la politică, ci doar la terminarea studiilor. Băiatul a locuit o vreme în Japonia, deoarece mama sa a fost ambasadoarea SUA în Japonia, atunci când Obama se afla la putere. În afară de Jack, Caroline mai are două fete pe Rose şi Tatiana.

Caroline Kennedy si Joihn F Kennedy
Caroline Kennedy si Joihn F Kennedy

Seamănă izbitor cu fostul președinte al Americii

Tânărul studiază la Universitatea Harvard, iar în trecut a absolvit Yale, mai exact în anul 2015. Astfel, Jack i-a moștenit inteligența bunicului său, dar și frumusețea. Mai mult decât atât, tânărul s-a remarcat în actorie și a primit un rol în sezonul opt al serialului „Blue Bloods”, în anul 2018.

Urmașul fostului președinte iubește adrenalina, mersul pe bicicletă și este pasionat de sporturile nautice: surfing şi paddleboarding. Pe rețelele de socializare își arată dragostea față de plajă și ocean, dar se mândrește și cu trupul său sculptat. Jack este fiul lui Caroline din căsnicia cu Edwin Schlossberg. Cei doi au un mariaj din anul 1986.

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, John F. Kennedy, a fost cel de-al 35-lea președinte al Statelor Unite ale Americii şi printre cei mai carismatici lideri americani. Acesta avea doar 46 de ani, atunci când a fost asasinat la Dallas, pe data de 22 noiembrie 1963. La scurt timp după tragicul eveniment, este arestat Lee Harvey Oswald. Împrejurarile şi cei care au pus la cale acest asasinat au rămas, până în zilele noastre, neelucidate.

Un alt destin tragic la avut și unchiul lui Jack Schlossberg, John F. Kennedy Jr. Acesta a murit într-un accident de avion pe data de 16 iulie 1999. Avea doar 38 de ani și sepregătea să candideze pentru Casa Albă.