Home » Life & Style » Mesaje de încurajare pentru cei care văd totul în negru. 27 de gânduri pozitive pe care le poți trimite

Mesaje de încurajare pentru cei care văd totul în negru. 27 de gânduri pozitive pe care le poți trimite

Nechifor Ioana / 03.03.2021, 17:13
Mesaje de încurajare pentru cei care văd totul în negru. 27 de gânduri pozitive pe care le poți trimite

Mesaje de încurajare pentru cei care văd totul în negru. Să recunoaștem, uneori, un sfat sau o vorbă bună ne ajută să ne ridicăm moralul. Se întâmplă câteodată să nu vedem lucrurile cu claritate, tocmai de aceea, în aceste momente, să primești un mesaj de încurajare de la o persoană dragă îți poate aduce o bucurie uriașă. Am selectat pentru tine câteva idei, care te pot ajuta să le faci o surpriză celor dragi și să-ți arăți astfel susținerea față de ei. Un gest simplu poate aduce zâmbetul pe chipul persoanei iubite.

Mesaje de încurajare. Idei simple pentru un dar prețios

Am redat în acest material 27 de mesaje de încurajare, din care te poți inspira pentru a-ți arăta solidaritatea față de prietenii tăi sau de alte persoane dragi care văd totul în negru sau care trec prin momente dificile.

Viața este un carusel de emoții, ne plimbă prin tot felul de stări, tocmai pentru a ne maturiza și a ne face să trăim la adevărata ei intensitate. Drumul spre țelul dorit poate fi încărcat cu multe obstacole, dar scopul este acestei călătorii este să te ajute să te cunoști mai bine și să-ți descoperi puterile și resursele cu care ești înzestrat.

Așa că nu strică să-ți arăți sprijinul pentru persoanele dragi din viața care, aflându-se într-o situație mai delicată, au nevoie de o vorbă bună, de un sfat, de o îndrumare. Arată-ți energia pozitivă și susținerea printr-un mesaj simplu, care se va dovedi pentru persoana respectivă un dar prețios!

Mesaje de încurajare
Mesaje de încurajare

O vorbă bună, un dar prețios

Nu degeaba se spune că vorba bună mult aduce. Vei vedea că vorbele pozitive aduc energie pozitivă către acel om. Am notat pentru tine câteva mesaje frumoase care te vor ajuta să faci o surpriză deosebită!

1. Cine cugetă la Cuvântul Domnului, găsește fericire și cine se încrede în Domnul este fericit.
2. Nu înceta niciodată să zâmbești, nici chiar atunci când ești trist, pentru că nu se știe cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău.
3. Oricât de greu ți-ar fi, nu uita niciodată: nu ești singur. Eu voi fi acolo mereu pentru tine. Cu multă prietenie, X.
4. Chiar dacă azi planurile nu ți-au ieșit, nu renunța. Ziua de mâine te poate aduce mult mai aproape de visurile tale. Continuă să lupți.
5. Ești un om minunat. Dăruiești mult prin toată iubirea pe care o oferi și, fără îndoială, într-o zi viața te va surprinde plăcut și îți va oferi mai mult decât ai visat.
6. Nu înceta niciodată să crezi în visurile tale și să lupți pentru ele. La urma urmei, viața e o luptă, iar noi suntem aici pentru a ne duce la bun sfârșit planul.
7. După ploaie, întotdeauna răsare soarele. De fiecare dată, când simți că nu mai poți, găsește puterea necesară să mergi mai departe, bucurându-te de toate lucrurile frumoase pe care ți le oferă viața.
8. Prietenii sunt familia pe care ne-o alegem singuri. De aceea, vreau să știi că voi fi lângă tine mereu. Cu multă apreciere, X.
9. Nu uita niciodată că viața ta e o minune. Fii recunoscător pentru toate binecuvântările primite și trăiește cu bucurie fiecare clipă.

Aveți credință în Dumnezeu

10.”Aveți credință în Dumnezeu(…) Toate câte cereți, rugându-vă să credeți că le-ați primit și le veți avea”, (Marcu, 11, 22-24). Nu înceta niciodată să crezi și să speri în visurile tale. Într-o zi le vei vedea împlinite.
11. Atunci când îți va fi greu, nu uita că mă gândesc la tine și îți doresc tot binele din lume. Sunt sigură că te vei descurca de minune, indiferent de situație. Cu multă dragoste, X.
12. Continuă să lupți și să ai încredere în tine și forțele tale, pentru că ești un om minunat și meriți tot binele din lume! Cu multă apreciere, prietena ta – X.
13. Nu înceta niciodată să speri, pentru că la un moment dat viața te va suprinde plăcut.
14. Fii sigură că Cineva veghează asupra ta și îți va oferi la momentul potrivit ceea ce ai visat mereu. Bucură-te din plin de ce ai și ai încredere că lucrurile se întâmplă cu un motiv. Când va fi timpul, Universul îți va oferi cea mai mare surpriză!
15. Crede în tine, muncește din greu și vei vedea că dorințele tale se vor împlini încetul cu încetul.
16. Chiar dacă azi nu a fost așa cum ți-a dorit, fii sigur că ziua de mâine îți va aduce alinarea dorită. Lucrurile bune vin mereu la oamenii buni.
17. Acolo unde este durere, Dumneu oferă mângâiere.
18. Nu te da bătut, dacă lucrurile nu ți-au ieșit din prima. Cu puțină răbdare și bunăvoința, totul va intra pe făgașul dorit. Ai încredere!

Mesaje de încurajare, susținere pentru prieteni
Mesaje de susținere pentru prieteni

Unii oameni apar în viața ta ca o lecție

19. Când vei ajunge la capătul puterilor, să nu uiți că acolo te așteaptă Dumnezeu.
20. Trăiește-ți viața din plin și bucură-te de tot ceea ce îți oferă ea! Fii sigur că ceea ce e menit să se întâmple va veni la timpul potrivit, atunci când vei avea nevoie cu adevărat.
21. Oricât ar fi de greu, mergi mai departe cu credință în Dumnezeu. Fii sigur că îți ascultă gândurile, iar ceea ce îți dorești cu adevărat vei ajunge să primești.
22. Știu că uneori sunt momente care pot dărâma. Dar de fapt acele momente sunt menite să ne întărească și să ne transforme în niște oameni mult mai puternici. Așa că nu renunța niciodată să vezi partea cea bună și să te minunezi de tot ce îți oferă viața.
23. Prin orice vei trece azi, să știi că Dumnezeu îți umple inima de pace și îți dă puterea de care ai nevoie să mergi înainte.
24. Unii oameni apar în viața ta ca o binecuvântare. Alții ca o lecție.
25. Teama ne va părăsi când ne aducem aminte că în interiorul nostru găsim toate resursele necesare pentru a reuși în scopul propus. Să nu uiți niciodată că ești un om bun și minunat, plin de talente și de daruri prețioase.
26. Oamenii nu se împiedică de munți, ci de pietre, spune un proverb chinezesc. Să nu te oprești din drumul tău indiferent de obstacolele care îți apar în cale. Ele vor scoate la iveală adevărata ta putere.
27. „În lume necazuri veți avea, dar îndrăzniți. Eu am biruit lumea”, Ioan (16, 33). Amintește-ți că orice construcție solidă are la bază o muncă asiduă. Dar la sfârșit bucuria va fi nemărginită, când vei vedea că roadele muncii tale au prins viață.