Home » Life & Style » Ce putere magică ai, în funcție de zodie. Secretul uimitor al fiecărui nativ, dezvăluit de Mihai Voropchievici

Ce putere magică ai, în funcție de zodie. Secretul uimitor al fiecărui nativ, dezvăluit de Mihai Voropchievici

Nechifor Ioana / 29.06.2021, 18:41

Ce putere magică ai, în funcție de zodie. Fiecare nativ al zodiacului are caracteristici esențiale, care-i conferă o putere aparte. Unii nici nu bănuiesc ce calități posedă, alții probabil au descoperit cu ce daruri sunt înzestrați și le folosesc în dezvoltarea și evoluția lor. Ți-am pregătit un material, care îți va dezvălui o altă latură a ta, cu informații care îți pot fi de un real folos pe viitor.

Ce putere magică ai, în funcție de zodia în care te-ai născut

Ce putere magică ai, în funcție de zodie. Este materialul pe care ni-l propune Mihai Voropchievici. Specialist în astrologie și numerologie, acesta a vorbit despre darurile esențiale cu care sunt înzestrate zodiile.

Fiecare om este diferit, se naște cu o anumit misiune și ajunge să activeze într-un anumit domeniu care îi poate pune atuurile în evidență. În materialul de mai jos, vei vedea ce putere magică are fiecare zodie, ținând cont de caracteristicile sale esențiale.

Mihai Voropchievici a făcut această clasificare, la Antena 3, unde a vorbit despre secretul fiecărui semn zodiacal și puterea nebănuită pe care o posedă. Te invităm să arunci o privire pe materialul de mai jos!

”La momentul nașterii, fiecare om are o diagramă astrală. Planetele sunt poziționate în alte zodii, în alte unghiuri. Există acolo planeta Venus. Aia ar fi să zic cheia, pentru că reprezintă dragostea, pasiunea. În ce funcție în ce zodie e plantată ea, îți dă ție o direcție așa mai cotită, să vezi și după colț. Este partea misterioasă a persoanei respective, forma de cucerire”, Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Ce putere magică au nativii Berbec

Despre zodia Berbec putem spune că este zodia care are aptitudinile necesare să facă cuceriri impresionante. Bărbatul născut în această zodie are vorbele la el, șarmecul necesar pentru a capta atenția reprezentantelor sexului feminin, iar femeia Berbec posedă un magnetism ce funcționează de minune.

Prin simpla prezență cucerește. Este încăpățânată, carismatică, sociabilă. Are o fire pasională, reușind să trezească ușor interesul partenerilor.

Ce putere magică au nativii Taur

Locul perfect pentru nativii Taur, în care se deconectează și reușesc să își încarce energiile, este fără îndoială natura. Aici scapă de griji, de probleme, admiră minunățiile naturii, le îngrijește, reușind să își ia doza de energie.

Se poate spune că natura reprezintă un fel de hrană spirituală pentru ei. Nativii Taur au aptitudini dezvoltate pe partea de comunicare, au acel ceva care îi pune în centrul atenției și îi face să lege ușor prietenii, să fie îndrăgiți, să trezească acel sentiment de admirație și apreciere.

Ce putere magică au nativii Gemeni

Nativii Gemeni debordează de energie, iar prin prisma acestui lucru ei găsesc resursele necesare pentru a reuși în orice activitate. Deși uneori par neînțeleși din exterior, Gemenii sunt plini de vitalitate și posedă abilitatea de a simți și a schimba lucrurile.

Atunci când vine vorba de o competiție sau de o anumită activitate, aceștia au toate atuurile necesare pentru a ieși pe primul loc. Energia de care se bucură din plin le dă puterea să-și ducă cu ușurință sarcina la bun sfârșit.

Ce putere magică au nativii Rac

Având în vedere că vorbim despre un nativ familist, preocupările acestuia se mută așadar în zona de casă, cămin, familie. Prin urmare, darul prețios al Racului este de a face magie în propria locuință.

Acești nativi pot fi bucătari extraordinari, se pot juca cu ingredientele din gospodărie și pot obține remedii extraordinare. Cert este că atenția lor deosebită este pe propriul cămin, aici unde se află refugiul lor și unde găsesc puterea de a face transformări uimitoare.

Ce putere magică au nativii Leu

Regele animalelor adoră să fie în centrul atenției, ceea ce se și întâmplă, căci nativii zodiei Leu au acel ceva care îi face pe ceilalți să roiască în jurul lor. Acești nativi au abilitatea deosebită de a hipnotiza, de a capta atenția și de a aduce oamenii alături de ei.

Le plac cristalele, uleiurile esențiale, pietrele prețioase, sunt îndrăgostiți de tot ceea ce strălucește.

Ce putere magică au nativii Fecioară

Persoana născută în zodia Fecioară este descrisă ca fiind mai distantă, retrasă, o fire care vorbește destul de puțin. Voropchievici o caracterizează ca fiind „vrăjitoarea timidității”.

Minusul constă în faptul că acest nativ este cel mai mare dușman al lui, căci tinde spre perfecțiune, iar cum acest stadiu nu poate fi atins, are tendința de anxietate.

Ce putere magică au nativii Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt îndrăgostiți de lumea artistică. Cadrul ideal pentru ei are legătură cu artele, teatrul, scrisul, muzica.

Prin urmare, puterea magică a acestei zodii ține de unul dintre aceste domeniu, constă în creație. Poate avea un rol important pe partea de muzică.

Ce putere magică au nativii Scorpion

Nativul zodiei Scorpion se află în permanentă căutare de informație. Vrea să știe, să descopere secrete, pe care nu plănuiește să le folosească împotriva cuiva, ci efectiv să le țină pentru el.

Este atras de misticism. Așadar, persoana născută în această zodie poate fi un fel de vrăjitoare a nopții, pentru că la întuneric se produc lucrurile misterioase pentru care Scorpionul are așa mare fascinație.

Ce putere magică au nativii Săgetător

Nativul zodiei Săgetător este înțelept, cinstit și săritor la nevoile celor din jur. Puterea lui este de a vedea lucrurile înainte să se întâmple. Are o energie debordantă care îl ajută să se mobilizeze și să acționeze atunci când este nevoie de el.

Ce putere magică au nativii Capricorn

Conservator și tradiționalist, nativul zodiei Capricorn alege să încarce cu energie în natură, acolo unde ar sta la nesfârșit. Are marea abilitate de a se concentra pe un singur scop, reușind să nu se lase distras și să-l ducă la bun sfârșit cu brio.

Ce putere magică au nativii Vărsător

Despre persoana născută în zodia Vărsător se spune că este „vrăjitoarea stelelor”. Acest nativ iubește să fie printre oameni, să lege prietenii și să se încarce cu energie pozitivă.

Își oferă ajutorul chiar și atunci când nu i se cere, plăcerea lui extremă fiind să își aducă aportul în sens pozitiv, fără a aștepta ceva în schimb.

Ce putere magică au nativii Pești

Nativii Pești se pot numi „vrăjitoarea zânelor”, spune Voropchievici. Acest lucru se datorează faptului că acești nativi iubesc efectiv tot ce ține de poveste și basm. Persoana născută în această zodie are o fire creativă, altruistă.

Peștii iubesc frumosul din oameni. Nativii Pești pot să își desfășoare activitatea într-un domeniu ce ține de decorațiuni interioare, scris sau modă.