Home » Life & Style » Cum să arați impecabil în poze. Secretele influencerilor, trucuri de selfie

Cum să arați impecabil în poze. Secretele influencerilor, trucuri de selfie

Voicu Costin / 11.05.2022, 10:53
Cum să arați impecabil în poze. Secretele influencerilor, trucuri de selfie

Rețelele sociale reprezintă locul virtual unde miliarde de oameni postează imagini care surprind diferite momente din viața lor. În special, doamnele și domnișoarele sunt cele care adoră să își surprindă prietenii și urmăritorii postând chiar și zilnic câte o fotografie. Fie că sunt în vacanță, fie că este o întrunire cu cei apropiați, internauții vor să arate cât mai bine în poze. Cum poți obținem cele mai frumoase poze? Iată mai jos câteva trucuri esențiale!

Sfaturile influencerilor legate de crearea unor fotografii reușite

Cel mai important sfat. Aspectul feţei

Deschideți gura cât de larg puteți, păstrați zâmbetul și ridicați sprâncenele. Acum, țineți sprâncenele ridicate și îndepărtați zâmbetul. Aceasta este fața de model. Atunci când doar ridicați sprâncenele, fața pare surprinsă, nu are nimic special. Este vorba de zâmbet. După diferite încercări, chiar și atunci când îndepărtezi zâmbetul, ochii continuă să zâmbească.

Deschideți puțin gura

Pentru a relaxa fața și a face expresia mai plăcută, tot ce trebuie să faci este să deschizi puțin buzele și să inspiri pe gură. Dacă aveți un zâmbet perfect, puteți profita de acest lucru și să vă arătați dantura perfectă. Dacă considerați că dantura nu arată foarte bine, totuși, puteți zâmbi, astfel încât să vi se vadă puțin din dantură. Poza va părea mai naturală, ca și cum ați fi fost surprinși în poză.

Privirea este importantă

Nu uitați să zâmbiți cu ochii și să vă uitați direct în cameră, în loc să priviți undeva pe ecran. Trebuie ca pozele efectuate, să pară cât mai naturale, că o persoană vi le-a făcut, ci nu voi.

Alegeți un fundal bun

Întotdeauna există un fundal în orice fotografie, așa că este mai bine să te asiguri că arată bine chiar dacă fața ta este în centrul atenției. Orice machiaj și orice ținută își vor pierde strălucire, dacă fundalul nu este unul potrivit. Caută locuri frumoase și încearcă să schimbi unghiul pentru a face fundalul mai interesant.

Folosiți accesorii pentru a vă crea un look

Dacă v-ați săturat de selfie-uri, încercați să folosiți accesorii pentru a le face să pară noi. Ochelarii de soare, pălăriile, bijuteriile, eșarfele și șalurile vă pot ajuta să creați un look nou, fresh şi să vă scoată în evidenţă unele trăsături.

Încearcă să fii natural

O fotografie ar trebui să arate starea de spirit reală, nu emoțiile false. Dacă ești fericit, zâmbește, dacă ești trist, plângi. Apropo, fotografia nu trebuie să fie perfectă. Oamenii s-au săturat de fotografii perfecte, iar fotografiile naturale, accidentale sunt de fapt destul de populare. Multe celebrități au realizat și ele acest lucru. Postează adesea selfie-uri fără machiaj și își arată look-ul din zilele obișnuite.

Nu faceți selfie-uri prea aproape de față

Camera frontală distorsionează trăsăturile feței. Pentru ca acestea să rămână corecte, ar trebui să faceți selfie-uri de la o distanță cât mai mare. Întindeți brațul care ține telefonul, iar pentru a elimina brațul din fotografie, folosiți zoom-ul sau tăiați imaginea după. Va surprinde chipul vostru în cele mai frumoase ipostaze.