Home » Life & Style » Dieta Cristinei Șișcanu. Cum a reușit să slăbească peste 20 de kilograme. Ce a scos din alimentație

Dieta Cristinei Șișcanu. Cum a reușit să slăbească peste 20 de kilograme. Ce a scos din alimentație

Violeta Badea / 17.03.2021, 13:30
Dieta Cristinei Șișcanu. Cum a reușit să slăbească peste 20 de kilograme. Ce a scos din alimentație

Dieta Cristinei Șișcanu. Cum a reușit să slăbească peste 20 de kilograme. Ce a scos din alimentație. Cristina Șișcanu se poate considera o femeie împlinită. Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare, are un soț minunat care o iubește, o fetiță superbă și are un corp de invidiat. Superba șatenă de la Antena Stars le-a dezvăluit fanelor sale secretul prin care a reușit să dea jos kilogramele în plus.

Cristina Siscanu a slabit peste 20 de kilograme
Cristina Siscanu a slabit peste 20 de kilograme

Dieta Cristinei Șișcanu

Cristina Șișcanu a reușit să câștige de mai multe ori lupta cu kilogramele și s-a hotărât să ajute și alte femei, care se confruntă cu această problemă. Astfel, îndrăgita prezentatoare a publicat un mesaj pe blogul său și a explicat în detaliu în ce constă regimul său.

Soția lui Mădălin Ionescu este o fire foarte ambițioasă și respectă cu strictețe tot ceea ce i-a transmis nutriționistul, iar cea mai bună dovadă sunt rezultatele. Cristina Șișcanu a reușit să slăbească peste 20 de kilograme într-un timp record. Tot cu același regim, după sărbătorile de iarnă a reușit să dea jos cinci kilograme în aproximativ 18 zile.

„Prima etapă presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente, dar care mă va ajuta să scap de kilogramele neprietenoase. Am mai ținut un regim conceput înainte de sărbătorile de iarnă și am slăbit cinci kilograme în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă”, a mărturisit prezentatoarea.

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu
Madalin Ionescu si Cristina Siscanu 

Cum a reușit să slăbească peste 20 de kilograme

Cristina Șișcanu a prezentat, pas cu pas, în ce constă dieta sa și a propus mai multe variante pentru toate cele trei mese ale zilei. În continuare vă prezentăm care sunt recomandările vedetei:

Pentru micul dejun:

  • 35 de grame de cereale integrale + 250 de ml de lapte, cu 1,5% grăsime;
  • unu sau două ouă și un avocado (sau o legumă) și 75de  grame de brânză care să nu fie grasă sau 250 de ml iaurt cu 2% grăsime sau 100 g de ton în suc propriu;
  • 50 de grame de carne fiartă sau o cutie de brânză cottage 2% grăsime + o legumă + două felii de pâine integrală;
  • Pentru gustare: unu – maxim 200 de grame de fruct (însă fără struguri sau banane).

Pentru prânz:

  • 150 de grame de pui sau de curcan sau de vită la grătar sau la cuptor fără ulei + 200 grame de salată de crudități fără ulei;
  • 200 de grame de pește pregătit la grătar sau la cuptor fără ulei + 200 de grame de legume (excepție cartofi) la grătar sau la cuptor sau la abur fără ulei, fie 125 g orez sălbatic;
  •  300 de ml de ciorbă ori supă (excepție cea rădăuțeană și să nu aibă cartofi) + 50 de grame de crutoane G2 ZERO (pentru că mai mâncăm ciocolată îndulcită cu extract din ștevie).

Pentru cină:

  • salata asortată cu 200 de grame de brânză light sau carne (fiartă sau grătar) sau pește (grătar sau la cuptor) bucățele + 10-12 măsline + 125 de grame de legume asortate ;
  • 135 de grame de penne integrale + brânză rasă light, cum ar fi telemea sau mozarella.

Lichide:

  • cafea cu lapte 1.5% grăsime;
  • ceai de soc;
  • ceai verde (fără zahăr);
  • apă.

Ce a scos din alimentație

Cristina Șișcanu a povestit că a renunțat complet la dulciuri, deşi mai mănâncă, atunci când are poftă, ciocolăţele cu stevie pe post de îndulcitor. De asemenea, atunci când are poftă de ceva dulce, vedeta preferă să ia o gustare de fructe, fără struguri sau banane.

„Am avut 87 de kilograme şi am slăbit 27 de kilograme. Acum am 60, dar aş vrea să mai dau două-trei kilograme jos. Cât am fost însărcinată am poftit la foietaje, dar acum am grijă, mă abţin. Meniul pe care l-am ţinut a fost dat de o doamnă doctor nutriţionist.”, a povestit soția lui Mădălin Ionescu.