Home » Life & Style » Horoscop 26 octombrie- 1 noiembrie 2020. Zodia care strălucește în această săptămână. Previziuni astrale

Horoscop 26 octombrie- 1 noiembrie 2020. Zodia care strălucește în această săptămână. Previziuni astrale

Redactia Știri / 26.10.2020, 15:40
Horoscop 26 octombrie- 1 noiembrie 2020. Zodia care strălucește în această săptămână. Previziuni astrale

O nouă săptămână debutează pentru nativii zodiacului. Pentru unii dintre ei, intervalul 26 octombrie – 1 noiembrie 2020 poate fi plin de surprize plăcute, însă pentru alții  se anunță o perioadă solicitantă. Sunt zile încărcate care îi determină să apeleze la toate resursele pentru a rezolva programul încărcat de muncă. Aflați mai jos principalele previziuni pentru intervalul 26 octombrie- 1 noiembrie 2020!

Horoscop 26 octombrie- 1 noiembrie 2020. Principalele previziuni astrale

Horoscop 26 octombrie- 1 noiembrie 2020, cu informații esențiale pentru nativii zodiacului. Cine sunt norocoșii săptămânii și cine trebuie să muncească din greu pentru a-și duce la bun sfârșit activitățile, dar și ce situații inedite pot întâmpina, în materialul următor!

Horoscop Berbec

Nativii zodiei Berbec au o perioadă solicitantă în săptămâna care debutează pe 26 octombrie 2020 și se încheie pe 1 noiembrie 2020. În acest interval, ei trebuie să vină cu forțe majore pe plan profesional, acolo unde se pot confrunta cu foarte multe sarcini.

Cu toate astea, nativii sunt sfătuiți să încerce să echilibreze puțin balanța și, chiar dacă au program încărcat la muncă, să facă tot posibilul să se relaxeze pentru a-și încărca bateriile.

Horoscop Taur

În intervalul 26 octombrie-1 noiembrie 2020, nativii Taur se bucură de întâlniri care le pot deschide multe uși. Așadar, în această perioadă, ei întâlnesc oameni care vin în ajutor.

În această săptămână, sunt anunțate numeroase oportunități pentru ei. Chiar dacă la muncă se pot isca situații delicate, ei reușesc să vină cu o soluție salvatoare și să depășească cu brio acel moment.

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna se anunță una încărcată cu tot felul de evenimente. Sunt sfătuiți să gestioneze situațiile cu tact și diplomație, în special cele din mediul profesional. Ei găsesc puterea însă să obțină avantaje chiar și dintr-o situație neplăcută.

În ceea ce privește relațiile cu prietenii, este posibil ca Gemenii să aibă parte de dezamăgiri, de tensiuni, de surprize neplăcute.

Horoscop Rac

Racii au în mare parte o perioadă bună. Încep săptămâna optimiști, cu mari speranțe și cu planuri de viitoare ale căror răspunsuri nu vor întârzia să apară. Sunt anunțate răspunsuri importante pentru aceștia, vești care pot veni din țară sau din străinătate, în urma cărora ei pot primi un ajutor care le va deschide anumite uși.

Posibil ca în această săptămână să aibă parte și de anumite discuții care se pot ivi pe plan administrativ, juridic sau birocratic. Important de știut este că răbdarea este cheia care îi va ajuta să rezolve aceste lucruri.

Horoscop Leu

Previziuni bune pentru nativii zodiei Leu în intervalul 26 octombrie-1 noiembrie 2020! Acești nativi sunt printre cei mai norocoși nativi ai zodiacului în această săptămână. Astrele sunt de partea lor, iar ei reușesc să fructifice orice situație în favorea lor.

Nativii Leu sunt printre cei mai norocoși nativi ai zodiacului în intervalul 26 octombrie-1 noiembrie 2020
Nativii Leu sunt printre cei mai norocoși nativi ai zodiacului în intervalul 26 octombrie-1 noiembrie 2020

Se pot bucura de câștiguri financiare sau pot fi recompensați, pe plan profesional, cu o avansare în funcție. Chiar dacă se pot întâlni cu situații în care simt că bat pasul pe loc, lucrurile nu vor întârzia să-și găsească rezolvarea în favoarea lor. Așadar, capul sus! Astrele sunt de partea dumneavoastră!

Horoscop Fecioară

Nativii Fecioară încep săptămâna cu un vibe bun, sunt plini de energie și de speranțe. Ceea ce le oferă o stare de dispoziție foarte bună o reprezintă visurile pe care le au și planurile de viitor la care lucrează.

Au parte de întâlniri frumoase. Mare atenție însă la sănătate. Un obicei greșit (viciu) vă poate aduce neplăceri.

Horoscop Balanță

Pentru nativii Balanță se anunță o săptămână cu multă muncă, dar și cu spor pe măsură! Atâta timp cât vor ști cum să gestioneze fiecare situație în parte, ei se vor bucura de rezultate bune. Ar putea să primească vești bune sau pot trece prin situații pozitive undeva la sfârșitul săptămânii.

Pot beneficia și de ajutorul unuia dintre membrii familiei sau de sprijinul unei persoane apropiate zilele acestea, iar acest lucru se va dovedi benefic pentru dispoziția lor.

Horoscop Scorpion

Zile minunate se anunță pentru nativii Scorpion în intervalul 26 octombrie-1 noiembrie 2020. Pot avea însă parte și de câteva situații tensionate, dar cu atitudinea potrivită pot rezolva orice problemă care le apare.

Primesc răspunsuri care îi ajută să se mobilizeze în planurile lor de viitoare. De altfel, pot fi răsfățați în aceste zile cu tot felul de surprize frumoase.

Horoscop Săgetător

Nativii Săgetător își vor concentra atenția în prima parte a săptămânii în special pe chestiuni ce țin de casă sau de muncă.

Ei se vor implica destul de mult pe aceste două zone, mai ales că este posibil să primească anumite sarcini pe plan profesional care nu sunt deloc pe placul lor.

Horoscop Capricorn

Capriconii au parte din plin de sprijin în această săptămână. Chiar dacă pot întâlni diverse situații care îi solicită, nu trebuie să-și facă probleme, căci vor avea parte de ajutor din plin.

În general, previziunile sunt bune pentru acești nativi. Spre sfârșitul săptămânii pot fi surprinși plăcut de cei dragi.

Horoscop Vărsător

Nativii zodiei Vărsători sunt concentrați în aceste zile pe bani. Acesta este cuvântul cheie pentru ei în perioada următoare. Se gândesc cum pot să își mai rotunjească veniturile și reușesc cu brio să obțină acest lucru datorită experienței acumulate până acum. Spre finalul săptămânii, se anunță zile petrecute alături de familie.

Horoscop Peștii

Nativii Peștii se simt inspirați, plini de energie și creativitate, și știu exact cum ar trebui să se desfășoare lucrurile în viața lor. Trăiesc cu gândul că fac ceea ce trebuie și că un nou culoar se deschide în fața lor.

Pe plan financiar, lucrurile nu stau așa cum se așteaptă ei. Banii pot veni însă din alte direcții, nicidecum din zonele așteptate de ei.