Home » Life & Style » Știri mondene » Dieta Ozanei Barabancea. Alimentele la care a renunțat vedeta Antenei 1. Transformare uimitoare

Dieta Ozanei Barabancea. Alimentele la care a renunțat vedeta Antenei 1. Transformare uimitoare

Violeta Badea / 12.03.2021, 10:49
Dieta Ozanei Barabancea. Alimentele la care a renunțat vedeta Antenei 1. Transformare uimitoare

Dieta Ozanei Barabancea. Alimentele la care a renunțat vedeta Antenei 1. Transformare uimitoare. Ozana Barabancea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus, dar acum totul a devenit doar o amintire. Vedeta a reușit să slăbească uluitor și este mai fericită ca niciodată. În continuare veți afla la ce alimente a renunțat Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea a slabit uluitor
Ozana Barabancea a slabit uluitor

Dieta Ozanei Barabancea

Vedeta de la Antena 1 a reușit una dintre cele mai spectaculoase transformări după ce a reușit să slăbească peste 40 de kilograme, iar astăzi arată mai bine ca niciodată. Cum a reușit? Ei bine, nu a fost deloc ușor! Ozana Barabancea a suferit o operaţie de lifting circular pentru conturul corpului, dar și o intervenţie bariatrică. Pe lângă aceste vizite la medicii specialiști, alimentația i s-a schimbat radical.

„Totul ţine de psihic. Trebuie să îţi pese de ce mănânci, trebuie să îţi pese de tine. Trebuie să mănânc puţin, încet, sunt alimentele pe care corpul meu le respinge. Mănânc maxim 100 de grame pe masă. Operația m-a obligat să fac sport. Acum mănânc dulce doar după ce mănânc carne. Mănânc doar jumătate de bomboană”, a mărturisit Ozana Barabancea, în urmă cu trei ani.

Alimentele la care a renunțat vedeta Antenei 1

Ozana Barabancea a apelat la medici nutriționiști pentru a-și forma un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată. Printre primele decizii radicale pe care le-a luat a fost să elimine fructele şi legumele din meniul zilnic.

„Mănânc orice, dar doar de trei ori pe zi. Beau multe lichide. Am renunţat la crudităţi pentru moment, ca să nu îmi fermenteze în stomac. Nu ştiu cât va dura această decizie. Am exclus fructele şi legumele crude. Rar mănânc salată de sfeclă cu hrean, dar dimineţa mănânc avocado cu condimente. În rest, carne de viţel la grătar, chiar şi prăjituri, dar beau foarte multă apă”, a declarat jurata de la Antena 1, citată de csid.ro.

Ozana Barabancea, inainte de a slabi
 Inainte de a slabi

La ce produse de înfrumusețare apelează vedeta

După ce a reușit să slăbească spectaculos, Ozana Barabancea a fost criticată pe o rețea de socializare că își editează pozele pentru talie sau ten, dar vedeta jură că nu recurge la astfel de lucruri. Singurele metode pe care le aplică sunt trucurile de înfrumusețare.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” are o rețetă pe care o folosește de foarte mulți ani, mai exact de la vârsta de 18 ani. Nu e vreun produs sofisticat sau scump, ci unul care se găsește în orice supermarket și costă doar trei lei: mălaiul.

„Produsele pentru ten sunt cele obişnuite, dar ador masajul facial. Îmi fac masaj singură, cu mălai, pe tenul ud, de la 18 ani”, a dezvăluit soprana.

Masajul cu mălai este recunoscut pentru exfoliere și întreținere a tenului.  Il poate folosi oricine acasă, în stare naturală, pentru a-și masa și curața pielea de celule moarte și a stimula circulația sangvină. Ozana Barabancea se simte excepțional în pielea sa, după ce a trecut prin toate aceste transformări și declară răspicat că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții.