Home » Life & Style » Cum faci ca parfumul să persiste mai mult pe piele. Trucul simplu pe care trebuie să-l afli imediat

Cum faci ca parfumul să persiste mai mult pe piele. Trucul simplu pe care trebuie să-l afli imediat

Cojocaru Cristian / 30.01.2022, 14:17
Cum faci ca parfumul să persiste mai mult pe piele. Trucul simplu pe care trebuie să-l afli imediat

Nu o dată a fost cazul în care ai descoperit în jurul orei prânzului că parfumul tău nu se mai simte. Următoarele sfaturi care vin de la experți te vor ajuta ca parfumul tău să persiste mai mult pe piele, iar acest lucru fără a pulveriza o cantitate mai mare din esența preferată. Iată câteva trucuri care te vor ajuta și care vor trezi încântare.

Trucuri prin care parfumul să persiste mai mult pe piele

Ne place să mirosim frumos toată ziua, dar uneori se poate simți că parfumul tău a dispărut în momentul în care îl pui. Totul este să știi unde și cum să aplici parfumul și cum să-l depozitezi astfel încât să-și păstreze calitatea. Dacă știi să profiti la maximum de parfumul tău, nu vei pierde la fel de mult. Citește mai departe despre schimbările minore pe care trebuie să le faci, astfel încât puterea parfumului tău să poată fi simțită de ziua până noaptea.

Adaugă vaselină pe punctele de puls

Unguentul din vaselina va păstra parfumul mai mult timp. Aplică acest compus pe încheieturi, gât, interiorul coatelor, în spatele genunchilor, pe glezne și pe gambe.

Pulverizează parfum pe peria de păr

Alcoolul din parfum îți poate usca părul, așa că nu este recomandat să îl aplici direct. În schimb, pulverizează ușor peria de păr cu el sau cumpără un parfum de păr special conceput pentru păr.

Nu depozita parfumul în baie

Umiditatea crescută va descompune parfumul și implicit, puterea acestuia va fi mai mică. Recomandat este să îți păstrezi parfumul în dormitor.

Hidratează-ți pielea

Aplicați o loțiune fără parfum înainte de a pulveriza. Pielea grasă va păstra parfumul mai mult timp.

Aplică-l la momentul potrivit

Pielea umedă va bloca mirosul, iar dacă te îmbraci imediat după aceea, mirosul parfumului se va pierde. Așteaptă câteva minute pentru ca parfumul și locul în care îl utilizezi să se usuce.

parfumul persiste piele
Nu este recomandat sa iti freci incheieturile dupa ce le-ai parfumat

Nu freca încheieturile mâinilor

Frecarea va face ca notele de vârf ale parfumului să se estompeze mai repede și parfumul tău nu va dura atât de mult.

Utilizează fiecare ultimă picătură

Nu irosi ultimele picături de parfum. În schimb, le poți amesteca într-o loțiune de corp fără parfum, astfel că parfumul tău preferat va dura pentru o perioadă mai îndelungată.

Cunoaște diferitele tipuri de parfum

Orice produs etichetat spray de corp, apă de colonie sau apă de toaletă are o concentrație scăzută de uleiuri parfumate și un miros mai subtil. Apa de parfum și extrasul de parfum sunt mult mai înțepătoare și durează cel mai mult.

Poartă cu tine bucăți mici de bumbac

Dacă iei după tine toată sticla de parfum, în afara faptului că geanta ta va fi mai grea, există și posibilitatea să pierzi parfumul. În schimb, ia cu tine bucăți mici de bumbac și aplică parfum pe ele. Cu ajutorul acestora, vei putea face retușuri pe tot parcursul zilei.

Nu-ți scutura parfumul

Parfumul este conceput să stea nemișcat. Agitarea sticlei va lăsa doar aer să intre și va reduce calitatea acestuia.

Păstrează cutia

Parfumul trebuie păstrat departe de lumina zilei, deoarece degradează uleiul și descompune parfumul. Dacă tot vrei parfumurile tale să reziste mai mult, păstrează-le în cutiile frumoase în care au venit.