Home » Life & Style » Horoscop 20 -26 decembrie, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale. Zodia care primește vești bune

Horoscop 20 -26 decembrie, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale. Zodia care primește vești bune

Cojocaru Cristian / 20.12.2021, 12:12
Horoscop 20 -26 decembrie, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale. Zodia care primește vești bune

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit noul horoscop pentru perioada 20 – 26 decembrie 2021. Acesta cuprindre principalele previziuni astrale pentru toate cele 12 semne zodiacale. Runele sunt cele care îi arată acestuia care este parcursul fiecărui nativ în parte în următoarea săptămână. Află la ce să te aștepți și cum să previi anumite lucruri, în funcție de semnul zodiacal sub care te afli.

Horoscop 20 – 26 decembrie realizat de Mihai Voropchievici

Pentru perioada 20 – 26 decembrie 2021, Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 care sunt darurile runelor pentru  toate cele 12 semne zodiacale. Iată ce arată acestea pentru fiecare zodie.

Horoscop 20-26 decembrie 2021 pentru Berbec

O nouă săptămână și aproape un nou an. Acest lucru nu reprezintă sfârșitul anului pentru nativii din Berbec, ba din contră, aceștia sunt pregătiții să înceapă o nouă viață pe toate planurile.

Horoscop 20-26 decembrie 2021 pentru Taur

Noua săptămână îi așteaptă pe nativii din Taur cu două mesaje. Primul face referire la ei înșiși, astfel că aceștia este acela de a se relaxa, în timp ce cel de-al doilea le arată că nu este necesar să își facă griji pentru sănătatea unui membru de familie.

Horoscop 20-26 decembrie 2021 pentru Gemeni

Sfârșitul de an se anunță cu odihnă, distracție și relaxare, asta pentru că Gemenii își vor face bagajele și vor pleca într-o călătorie.

Horoscop 20-26 decembrie 2021 pentru Rac

Această săptămână este una benefică pentru relațiile nativilor din zodia Rac. În perioada menționată, aceștia vor avea nevoie de socializare și vor purta multe dialoguri.

horoscop voropchievici
Este timpul ca nativii zodiei Leu sa culeaga roadele acestui an

Horoscop 20-26 decembrie 2021 pentru Leu

Nativii zodiei Leu par să culeagă roadele chiar la sfârșit de an pentru că se anunță o săptămână plină de fertilitate și belșug.

Horoscop 20-26 decembrie 2021 pentru Fecioară

Săptămâna care tocmai a început va fi una în care nativii zodiei Fecioară vor fi protejați. Această protecție nu este una oarecare, ci una divină.

Horoscop 20-26 decembrie 2021 pentru Balanță

Balanțele pot spune că trag lozul cel mare, iar acest lucru pentru că sfârșitul de an vine cu o ascensiune în existența acestora și cu mențiunea că vor da lovitura, asta în cazul în care nu mai aveau speranțe prea mari pentru 2021.

Horoscop 20-26 decembrie 2021 pentru Scorpion

Pentru că este perioada cadourilor, nativii zodiei Scorpion se va bucura de un cadou important care va veni chiar din partea persoanei care a reușit să îi fure gândurile.

Horoscop 20-26 decembrie 2021 pentru Săgetător

Nativii din Săgetător ar trebui să ia în calcul ca la sfârșitul acestui an să ia o pauză și să se odihnească. Așadar, a fost un an greu în care ai depus tot efortul să fie bine, acum este momentul să depui eforturi și pentru pacea ta interioară.

Horoscop 20-26 decembrie 2021 pentru Capricorn

Nu este un mister că nativii din Capricorn prioritizează mereu munca. Așadar, aceștia vor da dovadă de forță, putere și tărie în ceea ce privește cariera lor, iar sfârșitul de an este presărat cu…multă muncă.

Horoscop 20-26 decembrie 2021 pentru Vărsător

Căldura din ultimele săptămâni ale anului pare să fie resimțită și de către nativii din Vărsător. Aceștia vor primi numai vești bune în această săptămână.

Horoscop 20-26 decembrie 2021 pentru Pești

Nativii zodiei Pești trebuie să depună un efort dacă vor să iasă învingători. Aceștia vor trebui să își consolideze poziția atât în familie, cât și în societate și la locul de muncă.