Home » Life & Style » Dieta lui Florin Dumitrescu. Câte kilograme a pierdut juratul de la Antena 1 în 21 de zile. Imagini uimitoare

Dieta lui Florin Dumitrescu. Câte kilograme a pierdut juratul de la Antena 1 în 21 de zile. Imagini uimitoare

Violeta Badea / 06.04.2021, 14:13

Dieta lui Florin Dumitrescu. Câte kilograme a pierdut juratul de la Antena 1 în 21 de zile. Imagini uimitoare. Chef Florin Dumitrescu a reușit performanța de a slăbi în doar 21 de zile. Da, ai auzit bine! Vedeta de la Antena 1 a recurs la o dietă care a funcționat și în trecut. Despre ce regim este vorba și câte kilograme a reușit să dea jos veți afla în materialul următor.

Chef Florin Dumitrescu isi anunta fanii pe data de 10 martie ca se apuca din nou de regim
Chef Florin Dumitrescu isi anunta fanii pe data de 10 martie ca se apuca din nou de regim

Dieta lui Florin Dumitrescu

În urmă cu patru ani, chef Florin Dumitrescu a reușit să-i șocheze pe toți cu dieta minune cu ajutorul căreia a reușit performanța de a slăbi 10 kilograme într-o lună de zile. Timpul a trecut și juratul de la Antena 1 s-a îngrășat la loc. După ce a pierdut lupta cu kilogramele în plus din nou, Florin Dumitrescu și-a anunțat fanii că s-a pus serios pe regim, mai exact a apelat din nou la dieta magică.

„Profit de faptul că soția mea este plecată la coafor și m-am apucat de regim. 92 de kilograme, în 21 de zile voi avea 80, sper, ca mai apoi să mă apuc de sport, pentru că nu mai sport să stau în picioare de dureri de spate. Bun!”, scris celebrul bucătar, pe o rețea de socializare.

Florin Dumitrescu a slabit 9 kilograme in nu mai putin de 21 de zile
Florin Dumitrescu a slabit spectaculos in nu mai putin de 21 de zile

Zis și făcut! Ceea ce părea imposibil a devenit posibil, totul cu ajutorul unui regim pe care chef-ul îl laudă de fiecare dată când are ocazia. Bineînțeles, nimic nu este posibil fără voință, determinare și efort. Capitole la care Florin Dumitrescu stă foarte bine. Celebrul jurat de la emisiunea „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, a apelat la dieta cu varză. Aceasta presupune să mănânci în primele trei zile doar varză crudă. Următoarele trei zile doar orez fiert, apoi trei zile cu piept de pui la grătar.

Câte kilograme a pierdut juratul de la Antena 1 în 21 de zile

Dieta la care a apelat chef Florin Dumitrescu a avut rezultate spectaculoase și i-a schimbat imaginea complet. Acesta a reușit să dea jos nu mai puțin de 9 kilograme, iar bucătarul s-a lăudat pe rețelele de socializare cu această performanță. Motiv pentru care a avut curaj să facă și proba cu cântarul. În imagine se poate observa că a dat jos 84,9 kilograme în doar 21 de zile.

Chef Florin Dumitrescu a facut proba cu cantarul si se mandreste cu performanta sa pe o retea de socializare
Chef Florin Dumitrescu a facut proba cu cantarul si se mandreste cu performanta sa pe o retea de socializare

Deși este a doua oară când are rezultate cu această dietă, chef Florin Dumitrescu spune că nu recomandă nimănui aceast regim extrem de drastic. Însă, Sorin Bontea nu vrea să se lase mai prejos și s-a apucat și el de slăbit. Cel care a dat tonul a fost Cătălin Scărlătescu, acesta reușind să slăbească spectaculos.

„În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui”, a mărturisit Florin Dumitrescu în urmă cu ceva timp.