Home » Life & Style » Horoscop Urania 15 – 21 ianuarie 2022. Soarele intră în zodia Vărsătorului. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 15 – 21 ianuarie 2022. Soarele intră în zodia Vărsătorului. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Cojocaru Cristian / 14.01.2022, 18:29
Horoscop Urania 15 – 21 ianuarie 2022. Soarele intră în zodia Vărsătorului. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 15 – 21 ianuarie 2022. Noile previziuni astrale ale săptămânii pentru fiecare zodie în parte au fost dezvăluite de astrologul Urania. Așadar, află ce îți rezervă astrele în perioada 15 – 21 ianuarie 2022 pentru a ști la ce anume situații să te aștepți având în vedere că Soarele va intra în zodia Vărsătorului.

Horoscop Urania 15 – 21 ianuarie 2022. Principalele previziuni astrale

Urania a realizat principalele previziuni astrale ale săptămânii 15 – 21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Descoperă principalele preziuni astrale ale acestei săptămâni realizate de Urania pentru Libertatea și redate mai jos!

Horoscop Urania Berbec

Nativii zodiei Berbec vor primi vești pe gustul lor în data de 15 ianuarie, iar unele dintre acestea îi vor de determina pe Berbeci să se concentreze asupra problemelor de viață.  Între 15 ianuarie și 18 ianuarie, nativii vor avea parte de evenimente care au legătură cu familia. Între 18 ianuarie și 20 ianuarie, nativi vor da dovadă de mai mult entuziasm în ceea ce privește plăcerile vieții. În data de 20 ianuarie, datorită tranzitului Soarelui în zodia Vărsătorului, nativii vor avea parte de anumite schimbări în sectorul relațional. Între 20 – 21 ianuarie, Berbecii se vor bucura de o stare generală bună.

Horoscop Urania Taur

În data de 15 ianuarie, Taurii se pot confrunta cu situații financiare mai puțin plăcute. Între 15 ianuarie și 18 ianuarie, aceștia vor depune efort în a învăța noi informații. Între 18 ianuarie și 20 ianuarie, Taurii vor avea parte de stres pe mai multe planuri, atât profesional cât și familial, pe fondul unor evenimente create de înșiși.

Datorită tranzitului Soarelui, nativii pot beneficia de o schimbare a statutului personal sau public. Între 20 ianuarie și 21 ianuarie, Taurii vor da dovadă de o logică mai adecvată în luarea deciziilor.

Horoscop Urania Gemeni

Stările de spirit ale nativilor din zodia Gemeni vor cunoaște fluctuații în data de 15 ianuarie. Între 15 – 18 ianuarie, aceștia vor cunoaște un dezechilibru din cauza unor amânări ale cheltuielilor. Între 18 ianuarie și 20 ianuarie, Gemenii vor dori să se afirme în mod public, în timp ce alți nativi ai zodiei vor cunoaște un real succes. În data de 20 ianuarie, prin prisma tranzitului Soarelui, nativii vor conștientiza dorința de schimbare asupra unor lucruri din viața lor. În perioada 20 – 21 ianuarie, aceștia vor depune un efort în a ține lucrurile sub control.

Horoscop Urania Rac

Confruntările de opinie ar putea apărea la orizontul Racilor în data de 15 ianuarie. Între 15 ianuarie și 18 ianuarie, Racii vor avea anumite revelații cu privire la convingerile lor în ceea ce privește relațiile. Între 18 – 20 ianuarie, provocările financiare îi vor pune în dificultate pe aceștia, fiind nevoiți să apeleze la tăria de caracter și voință. În data de 20 ianuarie, tranzitul Soarelui le va aduce anumite beneficii financiare apărute pe baza unor decizii luate. Între 20 – 21 ianuarie, Racii ar putea dezvolta anumite relații cu instituțiile administrative în scop de informare.

horoscop ianuarie
Nativii zodiei Leu vor avea de-a face cu momente de irascibilitate in data de 15 ianuarie

Horoscop Urania Leu

Leii vor întâmpina momente de irascibilitate în data de 15 ianuarie pe baza unor relații de prietenie, lucru care îi va indispune. Între 15 ianuarie și 18 ianuarie, axa celor două case ale sănătății se vor afla sub semnul Lunii Pline în Rac, lucru care le va pune la încercare rezistența fizică. Între 18 – 20 ianuarie, Leii vor simți o revigorare și vor da dovadă de un mai bun autocontrol. În data de 20 ianurie, tranzitul Soarelui în zodia Vărsătorului  le va insufla acestora încheierea bruscă a unei relații personale. Între 20 – 21 ianuarie, nativii se vor confrunta cu un context judicios din punct de vedere financiar.

Horoscop Urania Fecioară

Data de 15 ianuarie va fi una „șubredă” în ceea ce privește imaginea publică sau succesul profesional al nativilor din Fecioară. Între 15 ianuarie și 18 ianuarie, Luna Plină în Rac va influența relațiile de prietenie ale nativilor. Între 18 ianuarie și 20 ianuarie, nativii se vor confrunta cu o destabilizare organică. În data de 20 ianuarie, tranzitul Soarelui va veni cu schimbări la nivel profesional pentru nativii zodiei. Între 20 -21 ianuarie, logica și răbdarea se vor simți în fiecare decizie luată de către Fecioară.

Horoscop Urania Balanță

Incertitudinea și gândurile confuze îi vor determina pe nativi să își dezvolte o neîncredere față de oameni în data de 15 ianuarie. Între 15 ianuarie și 18 ianuarie, aceștia vor avea parte de lucruri oficiale și ipostaze publice, lucruri care îi determină să abordeze o ipostază inflexibilă și fermă. Între 18 ianuarie și 20 ianuarie, relațiile de prietenie ale Balanțelor vor avea de-a face cu radicalism. Tranzitul Soarelui din data de 20 ianuarie va netezi drumul spre aventuri și relații speciale. Între 20 – 21 ianuarie, starea organică va fi una stabilă.

Horoscop Urania Scorpion

Evaluările viciate de anumite sfaturi mai puțin bune și erorile la nivelul gândirii ar putea fi motivele principale pentru care Scopionii vor trebui să pregătească un plan înainte de luarea anumitor decizii în data de 15 ianuarie. Între 15 ianuarie și 18 ianuarie, nativii zodiei vor menține o ipostază rigidă în gândire și conservatorism. Între 18 – 20 ianuarie, Scorpionii vor fi puși în situații în care vor trebui să apeleze la autoritate. Tranzitul Soarelui din data de 20 ianuarie îi va determina pe nativi să se implice în conflictele familiale cu  suficient curaj. Între 20 – 21 ianuarie, relațiile de parteneriat vor fi profitabile pentru ambele tabere.

Horoscop Urania Săgetător

Anumite influențe negative vor destabiliza o relație partenerială în data de 15 ianuarie, având la bază bârfele și afirmațiile nefondate. Între 15 – 18 ianuarie, nativii vor fi implicați în anumite revendicări materiale, lucru care le-ar putea aduce o susținere financiară. Între 18 – 20 ianuarie, Săgetătorii ar putea avea parte de confruntare în spațiul public, acționând sub influența mândriei și orgoliului. Data de 20 ianuarie este reprezentată de tranzitul Soarelui care va marca sectorul comunicării. Între 20 – 21 ianuarie, nativii zodiei vor depune eforturi pentru a da dovadă de eficiență în ceea ce privește activitatea profesională.

Horoscop Urania Capricorn

Data de 15 ianuarie va fi marcată de neînțelegeri la locul de muncă pentru nativii zodiei Capricorn. Între 15 – 18 ianuarie, aceștia ar putea observa că relațiile parteneriale nu cunosc o evoluție, lucru care îi va afecta starea de spirit. Pentru perioda 18 ianuarie – 20 ianuarie, astrele le-au pregătit nativilor evenimente care se vor întâmpla brusc, fără a primi vreun avertisment. Tranzitul Soarelui în zodia Vărsătorului îi va obliga pe nativi să ia decizii incomode cu privire la sectorul banilor.

Horoscop Urania Vărsător

Nativii zodiei mai tineri s-ar putea lăsa duși de valul emoțiilor în data de 15 ianuarie, din cauza lipsei de experiență. Între 15 – 18 ianuarie, starea de sănătate va fi una stabilă. În perioada 18 – 20 ianuarie, relațiile parteneriale sunt puse sub semnul unor provocări marcate de orgoliul și personalitate aflată în expansiune. Tranzitul Soarelui din data de 20 ianuarie le va da un plus de energie timp de o lună, cât se va afla Soarele în zodia Vărsătorului. Între 20 – 21 ianuarie, nativii vor da dovadă de inițiative financiare cât se poate de corecte.

Horoscop Urania Pești

Din cauza unor motive minore, nativii zodiei din Pești vor dezvolta dispute majore în familie în data de 15 ianuarie. Între 15 – 18 ianuarie, nativii vor avea parte de un moment special în ceea ce privește afectivitatea, dând dovadă de o uriașă disponibilitate emoțională. Între 18 – 20 ianuarie, starea de sănătate va cunoaște o destabilizare, lucru care este accentuat de tranzitul Soarelui. Între 20 – 21 ianuarie, relațiile parteneriale vor cunoaște onestitatea și responsabilitatea.