Home » Life & Style » Dragoste la prima vedere. 7 cupluri de vedete ale căror povești par desprinse din filmele romantice. S-au văzut, s–au plăcut

Dragoste la prima vedere. 7 cupluri de vedete ale căror povești par desprinse din filmele romantice. S-au văzut, s–au plăcut

Voicu Costin / 05.03.2022, 17:00

Starurile de la Hollywood și-au ales parteneri de viață așa cum își imaginau. Nu spunem întâmplător asta, deoarece mariajelor lor durează de ani de zile. Nu puține sunt vedetele care s-au îndrăgostit la prima vedere de cei care le-au devenit parteneri de viață, dar o parte dintre ele chiar au fost norocoși. Ce cupluri celebre s-au format și cum a evoluat în timp relația lor, puteți descoperi în materialul următor!

Cupluri celebre care au trăit o dragoste la prima vedere

Matthew Mcconaughey și Camila Alves

McConaughey a cunoscut-o pe Camila Alves în 2006. Trei zile mai târziu au ieșit la prima lor cină împreună. El și Camila s-au logodit pe 25 decembrie 2011 și s-au căsătorit într-o ceremonie privată pe 9 iunie 2012, în Austin, Texas, unde locuiesc.

„Mi-am spus că am așteptat nouă ani această cină, am simțit că ea e alesa, nimeni altcineva” a declarat actorul celebru de la Hollywood.

Împreună au trei copii: doi fii si o fiică (Levi Alves McConaughey, Vida Alves McConaughey, Livingston Alves McConaughey).

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones

Cei doi s-au cunoscut la un festival unde actrița promova filmul „Masca lui Zorro”. În momentul în care a văzut-o, Michael Douglas s-a dus la ea și i-a spus: „Știi că o să fiu tatăl copiilor tăi, nu?”. Pe măsura îndrăznelii sale a primit și un răspuns care a sunat cam așa: „Noapte bună”. Au început totuși  se întâlnească în martie 1998, iar în anul 2000, mai exact pe 18 noiembrie cei doi s-au căsătorit. Ambii s-au născut pe 25 septembrie, dar la 25 de ani distanță.

Matt Damon și Luciana s-au cunoscut pe platourile de filmare

Damon și-a întâlnit soția argentiniană, Luciana Bozán, în timp ce filma Stuck on You în Miami, în aprilie 2003. S-au logodit în septembrie 2005 și s-au căsătorit într-o ceremonie civilă privată pe 9 decembrie 2005.

„Se spune că ceva incredibil și se întâmplă atunci când o cunoști pe cea care îți este destinată… și așa a fost”, a declarat Matt Damon.

Împreună au trei fiice: Isabella Damon, Gia Zavala Damon, Stella Damon. El are și o fiică vitregă Alexia Barroso (născută în 1998) din căsătoria anterioară a lui Bozán dar o consideră parte din familie.

Nicolas Sarkozy și Carla Bruni

La mai puțin de o lună după ce s-a despărțit de Cécilia, Sarkozy a cunoscut-o pe cântăreața, compozitoarea și fostul model de modă de origine italiană Carla Bruni la o petrecere și nu a mai trecut mult timp până când cei doi au început o relație.

„Pot să spun că dragostea la prima vedere chiar există”, a povestit fostul lider de la Elysee.

S-au căsătorit la 2 februarie 2008 la Palatul Élysée din Paris. Cuplul are o fiică, Giulia, născută pe 19 octombrie 2011.

Julio Iglesias și Isabel Preysler, 3 copii împreună

La o petrecere care a avut loc pe un iaht în anul 1970, cântărețul spaniol l-a întrebat pe organizatorul petrecerii: „Cine e fata aceea?’, făcând referire la Isabel Preysler. La 29 ianuarie 1971, Iglesias s-a căsătorit cu Isabel Preysler, o prezentatoare de televiziune filipineză.

Preysler, o filipineză de descendență spaniolă, a fost, de asemenea, membră a familiei aristocrate Pérez de Tagle. Cuplul are trei copii: Chábeli (născut la 3 septembrie 1971), Julio Jr. (născut la 25 februarie 1973), cântăreț și Enrique (născut la 8 mai 1975) un cântăreț-compozitor, actor și producător de succes. Ei au divorțat șapte ani mai târziu, în 1979.

Emily Blunt și John Krasinski

În noiembrie 2008, Blunt a început să se întâlnească cu actorul american John Krasinski. Povestea lor de iubire a început grație unui prieten comun. Cei trei se aflau în apartamentul lui John și mâncau pizza.

„Când l-am văzut, am știut că el era cel pe care îl căutam”, a povestit Emily Blunt.

S-au logodit în august 2009 și s-au căsătorit pe 10 iulie 2010 în Como, Italia. Ei locuiesc în cartierul Brooklyn Heights din New York City și au două fiice: Hazel și Violet.

Ricky Martin și Jwan Yosef

Cântărețul portorican l-a cunoscut pe Jwan pe o platformă unde căuta opere de artă. „O să mă însor cu tipul ăsta” a spus Ricky Martin în momentul în care l-a cunoscut pe Jwan. Pictorul sirian-suedez Jwan Yosef a distribuit o fotografie cu el și cu Martin pe Instagram pe 30 martie 2016.

Martin a confirmat relația pe 18 aprilie 2016, când și-au făcut debutul pe covorul roșu ca cuplu la Gala de inspirație amfAR. În ianuarie 2018, Martin a anunțat că s-a căsătorit în secret cu Yosef. Ei au trei copii: gemenii Matteo și Valentino și o fetiță pe nume Lucia.