Horoscop 1 – 7 noiembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale. Scorpionul, vedeta săptămânii

de:
01 11. 2021, 16:40
Horoscop 1 - 7 noiembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale

Horoscop 1 – 7 noiembrie 2021. Principalele previziuni astrale au fost realizate pentru nativii zodiacului pentru săptămâna în curs. Celebrul astrolog și numerolog – Mihai Voropchievici a prezentat previziunile pentru fiecare zodie în parte. Vezi horoscopul complet în articolul următor!

Horoscop 1 – 7 noiembrie 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop 1 – 7 noiembrie 2021. Ca de fiecare dată, Mihai Voropchievici a realizat principalele previziuni astrale pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Ce este important de știut despre perioada cuprinsă între 1 și 7 noiembrie 2021, cine sunt cei mai norocoși nativi ai săptămânii, dar și alte date relevante pentru acest interval găsiți în materialul următor!

Mihai Voropchievici

Horoscopul lui Voropchievici, realizat pe baza horoscopului runelor la Antena 3, poate fi găsit mai jos! Descoperă care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie!

Horoscop 1 – 7 noiembrie 2021, Berbec

Comunicarea joacă un rol extrem de important pentru nativii zodiei Berbec în această săptămână. Ei trebuie să fie atenți pentru că vor primi un mesaj esențial pentru existența lor.
Cele mai mici detalii pot face diferența, motiv pentru care este indicat să nu piardă din vedere anumite semne pe care le primesc.

Horoscop 1 – 7 noiembrie 2021, Taur

O săptămână mai bună îi așteaptă pe nativii zodiei Taur, motiv pentru care ar fi bine să se despartă de acele griji și gânduri inutile. Nu are rost să își iroasească energia pe lucruri care nu le sunt de folos și care nu fac decât să-i agite. Important este să se elibereze de aceste gânduri și să încerce să adopte o atitudine pozitivă.

Horoscop 1 – 7 noiembrie 2021, Gemeni

Gemenii ar fi bine să se înarmeze cu determinare, putere și răbdare. Urmează o perioadă plină de provocări pentru ei și sunt sfătuiți să manifeste tărie și rezistență pentru a trece cu brio peste tot ce le apare în cale.

O săptămână în care puterile lor vor fi testate.

Horoscop 1 – 7 noiembrie 2021, Rac

O săptămână în care nativii zodiei Rac vor avea de parcurs un drum lung până la atingerea scopului dorit. Pot fi obstacole, în special pe partea sentimentală, într-o relație pe care ei și-o doresc cu ardoare.

Să își păstreze calmul, pentru că în cele din urmă lucrurile își vor relua cursul firesc.

Horoscop 1 – 7 noiembrie 2021, Leu

Sunt zile pline de tensiuni pentru nativii zodiei Leu. O relație din sectorul personal poate să le dea bătăi de cap și să le pună la încercare răbdarea. Nu sunt excluse discuțiile în contradictoriu cu persoana dragă lor, dar important este să știe că această situație își va găsi rezolvarea în scurt timp.

Horoscop 1 – 7 noiembrie 2021, Fecioară

Nativii Fecioară sunt nerăbdători să își vadă anumite dorințe concretizate cât mai repede, dar indicat ar fi să nu grăbească lucrurile, ci să le lase să-și urmeze mersul firesc.

Vorba aceea – graba strică treabă, prin urmare nu strică să adopte calm și răbdare. Surprizele plăcute nu se vor lăsa prea mult așteptate, ele vor veni la momentul oportun.

Horoscop 1 – 7 noiembrie 2021, Balanță

O schimbare importantă se anunță pentru Balanțe! Nativii acestei zodii așteaptă o veste esențială pentru traseul lor. Lucrurile se pot schimba radical pentru ei, contează foarte mult ce direcție aleg să parcurgă și ce atitudine adoptă în rezolvarea unei situații. Important e nu uite că orice lucru are o parte bună.

Horoscop 1 – 7 noiembrie 2021, Scorpion

O săptămână extraordinară se anunță pentru nativii Scorpion! Aceștia se regăsesc, fără îndoială, printre răsfățați astrelor. O serie de surprize îi așteaptă zilele acestea.

Horoscop 1 – 7 noiembrie 2021, Săgetător

Vești bune și pentru nativii zodiei Săgetător! Se bucură de atenții, cadouri, unii dintre ei chiar și de o sumă importantă de bani. În această săptămână, eforturile le sunt răsplătite pe deplin, iar ei culeg roadele muncii lor.

Horoscop 1 – 7 noiembrie 2021, Capricorn

O săptămână în care nativii Capricorn sunt feriți de rele și se bucură din plin de protecția astrelor. Indiferent ce le apare în cale, ei reușesc să depășească cu brio situația respectivă.

Horoscop 1 – 7 noiembrie 2021, Vărsător

Nativii zodiei Vărsător au șanse mari să trăiască o surpriză de proporții. O persoană care se gândește la ei poate face zilele acestea un prim pas în manifestarea sentimentelor. Vărsătorii primesc un mesaj important, un cadou minunat.

Horoscop 1 – 7 noiembrie 2021, Pești

Nativii Pești sunt sfătuiți să încerce să se relaxeze cât mai mult în această perioadă. Până acum, unii dintre ei au fost măcinați de griji cu privire la situația unei persoane dragi. Indicat ar fi să încerce să se elibereze de aceste gânduri și să vadă ce pot face concret pentru ca acele lucruri să se îmbunătățească.

Este posibil să realizeze că lucrurile nu sunt așa negre precum credeau.

Vezi aici previziunile astrale pentru sfârșitul anului 2021!