Home » Life & Style » Dieta Balerina sau cum să slăbești 1 kg în fiecare zi. Monica Tatoiu a spus care sunt principalele reguli de urmat

Dieta Balerina sau cum să slăbești 1 kg în fiecare zi. Monica Tatoiu a spus care sunt principalele reguli de urmat

Alexandru Cazacu / 05.06.2022, 17:13

În cadrul unui interviu, Monica Tatoiu a mărturisit că ține o dieta cu ajutorul căreia slăbește 1 kilogram în fiecare zi. Mai exact, este vorba despre Dieta Balerina, despre care fosta femeie de afaceri susține că nu este una tocmai ușoară. Totodată, ea a explicat și care sunt principalele reguli de urmat, pentru ca dieta să dea rezultate bune.

Monica Tatoiu a slăbit 1 kg în fiecare zi cu Dieta Balerina

Prezentă la emisiunea „Teo Show” de la postul de televiziune Kanal D, Monica Tatoiu a dezvăluit cum reușește să scape rapid de kilogramele în plus. Se pare că, atunci când simte că a pus un câte kilogram sau când dorește să scape rapid de câteva dintre ele, fosta femeie de afaceri apelează la Dieta Balerina, o dietă hipocalorică care dă rezultate sigure.

Cu toate acestea, regimul de slăbit nu trebuie urmat pentru o perioadă foarte lungă și nici nu este indicat pentru persoanele care nu nu au o stare de sănătate bună. Conform Monicăi Tatoiu, primele două zile se lasă cu dureri de cap, deoarece elimini foarte mult. Dieta menționată se ține doar patru zile, în care poți slăbi patru kilograme.

„Balerina este o dietă potrivită pentru cine vrea să slăbească repede, dar nu foarte multe kilograme. Ea a fost concepută pentru pacienții supraponderali care trebuie operați. Întrucât numărul de calorii este foarte redus, pacienții pierd repede câteva kilograme înainte de intervenția chirurgicală. Desigur, poți ține această cură de slăbire și dacă nu ai probleme de sănătate, dar nu în cazul în care vrei să slăbești mai mult de 2-3 kilograme”, a spus Monica Tatoiu la emisiunea lui Teo Trandafir, potrivit viva.ro.

Care sunt principalele reguli de urmat

Totodată, Monica Tatoiu a explicat și cum funcționează Dieta Balerina și care sunt principalele reguli de urmat. Mai exact, pentru rezultate optime, se mănâncă din două în două ore, începând de la 08:00 dimineața și până la 20:00 seara. Totuși, în funcție de programul fiecăruia, orarul dietei poate fi schimbat, însă este foarte important să existe pauza de două ore. După cum am menționat și anterior, această dietă hipocalorică se ține 4 zile.

În plus, pe parcursul dietei trebuie să consumi măcar 2 litri de apă zilnic. În caz că îți dorești mai mult este important să faci câteva zile de pauză înainte de a repeta regimul. În schimb, Dieta Balerina nu este recomandată pentru cei care suferă de unele afecțiuni, precum anemie, lipsă de vitamine și magneziu sau probleme cu rinichii.

Monica Tatoiu a slăbit 1 kg în fiecare zi cu Dieta Balerina
Monica Tatoiu a slăbit 1 kg în fiecare zi cu Dieta Balerina

Schema de regim și alimentele de consumat:

  • 08:00 –  un ou fiert (tare)
  • 10:00 – o cană de ceai laxativ
  • 12:00 – un pumn de stafide
  • 14:00 – 100 g brânză de vaci (slabă)
  • 16:00 – 2 mere
  • 18:00 – un grătar de pui sau de curcan, alături de o salată verde
  • 20:00 – o cană de ceai laxativ.

Dieta Balerina – meniul 2

  • 08:00 – o cană de cafea (fără zahăr și fără lapte)
  • 10:00 – două ouă fierte
  • 12:00 – un pahar suc de roșii
  • 14:00 – 100 g de carne slabă la grătar (sau o felie de pâine prăjită)
  • 16:00 – un măr
  • 18:00 – 100 g brânză de vacă, oaie sau capră

Conform spuselor Monicăi Tatoiu, „ceaiul laxativ trebuie folosit cu măsură”. Fosta femeie de afaceri susține că după Dieta Balerina mănâncă din 4 în 4 ore disociat. La micul dejun consumă un sandviș cu ardei și brânză, iar la prânz un grătar cu salată. În schimb, la cină ea servește un pahar de vin roșu și mănâncă legume la grătar.