Home » Life & Style » Horoscop » Piatra norocoasă a zodiei Taur. Ce rocă îi definește cel mai bine

Piatra norocoasă a zodiei Taur. Ce rocă îi definește cel mai bine

Violeta Badea / 15.03.2021, 12:10
Piatra norocoasă a zodiei Taur. Ce rocă îi definește cel mai bine

Piatra norocoasă a zodiei Taur. Ce rocă îi definește cel mai bine. Nativii din această zodie sunt inteligenți, puternici și adoră lucrurile materiale. Sunt ființe ambițioase, harnice și iubesc să fie în centrul atenției, de aceea pun mare accent pe ceea ce poartă. Pe lână proprietățile estetice fascinante, pietrele prețioase sau cristalele sunt cunoscute și utilizate și pentru beneficiile lor energetice. Ce-și poate dori mai mult un Taur? În continuare vă vom prezenta piatra norocoasă a aceste zodii.

Piatra norocoasă a zodiei Taur

Zodia Taur este a doua pe hartia Zodiacului și este guvernată de planeta Venus. Acești nativi sunt extrem de atenți la ceea ce îi înconjoră și au un simț antreprenorial foarte dezvoltat. Le place să domine și sunt înzestrați de la natură cu tenacitate, inspirație și spirit organizatoric. Taurii caută întotdeauna să fie remarcați, pun accent pe aspectul fizic și pe partea materială.

De asemenea, acești nativi s-au remarcat prin faptul că au un simț puternic al justiției. Le place adevărul dreptatea și nu suportă minciuna și falsitatea. Sunt întotdeauna cu picioarele pe pământ, preferă să acționeze încet și sigur. Sunt capabili să își îndeplinească toate obiectivele, folosindu-se de propriul plan. Taurii au o gândire realistă și sunt cei la care familia sau prietenii se duc să ceară un sfat sau o a doua opinie.

Nativii aceste zodii iubesc confortul, luxulși opulența. Sunt dependenți de stabilitate materială și ar face orice ca să o obțină. Sunt în căutarea posibilităților de dezvoltare și deseori aleg domeniile artistice. Întotdeauna luptă pentru ceva mai bun, dar au nevoie și de puțin noroc. Iată care este piatra norocoasă a Taurilor, dar și alte talismane care îi ajută.

  • Turcoazul

Turcoaz
Turcoaz

Turcoazul este piatra care aduce noroc celor născuți în zodia Taur. În primul rând, această piatră prețioasă le aduce multă apreciere din partea persoanelor de sex opus. În al doilea rând, alungă energiile negative, bolile și necazurile. În al treilea rând, turcoazul aduce fidelitate, prosperitate și sinceritate.

Pe lângă mult noroc, turcoazul are efecte curative extrem de puternice. În cazul în care este încadrat într-o ramă de argint, el are capacitatea de a lupta cu coșmarurile și oferă un somn odihnitor.De asemenea, previne și tratează rănile, reduce durerile celor bolnavi de hepatită, previne orbirea.

În popor se spune că ăaca taceastă piatră prețioasă începe să-și piardă din intensitatea culorilor și din strălucire, sănătatea nativului este în pericol. Turcoazul trebuie să aibă o culoare puternică de albastru deschis sau albastru pal, precum cerul.

  • Safirul

Safirul
Safirul

Un alt talisman norocos și benefic pentru nativii din zodia Taur este safirul. Nu poți termina un proiect sau îți apar obstacole în încercarea de a finaliza anumite obiective, atunci această piatră prețioasă te poate ajuta! Safirul te scapă de necazuri și te ajută la fterminarea proiectelor la locul de muncă.

De asemenea, safirul te poate ajuta să promovezi un examen dificil, deoarece este renumit pentru faptul că ajută la îmbunătățirea memoriei, alungă stările negative și limpezește gândurile. De asemenea, ajută la vindecarea depresiei, astmului și a bolilor de inimă.

Safirul are o culoare de albastra de corindon, ce cuprinde nuanțe de albastru închis (safirul masculin) până la nuanțe de albastru deschis.