Home » Film & Seriale » Actori de la Hollywood care au locuit împreună până să devină cunoscuți. Matt Damon și Ben Affleck, prietenie încă de la începutul carierei: „Nu aveam nimic, eram faliți”

Actori de la Hollywood care au locuit împreună până să devină cunoscuți. Matt Damon și Ben Affleck, prietenie încă de la începutul carierei: „Nu aveam nimic, eram faliți”

Manolică Anca / 10.11.2021, 12:47
Actori de la Hollywood care au locuit împreună până să devină cunoscuți. Matt Damon și Ben Affleck, prietenie încă de la începutul carierei: „Nu aveam nimic, eram faliți”

Lumea cinematografiei și a showbiz-ului, în general, este plină de surprize. În timp ce unele staruri de la Hollywood se suportă cu greu pe platourile de filmare, alții sunt prieteni încă de dinainte de a deveni celebri. Prieteniile neșteptate pe care le-au legat din vremea în care erau niște oameni simpli au atras atenția multor fani. Iată care actori de la Hollywood au locuit sub același acoperiș până să devină cunoscuți.

Actori de la Hollywood care au locuit împreună până să devină cunoscuți

  • Jamie Dornan și Eddie Redmayne

Nu mulți știu că frumosul actor din seria „50 Shades of Grey” și cel din „Fantastic Beasts” sunt prieteni încă din adolescență. Într-un interviu acordat revistei Variety, cei doi ai mărturisit că se cunosc de mai bine de 15 ani și sunt prieteni încă de pe atunci.

Jamie și Eddie au locuit împreună în Los Angeles, vreme de trei luni, înainte să devină celebri. S-au întâlnit în anul 2009, pe vremea când niciunul nu avea un loc de muncă stabil.

  • Actori de la Hollywood care au locuit împreună până să devină cunoscuți. Justin Timberlake și Ryan Gosling

Justin Timberlake și Ryan Gosling
Justin Timberlake și Ryan Gosling

Justin Timberlake, faimosul cântăreț premiat cu Grammy, și Ryan Gosling, câștigător al Globului de Aur, nu s-au născut celebri, ci au cunoscut succesul pe parcurs, muncind din greu pentru asta. Cei doi s-au cunoscut în anii ’90, în perioada adolescenței, și au devenit foarte buni prieteni. Ei au locuit și împreună o vreme, în anul 2011, când Ryan s-a mutat acasă la familia Timberlake, mama lui fiind plecată în Canada.

În prezent, din păcate, Justin și Ryan nu mai sunt la fel de apropiați, de vină fiind programul foarte încărcat pe care cei doi îl au. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Justin Timberlake, într-un interviu pentru show-ul Ellen DeGeneres, spunând că acum este ceva mai greu să se mai întâlnească așa cum o făceau pe vremuri, pentru că fiecare este preocupat de planurile sale.

  • Jude Law și Evan McGregor

Înainte de a deveni cunoscuți, cei doi actori de la Hollywood au împărțit același apartament și au pus bazele companiei de producție „Natural Nylon” alături de Sadie Frost, Jonny Lee Miller și alții.

  • Jonah Hill și Justin Long

Cei doi actori se cunosc încă din tinerețe, locuind pentru o vreme împreună, în California. Ei s-au împrietenit foarte repede și au mărturisit că începuseră să se poarte asemenea unui cuplu căsătorit de mult timp. După ce au apărut inevitabilele certuri din pricina sarcinilor casnice, Jonah și Justin au decis să se mute separat, dar au continuat să fie buni prieteni.

  • Actori de la Hollywood care au locuit împreună până să devină cunoscuți. Danny DeVito și Michael Douglas

În anii ’60, pe vremea când erau la începutul carierei, cei au împărțit același apartament în New York. Ambii au mărturistit că perioada în care au locuit împreună a fost una dintre cele mai frumoase din viața lor și își amitesc cu drag de ea.

Actori de la Hollywood care au locuit împreună până să devină cunoscuți. Danny DeVito și Michael Douglas
Actori de la Hollywood care au locuit împreună până să devină cunoscuți. Danny DeVito și Michael Douglas
  • John Cusack și Jeremy Piven

Cei doi actori sunt prieteni încă de când erau mici, pentru că au copilărit împreună în Evanston. Mai mult, au mers teatru și la diferite workshop-uri împreună, care i-au apropiat foarte mult. Au împărțit un apartament în Chicago, însă, după ce au devenit celebri, relația lor de prietenie s-a destrămat.

Matt Damon și Ben Affleck: „Nu aveam nimic, eram faliți”

Cei doi se cunosc încă de cât erau mici, ei copilărind împreună în Massachusetts. Recent, Matt Damon a povestit despre anii în care cei au locuit împreună, înainte de a fi celebri. La acea vreme, nu aveau niciun ban și s-au chinuit foarte mult să își găsească o locuință de închiriat.

Ei le arătau proprietarilor din LA un articol despre viitorul lor film „Good Will Hunting”, în încercarea de a-i convinge să le ofere o chirie. Însă, lucrurile aveau să se schimbe după ce o companie de producție a cumpărat drepturile pentru acea peliculă.

„Eram faliți, nu aveam niciun scor de credit, nu aveam nimic. Așa că oamenii ne spuneau: „Nu vă putem închiria”. Dar aveam articolul din Daily Variety, unde eram pe copertă și unde scria „Acești doi idioți vând un scenariu”.

Așa că luam peste tot cu noi publicația Variety și le-o arătam oamenilor: Noi suntem tipii de pe copertă! Priviți, avem bani acum, ne puteți închiria, vom avea cu ce să vă plătim. Iar până la urmă un proprietar a acceptat.”, a povestit acesta, potrivit The Sun.