Home » Life & Style » De ce a divorțat Andreea Berecleanu de Andrei Zaharescu. Fosta știristă de la Antena 1 a povestit tot

De ce a divorțat Andreea Berecleanu de Andrei Zaharescu. Fosta știristă de la Antena 1 a povestit tot

Manolică Anca / 12.11.2020, 10:11
De ce a divorțat Andreea Berecleanu de Andrei Zaharescu. Fosta știristă de la Antena 1 a povestit tot

Și cuplurile celebre se despart! De ce a divorțat Andreea Berecleanu de Andrei Zaharescu, după aproximativ 15 ani de căsătorie. Fosta vedetă de la Observator de la Antena 1 a spus adevăratul motiv pentru care nu a mai dorit să audă de el.

De ce a divorțat Andreea Berecleanu de Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu s-au despărţit în 2013, după un mariaj care a durat aproximativ 15 ani. Deși divorțul s-a produs oarecum în liniște și totul părea să se așeze, la numai doi ani au apărut certuri din cuza pensiei alimentare. Prezentatoarea TV l-a dat în judecată pe fostul soț pentru că nu mai plătise pensia aliementară a copiilor de mai bine de 7 luni, suma ajungând la aproape 10.000 de euro.

Avocatul Andreei Berecleanu, Călin Giurgiu, cel care a reprezentat-o în procesul intentat pentru pensia alimentară a vorbit, la acea vreme, despre divorțul celor doi într-o emisiune TV. Acesta nu este doar avocatul Andreei, ci și fostul soț al actualei iubite a lui Andrei Zaharescu, Cosmina.

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu alături de copiii lor
Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu alături de copiii lor

”Eu am fost avocatul familiei foarte mult timp. Eu și fosta mea soţie am fost prieteni de familie cu Andreea şi Andrei. Motivul divorţului nu îl pot spune, deoarece s-a vrut ceva amiabil şi discret. El trebuie să plătească pensie alimentară o treime din salariul lui. El are 5.000 de dolari salariu de consul. Acum s-a ajuns la o sumă de aproape 10.000 de euro.

I s-a pus proprire pe conturi. Am înţeles că vorbeşte cu copiii. Andreea a plecat cu copiii şi cu domnul Stan la Disneyland. A venit şi el. Andrei susţine că nu poate să vină decât o dată pe an în România. Andreea nu i-a interzis să îşi vadă copiii. Ei au stat două luni la el în vacanţă, în Africa de Sud. El avea o relaţie bună cu cei mici. Nu cunosc să fi existat episoade violente între Andrei şi Andreea. Când s-a produs ruptura, s-a produs de tot”, a declarat avocatul.

Andreea Berecleanu a fost înșelată de Andrei Zaharescu

Avocatul continuă dezvăluirile și spune că a aflat de idila celor doi printr-un simplu mesaj. Fosta lui soție, încă parteneră de afaceri în vremea aceea, primise un mesaj pe telefon, iar acesta a descoperit, cu stupoare, că era chiar de la Andrei Zaharescu.

„Eu cu soţia mea nu mai eram împreună, eram despărţiţi, dar eram în continuare parteneri de afaceri. Eram la birou şi am văzut un mesaj pe telefon. Am tastat să văd al cui era numărul. Am fost şocat să aflu că fosta soţie s-a cuplat cu Zaharescu. Andreea nu a aflat de la mine, a aflat din altă parte. Relaţia lor a început cu mult timp înainte să apară în presă.”

Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe fostul soț din cauza pensiei alimentare
Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe fostul soț din cauza pensiei alimentare

Mai mult, acesta spune că cei doi aveau o relație încă din 2010, perioadă în care Andreea Berecleanu încă era împreună cu Andrei Zaharescu.

„Zaharescu o înşela pe Andreea cu soţia mea. A început cam prin 2010. El era cu Andreea atunci. Au fost o perioadă separaţi, dar s-au combinat când el era purtător de cuvânt. Nu s-a putut până atunci. Eu nu i-am spus Andreei nimic, abia apoi, după ce a aflat din altă parte, am discutat despre asta”, a mărturisit avocatul Călin Giurgiu, în 2015.

„Fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”

La scurt timp după separare, Andreea şi-a refăcut și ea viaţa alături de medicul Constantin Stan. Aceasta a recunoscut că cei doi s-au apropiat treptat și se potrivesc foarte bine, fiind chiar și în prezent împreună. Iată ce a spus aceasta:

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea Berecleanu, la un post TV.