Home » Life & Style » Dieta din 2 în 2 ore – păreri pro și contra. Ce eforturi presupune cura

Dieta din 2 în 2 ore – păreri pro și contra. Ce eforturi presupune cura

Violeta Badea / 23.02.2021, 11:44
Dieta din 2 în 2 ore – păreri pro și contra. Ce eforturi presupune cura

Dieta din 2 în 2 ore – păreri pro și contra. Ce eforturi presupune cura. Orice femeie visează la corp de fotomodel și multe dintre noi am apelat la tot felul de diete de slăbit care nu au dat rezultatele dorite. Un nou regim face ravagii pe internet: dieta din 2 in 2 ore. Aceasta este prezentată ca un stil de viață echilibrat și care nu presupune înfometare. În acest articol veți afla ce prespune cura și ce spun specialiștii.

Dieta din 2 în 2 ore

Multe diete de slăbit par chinuitoare și presupun anumite eforturi, dar această cură s-a remarcat prin faptul că nu trebuie să te înfometezi. Practic vei slăbi mâncând. Secretul constă în cantitatea ingredientelor și în combinațiile alimentelor pe care le vei face. Această dietă trebuie urmată timp de patru zile și o poți continua pentru a avea un stil de viață sănătos.

Această cură își garantează că vei slăbi între trei și patru kilograme în cele patru zile, dar totul depinde de la organism la organism. Pentru rezultate cât mai bune și mai rapide, specialiștii recomandă să incluzi și sportul în programul tău. Astfel, aceștia îi sfătuiesc pe cei care vor să slăbească cât mai repede să facă și exercitii fizice. Iată câteva exemple pentru dieta din 2 în 2 ore:

Meniu A

  • ora 8.00 – o ceașcă de cafea fără zahăr
  • ora 10.00 – un ou fiert tare
  • ora 12.00 – un măr
  • ora 14.00 – 100 de grame de carne slabă la grătar și o felie de pâine integrală
  • ora 16.00 – două mere
  • ora 18.00 – un pahar cu suc de roșii
  • ora 20.00 – 100 de grame de brânză de vaci

Meniu B

  • ora 8.00 – o ceașcă de cafea fără zahăr
  • ora 10.00 – un ou fiert tare
  • ora 12.00 – o lingură de stafide sau un măr
  • ora 14.00 – 50 de grame de brânză
  • ora 16.00 – un măr
  • ora 18.00 – o felie de pâine prăjită
  • ora 20.00 – o cană de ceai de soc fără zahăr
Pentru ca aceasta dieta sa ofere rezultate cat mai bune este necesar sa includeti si sportul
Pentru ca aceasta dieta sa ofere rezultate cat mai bune este necesar sa includeti si sportul

Păreri pro și contra

Multe persoane care au ținut această dietă spun că este incredibilă și că au avut rezultate fantastice. Nutriționiștii o recomandă, deoarece nu presupune înfometarea, ci această cură este mai degrabă un stil de viață sănătos. Însă, sunt și păreri contra acestei diete, iată de spune antrenorul de box şi fitness Adrian Bogdan, citat de jurnalul.ro.

„Alimentele din meniu sunt bune, dar personal nu recomand diete atât de stricte. Este ok pentru o perioadă de 4-5 zile. Să-i spunem că e un fel de post sau detoxifiere, însă în niciun caz mai mult. Cei care ţin această dietă ar trebui să ştie că de obicei un kilogram, două, pe care le vor da jos de obicei sunt reţinerile de apă, nu neapărat grăsime”, a spus Adrian Bogdan.

Ce eforturi presupune cura

Pentru ca această dietă să ofere rezultate cât mai bune este necesar să includeți și sportul. De asemenea, o altă regulă foarte importantă este că nu trebuie să te scoli sătulă de la nicio masă, ideea este de a mânca puțin și des. Cu siguranță vei observa rezultatele în cel mai scurt timp. În primul rând, vei avea mai multă energie pe tot parcursul zilei.

În al doilea rând, nu vei mai avea abdomenul umflat și stomacul plin. Nutriționiștii ne recomandă să fim atenți la combinațiile alimentare pe care le facem, de exemplu carnea nu ar trebui servită cu cartofi sau orez, ci alături de salate fără dressing gras.

Timp de patru zile sunt excluse sucurile din comerț, dulciurile sau prăjelile. Pentru a compensa și a te hidrata îți poți prepara sucuri naturale din fructe sau legume. De asemenea, poți consuma ceaiuri sau apă.