Home » Life & Style » Femeia care a născut 44 de copii până la 39 de ani. Imagini incredibile cu una dintre cele mai mari familii din lume

Femeia care a născut 44 de copii până la 39 de ani. Imagini incredibile cu una dintre cele mai mari familii din lume

Alexandru Cazacu / 15.03.2021, 10:37

Multora le este greu să facă față unui singur copil. Dar ce se întâmplă atunci când ai peste 30 de copii. Da, ai citit bine! Mai exact, este vorba despre o femeie din Uganda care a născut 44 de copii, însă din nefericire șase din ei au decedat și a rămas cu 38.

Femeia care a născut 44 de copii până la 39 de ani

Miriam Nabatanzi a avut o viață extrem de grea. Când era doar un copil, la 13 ani, părinții femeii au vândut-o unui bărbat de 40 de ani. Ei spuneau că este vorba despre căsătorie, însă copila nu știa ce se întâmplă până a a pășit pragul casei acelui bărbat. Pe când avea doar 14 ani, Miriam a născut pentru prima oară, o pereche de gemeni. După un an de zile, femeia a născut tripleți, iar peste câțiva ani cvadrupleți. Căsătoria a fost foarte dificilă pentru adolescentă. Mai mult de atât, soțul acestea mai avea copii din alte relații.

”Soțul meu avea mulți copii din relațiile anterioare și a trebuit să am grijă și de ei, fiindcă mamele lor erau plecate prin alte țări. Era un bărbat violent ș mă bătea ori de câte ori avea ocazia, chiar și atunci când sugeram o idee care nu îi plăcea”, povestea femeia.

Miriam a născut 44 de copii până la 39 de ani
Miriam a născut 44 de copii până la 39 de ani

După ce a ajuns la 23 de copii, Miriam s-a hotărât să nu mai rămână însărcinată și i-a rugat pe medici să o opereze pentru a nu mai putea face copii. Cu toate acestea, după consultație, doctorii i-au spus că o astfel de procedură poate să-i pună în pericol viața. Ei bine, uite așa a ajuns Miriam să nască 44 de copii. Din nefericire, șase intre ei au murit. Miriam are șase perechi de gemeni, patru serii de tripleți, 3 serii de cvadrupleți și alți doi copii.

Femeia care a născut 44 de copii nu are regrete

În ciuda greutăților, Miriam susține că nu regretă nimic și că copii săi sunt o binecuvântare. Se pare că singurul lucru de care nu este mulțumită femeia este că micuții cresc fără tată. asta deoarece soțul ei obișnuia să dispară cu lunile, apoi cu anii, de acasă. Apoi, bărbatul i-a părăsit definitiv. Cu toate acestea, femeia nu are timp să își plângă de milă. Ea face tot posibilul pentru ca familia sa să aibă de mâncare, deoarece se consumă zilnic 10 kilograme de făină de porumb, 7 kilograme de fasole și 4 kilograme de zahăr.

”Voi continua să lupt pentru ca toții copii mei să aibă ce mânca. Nu îi voi abandona niciodată, chiar dacă ne chinuim să supraviețuim în fiecare zi. Copii sunt un dar de la dumnezeu, un dar pe care trebuie să-l prețuiesc. Așa că încerc din răsputeri să am grijă de ei”, spune Miriam.

Miriam vrea ca toți copiii săi să aibă parte de educație, deoarece au ambiții foarte mari. Mai mult de atât, unii dinte ei vor să devină profesori, avocați sau chiar doctori. Femeia susține că își dorește ca cei mici să își îndeplinească visurile, chiar dacă ea nu a putut să facă acest lucru.