Home » Life & Style » Cum poți vedea toate sezoanele și episoadele serialului Las Fierbinți

Cum poți vedea toate sezoanele și episoadele serialului Las Fierbinți

Manolică Anca / 20.04.2021, 15:53
Cum poți vedea toate sezoanele și episoadele serialului Las Fierbinți

Ești fan „Las Fierbinți” și vrei să fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă cu Bobiță, Celentano, Giani sau Firicel? Dacă se întâmplă să ratezi vreun episod sau vrei să revezi episoade mai vechi, noi venim în ajutorul tău cu informații despre sarialul tău favorit. Iată cum poți vedea toate sezoanele și episoadele serialului Las Fierbinți de pe PRO TV.

Cum poți vedea toate sezoanele și episoadele serialului Las Fierbinți

Las Fierbinți este cel mai iubit serial de comedie românesc care a dat peste cap toate audiențele încă de la debut, în martie 2012. De atunci, și-a câștigat constant fani noi, personajele Gianina, Bobiță, Aspirina, Celentano sau Firicel devenind din ce în ce mai îndrăgite. Astăzi, serialul a ajuns la cel de-al 18-lea sezon și încă este lider de audiență pe toate segmentele de public. Se difuzează la Pro TV marțea și joia, de la ora 20.30.

Cum poți vedea toate sezoanele și episoadele serialului Las Fierbinți? Ei bine, multe dintre informațiile de pe internet fac trimitere către noua platformă PRO TV Plus, unde se spune că poți vedea gratuit show-urile, serialele și știrile tale preferate. Însă poți vedea doar anumite episoade. Mai exact, pe protvplus.ro poți vedea doar ultimele trei episoade din serialul tău preferat.

Daca vrei să vezi episoadele sausezoanele mai vechi, vei fi redirecționat pe site-ul Voyo. Acolo va trebui să fii membru pentru a putea avea acces la conținut. iar pentru a îți face un cont va trebui să achiți patru euro pe lună, în fiecare luna. Așadar, nu este nimic gratuit, va trebui să plătești o suma modică, ce-i drept. Mai este opțiunea de a încerca gratuit serviciul Voyo, timp de șapte zile.

Actorii din serialul îndrăgit Las Fierbinți
Actorii din serialul îndrăgit Las Fierbinți

Cum te conectezi pe platforma PRO TV Plus

Foarte simplu. Există două modalități. Accesează platforma, după care, în dreapta sus vei vedea opțiunea de „Log in”. Aici se va afișa o casetă în care ești întrebat cum dorești să te loghezi: cu adresa de e-mail sau cu contul de Facebook.

Cu adresa de e-mail: dacă alegi această modalitate, apasă butonul „Înregistrează-te”, după care completează cele trei câmpuri obligatorii cu nume, adresa de e-mail și o parolă. După ce ai bifat căsuțele care țin de confidențialitate și protecție a datelor, apasă butonul creează cont. Ultimul pas este confirmarea acestuia, deschizând mail-ul primit pe adresa personală și apăsând butonul „Da, confirm”. Gata, uite cum cum poți urmări ușor emisiunea ta preferată de la PRO TV dacă nu ai TV!

Cu pagina de Facebook: dacă alegi această modalitate, apasă butonul „Conectează-te cu Facebook”. În fereastra care se deschide, vei apăsa butonul „Continuă ca (numele tău)” și gata, te-ai conectat cu succes.

Platforma poate fi accesată de pe orice dispozitiv care este conectat la internet. Deci, și de pe telefon. Îți poți descărca oricând gratuit aplicația PRO TV PLUS din Google Play și urmări show-urile tale preferate oricând și oriunde. De asemenea, în cazul în care nu ai vrea să ratezi ora de începere a vreunei emisiuni, poți seta o alertă pentru a primi o notificare atunci când aceasta începe. Alerta funcționeaza inclusiv pentru Știrile Pro TV