Home » Life & Style » Horoscop Urania 3 iulie – 9 iulie 2021. Previziuni astrale. Perioadă tulbure pentru unii nativi ai zodiacului

Horoscop Urania 3 iulie – 9 iulie 2021. Previziuni astrale. Perioadă tulbure pentru unii nativi ai zodiacului

Nechifor Ioana / 02.07.2021, 19:38
Horoscop Urania 3 iulie – 9 iulie 2021. Previziuni astrale. Perioadă tulbure pentru unii nativi ai zodiacului

Horoscop Urania 3 iulie – 9 iulie 2021. Principalele previziuni astrale ale acestei săptămâni sunt oferite de Urania. Cine sunt nativii care vor trece printr-o perioadă tulbure, dar și ce zodii se vor afla la polul opus, puteți afla din materialul următor! Horoscopul vizează întervalul cuprins între 3 iulie și 9 iulie 2021 și redă aspecte esențiale pentru toate cele 12 semne zodiacale. Vezi mai jos care sunt previziunile pentru intervalul menționat!

Horoscop Urania 3 iulie – 9 iulie 2021. Principalele previziuni astrale pentru nativii zodiacului

Horoscop Urania 3 iulie – 9 iulie 2021. Horoscopul cuprinde date esențiale despre săptămâna în curs, valabile pentru toți nativii zodiacului.

Perioadă se anunță a fi una tulbure pentru anumite zodii, în timp ce alți nativi vor beneficia de susținere astrală specială.

Horoscopul Urania, realizat pentru ziarul Libertatea, se poate regăsi pe scurt mai jos, cu informații caracteristice pentru fiecare zodie. Descoperă care sunt principalele previziuni astrale pentru intervalul cuprins între 3 iulie și 9 iulie 2021, din materialul ce urmează!

 

Horoscop Urania 3 iulie - 9 iulie 2021. Previziuni astrale
Horoscop Urania 3 iulie – 9 iulie 2021

Horoscop Urania Berbec

La începutul acestui interval, nativii Berbec vor fi nevoiți să se mobilizeze pentru a face față solicitărilor care le apar, lucru în urma căruia vor resimți oboseală.

Următoarele zile din această perioadă au în vedere anumite premise bănești în funcție de segmentul de viață al fiecărui nativ în parte. Pot avea loc cheltuieli la pretențiile cuiva, fie apar niște persoane care le cer bani Berbecilor cu împrumut.

Cert este că nativii nu se arată așa dispuși să facă aceste cheltuieli, însă ajung să fie puși în mijlocul unor rugăminți, constrângeri.

Între 6 și 8 iulie, anumiți nativii pot trece prin emoțiile unui important examen. Din 8 până pe 10 iulie, atenția Berbecilor se îndreaptă spre viața de familie. Cei tineri vor fi tentați să trăiască aventuri, provocări și ipostaze palpitante.

Horoscop Urania Taur

Taurii încept acest interval cu o stare de oboseală, lipsă de concentrare în activitățile importante ale vieții. Cât timp Luna va traversa zodia Taurului, între 3 și 6 iulie, nativii vor avea o tendință rebelă. Drept urmare, ei se vor împotrivi sfaturilor și sugestiilor primite.

Această atitudine se poate manifesta îndeosebi în relațiile oficiale, la muncă. Și în ceea ce privește relația cu familia atmosfera generală va fi una de tensiune.

Între 6 și 8 iulie, discuții și informări pe teme bănești, salariale. La sfârșitul intervalului menționat, Taurii vor manifesta prudență și vor aborda mai profund un domeniu de activitate în care sunt implicați.

Horoscop Urania Gemeni

Schimburi de idei, păreri între nativii Gemeni și prietenii lor, survenite pe fondul unor activități comune ca scop. Între 3 și 6 iulie, nemulțumiri care apar de pe urma unor dialoguri neplăcute sau informații care nu pare să-i avantajeze deloc pe Gemeni.

În perioada în care Luna va tranzita zodia Gemenilor, respectiv 6 și 8 iulie, nativii vor trece prin experimenta tot felul de trăiri și atitudini. Se vor arăta deschiși dialogului, vor vrea să învețe, să cunoască, să se afirme.

Între 8 și 10 iulie, nativii vor face o analiză a felului în care muncesc și câștigă bani, iar pe seama concluziilor vor încerca să gândească inițiative care să le ofere mai multe beneficii. Pot trăi momente inedite care îi vor ajuta să adopte o nouă realitate socio-profesională.

Horoscop Urania Rac

În primele zile ale perioadei menționate, unele activități la care nativii Rac ar trebui să ia parte alături de prieteni se pot lovi de lipsa unei sume de bani, lucru ce le poate da acestora planurile peste cap. Persoanele care nu vor putea susține financiar acele activități, se vor sustrage planurilor respective.

Între 8 și 10 iulie, cât timp Luna va tranzita zodia Racului, nativii se vor bucura de susținere astrală specială. În ciuda acestui aspect, încărcătura energică va fi mare, motiv pentru care nativii vor fi supuși unui mod de viață trepidant.

Important de menționat este faptul că în această săptămână sectorul banilor va fi pus la încercare. Sfatul pentru raci ar fi să apeleze doar la informațiile oficiale și să evite sfaturile și părerile celor din jur.

Horoscop Urania Leu

Noua săptămână le aduce Leilor vești care s-ar putea să îi nemulțumească, motiv pentru care mulți dintre ei vor simți nevoia de explicații și îndrumări. Între 3 și 6 iulie, unii dintre nativi ar putea să se confrunte cu un context dezavantajos pe partea de muncă. Pot simți că sunt limitați sau că primesc indicații imperative, pe care nu le văd cu ochi buni, având în vedere experiența lor profesională.

Nu este exclus ca de aici să se ajungă la un conflict între nativul Leu și membrii organizației respective, alimentat de aceste împrejuări ostile. Unii pot lua în calcul chiar și demisia.

Nativii pot recurge la această variantă, dacă se simt atacați sau dacă simt că li se forțează mâna.

Astfel de tensiuni se pot petrece pe 3, 4 și în preajma zilei de 9 iulie. În cazul în care nativii se ambiționează să reziste, vor mai avea o perioadă dificială  de îndurat din acest punct de vedere până la sfârșitul lunii august.

Între 8 și 10 iulie, nativii se pot lovi de o sensibilitate accentuată a funcțiilor metabolice.

Horoscop Urania Fecioară

În primele zile ale intervalului, Fecioarele se pot lovi de nemulțumiri, contradicții. Anumite situații puse în aplicare ar putea duce la consecințe care nu sunt deloc pe placul nativilor. Fecioarele adoptă o atitudine defensivă tocmai prin prisma acestor informații care apar.

Între 6 și 8 iulie, Fecioarele se pot exprima în spațiul public cu siguranță, dând dovadă de autoritate și bucurându-se ulterior de o impresie bună din partea publicului.

Între 8 și 10 iulie, relație de prudență, reticență față de anumiți prieteni. Important de menționat este faptul că, pe parcursul săptămânii, Fecioarele se pot confrunta cu tulburări cardio-vasculare.

Horoscop Urania Balanță

Primele zile ale intervalului îi pot găsi pe nativii Balanță într-un blocaj al intereselor bănești. Aceștia se văd nevoiți să găsească soluții tocmai pentru a nu prejudicia o persoană dragă lor. Ideea este că nici una dintre variante nu pare să rezolve situația cu care se confruntă.

Între 6 și 8 iulie, posibile deplasări în afara țării, răspunsuri din partea unei instituții contactate anterior.

Între 8 și 10 iulie, Balanțele vor depune eforturi pentru a consolida o situație la locul de muncă. Sunt exluse compromisurile, dubiile sau nedumeririle. Mare atenția ar trebui să aibă cei care au un job pe partea de creație, căci publicul le-ar putea taxa soluțiile de criză.

Horoscop Urania Scopion

Contextul de agitație și de întâmplări prin care trec îi poate scoate din sărite pe nativii Scorpion, care vor tinde spre o stare de nervozitate. Între 3 și 6 iulie, relațiile parteneriale vor intra într-un impas, iar condiționările pot să apară din toate părțile. Situația va continua în această atmosferă până în jurul datei de 9 iulie, de-a lungul verii, până la frșitul lunii august.

Important este ca nativii să acorde atenție la ceea ce spun, la angajamentele scrise sau verbale, căci, în funcție de ele, pot ieși sau nu din încurcătură.

Indicat ar fi să gestioneze situația cu autoritate, să nu cedeze la prima confruntare.

Între 8 și 10 iulie, atitudine rigidă cu privirie la universul de convingeri și valori al nativilor pe baza cărora aceștia și-au construit viața profesională.

Horoscop Urania Săgetător

Nativii Săgetător se pot confrunta la începutul acestui interval cu unele neliniști interioare, izvorâte de pe urma unor întâmplări recente din planul relațiilor afective. Blocaje se pot produce în sectorul muncii într-o chestiune ce spulberă înțelegerea făcută inițial.

Între 6 și 8 iulie, pot avea loc întâlniri cu partenerii de afaceri, colaboratori, colegi de proiect. Pe plan personal, Săgetătorii au parte de veselie și armonie.

Aspectul general al acestei săptămâni îl reprezintă demascările se pot produce în orice relație a Săgetătorului.

Horoscop Urania Capricorn

În prima parte a perioadei, atenția Capricornilor este concentrată asupra sectorului casei și a familiei. Anumite griji și probleme din această zonă îi pot face pe Capricorni să se confrunte cu trăiri contradictorii. Prin prisma acestui aspect, nativii își pot revizui o opinie, un sentiment.

Între 6 și 8 iulie, explicații cu unele măsuri ce urmează să fie aplicate în sectorul muncii.

Între 8 și 10 iulie, relațiile parteneriale pot cunoaște o notă aparte, în ideea că nativii Capricorni se văd nevoiți să accepte condiții care nu sunt tocmai pe placul lor.

Horoscop Urania Vărsător

Anumite informații, primite la începutul săptămânii, îi pot pune pe gânduri pe nativii Vărsător. Între 3 și 6 iulie, posibil conflict între nativul Vărsător cu unul dintre părinți sau cu un alt membru al familie. Tensiuni se pot ivi tocmai prin prisma faptul că nu este împărtășită aceeași idee, decizie. Niciuna dintre părțile implicate nu este dispusă să asculte sau să cedeze.

Același motiv de ceartă poate reveni în preajma zilei de 9 iulie , chiar și în timpul lunilor iulie și august.

Între 8 și 10 iulie, nativii se pot confrunta cu o sensibilitate digestivă. Aceste tulburări de nutriție se pot produc pe fond psihic.

Horoscop Urania Pești

La începutul acestui interval, nativii Pești se pot confrunta cu unele probleme bănești, blocaj al informațiilor, dialoguri intră în impas. Blocaje la nivelul comunicării iau naștere tocmai ca urmare a lipsei de curaj a nativilor în a aborda o situație. Peștii se pot confrunta cu teamă în privința consecințelor pe care ar putea să le aibă discuțiile aprinse cu persoanele pe care le menajează.

Între 6 și 8 iulie, discuții în familie și informații care vizează informații privind administrarea și gestionarea unor bunuri.

Între 8 și 10 iulie, nativii pot trece prin experiențe care îi tulbură, lucru care explică emoțiile intense și trăirile excesive. Unele persoane pot profita de bunătatea și naivitatea nativilor Pești.