Home » Life & Style » Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale. Nativii Pești dau lovitura

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale. Nativii Pești dau lovitura

Nechifor Ioana / 30.08.2021, 15:44
Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale. Nativii Pești dau lovitura

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale pentru săptămâna în curs au fost realizate de celebrul astrolog și numerolog. Nativii Pești fac un salt major în existența lor, Vărsătorii trec printr-o perioadă prosperă. Vezi care sunt previziunile complete pentru toate cele 12 zodii, în materialul următor!

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021. Noi previziuni astrale pentru perioada care urmează. Horoscopul a fost realizat de cunoscutul specialist în astrologie și numerologie – Mihai Voropchievici.

Peștii și Vărsătorii se regăsesc pe lista celor mai răsfățați nativi ai acestei perioade! Vezi mai jos ce au pregătit astrele pentru fiecare semn zodiacal în parte!

Horoscopul curprinde perioada 30 august – 5 septembrie 2021, fiind realizat de către Mihai Voropchieivci, conform antena3.ro. Găsiți în materialul următor toate previziunile! Previziuni astrale pentru fiecare zodie!

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, Berbec

Este o săptămână de bun augur pentru nativii zodiei Berbec! Aceștia se bucură din plin de protecție divină în intervalul menționat, motiv pentru care sunt feriți de rele, iar toate proiectele lor au șanse mari să prindă viață.

Pur și simplu au învățat o importantă lecție și acum știu exact ce să facă și cum să facă pentru a-și duce țelurile la bun sfârșit.

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, Taur

Sunt zile în care nativul zodiei Taur caută să se relaxeze și să își încarce bateriile. Este momentul să scape de toate acele griji care le-au acaparat energia și atenția și să se bucure în sfârșit de tot ce le oferă prezentul.

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, Gemeni

Noua săptămână aduce vești extraordinare pentru zodia Gemeni! Pe plan financiar, lucrurile se așază minunat pentru ei.

Aceștia pot primi un cadou impresionant sau o sumă importantă de bani.

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, Rac

Chiar dacă vara se apropie de sfârșit, nativii Rac se pregătesc să plece în vacanță. Aceștia își fac bagajele, dornici să plece într-o călătorie de neuitat. Își doresc efectiv să exploreze locuri noi și nu le poate sta nimeni și nimic în calea planurilor pe care și le fac.

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, Leu

Se anunță o săptămână solicitantă pentru nativii Leu, motiv pentru care aceștia sunt sfătuiți să apeleze la toată forța interioară pe care o au pentru a depăși această perioadă.

Trebuie să fie puternici, așa cum sunt ei de fapt în esență, pentru a depăși situațiile care le apar în cale.

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, Fecioară

Și nativii Fecioară sunt sfătuiți să apeleze la răbdare și calm pentru săptămâna care urmează. Momente și discuții care îi pot solicita enorm. Tocmai de aceea este important să gestioneze situația cu calm pentru a ajunge la o soluție adecvată contextului prin care trec.

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, Balanță

Semnul echilibrului, așa cum este considerată ea în astrologie, Balanța se va axa în mod deosebit pe zona comunicării în această perioadă.

Este necesar să pună la punct anumite lucruri, pentru a încheia o situație ce nu mai suportă amânăra. Tocmai de aceea va trebuie să se așeze la masă alături de cei dragi pentru a discuta pe îndelete în vederea soluționării unui aspect.

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, Scorpion

Nativii Scorpion își doresc cu ardoare anumite lucruri, însă vor fi nevoiți să învețe mai întâi de toate lecția răbdării. Nu trebuie să dispere. Toate lucrurile frumoase se vor petrece atunci vor fi pregătit pentru ele, important e să nu forțeze mâna norocului.

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, Săgetător

Pentru nativii Săgetător se anunță o perioadă plină de schimbări majore. Ei trec într-o altă etapă a vieții, motiv pentru care trebuie să renunțe la acele lucruri care nu li se mai potrivesc pentru a primi în viața lor altele necesare dezvoltării lor.

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt pe cale să descopere un adevăr important care le poate schimba radical viața. Lucrurile pot lua o cu totul altă întorsătură pentru ei. Încă de la începutul anului au fost puși pe schimbări, iar cum după faptă vine și răsplată, urmează să trăiască efectele acțiunilor sale.

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, Vărsător

Astrele anunță vești bune pentru Vărsător! Cei mai mulți dintre acești nativi își doresc să își mărească familia, iar în scurt timp acest vis va deveni realitate. În plus se anunță o perioadă plină de fertilitate și belșug pentru Vărsători.

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021, Pești

Nativii zodiei Pești se bucură de rezultate extraordinare în această perioadă. Pur și simplu reușesc să facă un salt rapid și calitativ în existența lor. Culeg în sfârșit roadele muncii lor.