Home » Life & Style » Dieta lui Florin Dumitrescu. Cum își propune să slăbească celebrul chef de la Antena 1

Dieta lui Florin Dumitrescu. Cum își propune să slăbească celebrul chef de la Antena 1

Violeta Badea / 19.02.2021, 12:07
Dieta lui Florin Dumitrescu. Cum își propune să slăbească celebrul chef de la Antena 1

Dieta lui Florin Dumitrescu. Cum își propune să slăbească celebrul chef de la Antena 1. Chef Florin Dumitrescu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Acesta a declarat recent că a pierdut, din nou, lupta cu kilogramele și s-a apucat de slăbit. În continuare veți afla care este dieta lui Florin Dumitrescu și cum și-a propus să slăbească.

Dieta lui Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu este nemulțumit de faptul că a început, din nou, să se îngrașe. În trecut a ținut o dietă drastică cu varză crudă și a reușit sî slăbească 10 kilograme pe lună. Florin Dumitrescu nu recomandă nimăui această dietă, deși rezultatele sunt rapide și vizibile.

„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui”, povestea la acea vreme Florin Dumitrescu, pe pagina sa oficială de Instagram.

Se spune că e ușor să slăbești, dar e greu să te menții. Acest lucru s-a dovedit real și în cazul chefului de la Antena 1 care a recunoscut că a pierdut, din nou, lupta cu kilogramele în plus. Acesta este hotărât să se reapuce de această dietă, mai ales că colegul său, Cătălin Scărlătescu, a demonstrat tuturor că se poate, după ce a fat jos nu mai puțin de 30 de kilograme.

Chef Florin Dumitrescu dupa ce a slabit 10 kilograme
Chef Florin Dumitrescu dupa ce a slabit 10 kilograme

Cum își propune să slăbească celebrul chef de la Antena 1

Chef Florin Dumitrescu a anunțat pe toată lumea că este pregătit să aibă un stil de viață mai sănătos, dar și să se reapuce de slăbit. Bucătarul celebru a povestit că din cauza pandemiei și a job-ului a ajuns să cântărească peste 90 de kilograme.

„Toată perioada asta de pandemie și multă muncă m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 și ceva de kilograme și mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză. Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soția depune efort când mă îmbrățișează și atunci…”, a spus Florin Dumitrescu pe aceeași rețea de socializare.

Iată și cum decurge această dietă miraculoasă. Cheful a împărtășit fanilor săi că în primele trei zile a mâncat doar varză crudă, urmând ca în celelalte trei zile să consume orez fier, iar apoi să încheie cu trei zile în care să mănânce doar piept de pui la grătar. După ce nouă zile, urmează să vă hrăniți cu legume la grătar sau proaspete. Florin Dumitrescu poveste că nu este o persoană pofticioasă, deoarece știe exact gustul oricărui  preparat. De asemenea, nu reprezintă o problemă să se abțină de la anumite dulciuri.

„Aleg îngheţata în defavoarea oricărui alt desert şi profit de orice combinaţie în materie de fructe. La mine în casă mereu s-a mâncat sănătos, eu eram excepţia. Acum suntem toţi pe aceeaşi lungime de undă”, mai spune chef Dumitrescu, citat de click.ro.