Home » Life & Style » Cum poți vedea online serialul copilăriei – Power Rangers. Este pe Youtube și încă apar episoade noi

Cum poți vedea online serialul copilăriei – Power Rangers. Este pe Youtube și încă apar episoade noi

Manolică Anca / 05.07.2021, 16:03
Cum poți vedea online serialul copilăriei – Power Rangers. Este pe Youtube și încă apar episoade noi

Power Rangers este o franciză americană de divertisment și merchandising construită în jurul unui serial de televiziune cu super – eroi live-action, bazat pe franciza japoneză tokusatsu Super Sentai. Dacă acesta a fost și serialul copilăriei tale și acum îți este dor să îl rememorezi, iată cum poți vedea online Power Rangers.

Power Rangers, un succes de peste 25 de ani

Serialul a debutat pe 28 august 1993, sub numele de Mighty Morphin Power Rangers, în blocul de programare Fox Kids. Acesta a produs mai întâi de Saban Entertainment, ulterior de BVS Entertainment, mai târziu de Saban Brands și astăzi de SCG Power Rangers și Hasbro. Este prima intrare a francizei Power Rangers și a devenit rapid un fenomen al culturii pop din anii 1990, împreună cu o gamă largă de jucării, figurine de acțiune și alte produse.

În ciuda criticilor inițiale, care spuneau că publicul este format din copii, iar violența nu ar fi de bun augur, franciza a avut succes comercial enorm. Până în 2001, franciza media a generat vânzări de jucării de peste 6 miliarde de dolari. Începând cu 2021, Power Rangers este format din 28 de sezoane de televiziune din 21 de serii tematice diferite și trei filme de teatru lansate în 1995, 1997 și 2017.

„Power Rangers” ilustrează povestea a cinci adolescenţi obişnuiţi care trebuie să devină extraordinari pentru a îşi salva micuţul orăşel, Angel Grove, și lumea de o ameninţare extraterestră. Predestinați pentru acest lucru, cei cinci eroi descoperă cu repeziciune că ei sunt singurii care pot salva planeta. Dar pentru a face asta, vor trebui să-şi depăşească problemele din viaţa de zi cu zi şi, înainte de a fi prea târziu, să-şi unească forţele pentru a deveni Power Rangers.

Power Rangers, un succes de peste 25 de ani
Power Rangers, un succes de peste 25 de ani

Cum poți vedea online serialul copilăriei – Power Rangers

Fiecare sezon al Power Rangers începe cu un grup de eroi tineri care învață să își folosească abilitățile și să lupte împotriva răului. Pe măsură ce răul devine tot mai mare, lucrurile se schimbă și vine un punct în care chiar și cei mai eroi dintre Rangers au nevoie de puțin ajutor. În aproape fiecare sezon al seriei, ajutorul vine sub forma unui Power Ranger special, unul care a venit prin abilitățile lor într-un mod foarte diferit.

Când sunt „transformați”, rangerii devin supereroi puternici, care poartă costume de spandex și căști cu viziere opace, identice, cu excepția culorilor codate. Aceștia posedă, în general, rezistență sporită, durabilitate, agilitate și pricepere în luptă. De asemenea, unii posedă abilități supraumane sau psihice , cum ar fi super-viteza, manipularea elementelor, percepți extra-senzorială sau invizibilitate. În plus, fiecare dintre ei are câte o armă unică, precum și armament comun folosit pentru lupta la sol.

Serialul copilăriei îl poți vedea oricând pe contul oficial de Youtube al seriei. La acestea se adaugă și mult conținut nou și exclusiv de la Power Rangers Dino Fury, precum și compilații uimitoare, clipuri și multe altele din toate momentele tale preferate de Power Rangers.