Home » Life & Style » Femeia care și-a redus fruntea cu 3 cm. Cum arată după această intervenție neobișnuită. Foto

Femeia care și-a redus fruntea cu 3 cm. Cum arată după această intervenție neobișnuită. Foto

Manolică Anca / 17.03.2021, 17:47

Femeia care și-a redus fruntea cu 3 cm. Deși ți s-ar putea părea o nebunie, iată că există și o astfel de intervenție. Care este motivul pentru care modelul a recurs la această soluție și cât a plătit pentru ea. Iată cum arată acum.

Femeia care și-a redus fruntea cu 3 cm

Camilla Coleman Brooks, în vârstă de 26 de ani, este femeia care și-a redus fruntea cu 3 cm, după ce s-a chinuit aproape un deceniu să o tot ascundă. Asta pentru că fruntea ei măsura 8,5 cm, cu doi centimetri mai mare decât fruntea medie, lucru care o nemulțumea extrem de tare. A considerat întotdeauna că fruntea proeminentă pe care o avea îi răpea din frumusețe.

Așadar, după ani întregi în care a apelat la diferite trucuri pentru a ascunde acest complex, modelul din Carolina de Nord a luat din ce în ce mai serios opțiunea unei intervenții chirugicale. Astfel, a optat pentru o operaţie de reducere a frunţii, pentru care a plătit 6.958 dolari (5.000 de lire sterline). Operația a durat două ore și jumătate, timp în care chirurgii au făcut o incizie de-a lungul zonei liniei părului și au tăiat surplusul de care ea dorea să scape. Camila a fost operată în februarie 2021, la o clinică din Cleveland, Ohio.

Cum arată după operație
Cum arată după operație

„Obişnuiam să mă uit în oglindă şi tot ce vedeam era o frunte imensă. Când eram mai tânără, îmi aranjam mereu părul astfel încât să nu iasă în evidenţă, dar întotdeauna observam cât de mare era. Nimeni nu mi-a reproşat asta, dar a fost ceva ce nu mi-a plăcut. Am ales să mă operez pentru mine. Nu că nu îmi plăcea cum arăt, ci am vrut doar să fiu mai bine proporţionată”, declarat aceasta fericită, potrivit Dailymail.

A povestit totul pe Tik Tok

Modelul, mamă a doi copii, şi-a împărtăşit povestea pe TikTok, acolo unde videoclipurile ei obţin milioane de vizualizări. Aceasta a ținut să împărtășească cu aceștia și imagini cu noul look, chiar de pe vremea când capul încă îi mai era bandajat. Nu a fost deranjată nici măcar să își arate fața vizibil învinețită de după operație. „Nu mi-am putut mișca sprâncenele corect în primele zile, dar acum a revenit la normal”, a spus ea. „Partea superioară a frunții mele este încă amorțită și poate dura ceva timp până când sentimentul se va întoarce acolo.”

Camilla Brooks, femeia care și-a redus fruntea cu 3 cm
Camilla Brooks, femeia care și-a redus fruntea cu 3 cm

Recent, aceasta a revenit cu o serie de fotografii care ilustrează marea schimbare. „Fruntea mea avea 8,5 cm şi acum are 5,5 cm. Este o diferenţă uimitoare”.  Miile de întrebări primite au condus-o pe Camilla să filmeze și o serie de videoclipuri despre procedura cosmetică, acoperind totul, de la costuri până la nivelul durerii postoperatorii. Urmăritorii săi sunt fascinați, unii dorind chiar să îi urmeze exemplul.

Camilla și soțul ei, Terrance, soldat în armată, sunt împreună de la vârsta de 15 ani, iar el a spus că este de acord cu decizia ei, deoarece știa că ea a dorit întotdeauna procedura. De asemenea, cei doi sunt deschiși și cu copiii lor, Owen, în vârstă de patru ani, și Dorian, în vârstă de șapte ani, și crede că ar trebui să putem face ceea ce vrem cu corpul nostru.