Home » Life & Style » Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021. Principalele previziuni astrale. Zodia care se bucură de succes profesional

Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021. Principalele previziuni astrale. Zodia care se bucură de succes profesional

Nechifor Ioana / 08.10.2021, 19:00
Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021. Principalele previziuni astrale. Zodia care se bucură de succes profesional

Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021. Principalele previziuni astrale pentru intervalul menționat au fost realizate de Urania. Află din articolul următor ce le pregătesc astrele zodiilor și cine sunt cei mai norocoși nativi în această săptămână! Horoscop pentru fiecare zodie, cu previziuni astrale pentru săptămâna cuprinsă între 9 și 15 octombrie 2021!

Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021. Ca de fiecare dată, Urania realizează principalele previziuni astrale pentru toate cele 12 zodii. Intervalul vizat este cuprins între 9 și 15 octombrie 2021.

Important de menționat este faptul că, pe 12 octombrie, Saturn revine în mișcare directă, iar influențele se vor resimți diferit pentru nativii zodiacului.

Vezi care sunt principalele aspecte astrale pentru această săptămână și cine sunt cei mai norocoși nativi ai zodiacului! Horoscopul Urania, realizat pentru ziarul Libertatea, poate fi găsit mai jos!

Horoscop Urania 9 - 15 octombrie 2021. Principalele previziuni astrale
Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021

Horoscop Urania Berbec

Momente delicate pot avea nativii zodiei Berbec în această perioadă în zona de muncă. Trec prin ipostaze în care efectiv trebuie să se descurce pe cont propriu, în sensul în care ceilalți sunt rezervați în a le oferi susținerea lor. Nu este exclus ca aceștia chiar să fie ținta unor critici și observații, ceea ce îi poate pune într-o situație delicată.

Horoscop Urania Taur

Începutul acestei săptămânii ar putea să le aducă nativilor din zodia Taur un moment neplăcut. O relație partenerială ar putea să treacă printr-o posibilă alterare. Motiv pentru care nativii se pot confrunta cu nemulțumiri pe seama evoluției acestei relații.

Sectorul financiar poate să întâmpine anumite blocaje în această perioadă, iar în planul socio-profesional Taurii se pot simți amenințați prin prisma unor aspecte pe care nu reușesc să
le înțeleagă sau să le stăpânească. Sunt nevoiți să intre într-o stare de așteptare.

Pe 12 octombrie, Saturn revine la mișcarea directă, context astral care poate accenta anumite ipostaze stranii cu care nativii nu s-au mai confruntat până acum.

Spre sfârșitul intervalului, pot să apară anumite provocări pentru nativi. Sfatul este să fie precauți și să aibă grijă la declarațiile făcute în public, să nu uite că ce e mult strică.

Horoscop Urania Gemeni

Nativii Gemeni pot avea o stare de dispoziție apăsătoare la începutul acestei săptămâni. Tulburările se pot resimți astfel pe plan psihic, iar ei efectiv nu vor avea chef de muncă sau nu
se pot concentra așa cum obișnuiau să o facă pe activitățile pe care trebuie să le desfășoare.

La locul de muncă, pot avea parte de tensiuni, critici, observații, comentarii neplăcute.

Spre sfârșitul intervalului, aceștia pot manifesta cumpătare atunci când vine vorba de planul financiar, respectiv de cheltuieli suplimentare care nu își iau rostul. Unii dintre nativii Gemeni vor fi nevoiți să ia decizii rapide cu privire la activitatea lor profesională sau schimbarea stilului de viață.

Horoscop Urania Rac

Nativii zodiei Rac au tendința să se implice într-o serie de activități la începutul acestei perioade, însă pe parcurs aceștia se încarcă cu tot mai multe sarcini nu reușesc să ducă niciuna din ele la
bun sfârșit.

În planul muncii, sunt sfătuiți să abordeze o comunicare clară, deschisă și directă pentru a evita astfel eventualele neînțelegeri. E posibil ca unii dintre nativi să treacă printr-o stare de nemulțumire, în urma evoluției proiectului lor, ce nu se ridică la nivelul așteptărilor lor.

Saturn revine în mișcare directă, pe 12 octombrie, ceea ce poate punct unor blocaje din viața Racilor. Spre sfârșitul intervalului, nativii pot avea parte de o surpriză, care are la bază
o chestiune de interes material.

Horoscop Urania Leu

Unii dintre Lei au tendința să răbufnească în urma unor situații familiale care nu sunt deloc pe placul lor. Sectorul relațiilor afective se poate manifesta instabil pentru nativii Leu în aceste zile.

Este o perioadă în care Leii pot exagera cu mâncarea, pot manifesta pofte extravagante. Leii au din plin chef de distracție și petrecere, însă din păcate contextul nu e de așa natură, având
în vedere perioada plină de restricții ce le poate pune stop ideilor de acest gen.

Pe 12 octombrie, Saturn intră în mișcare directă, iar planul relațiilor parteneriale poate cunoaște noi rigori și puncte de vedere rigide.

Vești și informații importante pot veni către nativii zodiei Leu, care au tendința de a acționa imediat.

Horoscop Urania Fecioară

Dialoguri antipatice se anunță pentru nativii zodiei Fecioară la începutul acestui interval. Aceste discuții pot lua naștere în urma unor întâlniri cu persoane care efectiv vor reuși să-l scoată din sărite pe nativul Fecioară.

Aspecte bune sunt însă pe planul personal, acolo unde relațiile de familie pot cunoaște îmbunătățiri. Fecioarele trag linie și decid să nu se mai consume pentru toate fleacurile.

Saturn, care revine în mișcare directă, din 12 octombrie, eliberează sectorul relațiilor de muncă de anumite blocaje. Asta înseamnă că nativii ar trebui să cântărească cu atenție ofertele primite, căci nu orice propuneri sunt bune de luat în seamă, dar în același timp este esențial să nu excludă unele schimbări pe zona profesională, căci pot avea loc pentru buna lor evoluție.

Horoscop Urania Balanță

Nemulțumiri financiare pot să apară pentru nativii zodiei Balanță, dar și îndoieli cu privire la o soluție care le este propusă în legătură cu o situație financiară. Pe sectorul relațiilor personale, Balanțele au parte de întâlniri agreabile, cu dialoguri vesele, presărate cu glume, pe scurt se bucură de o atmosferă în care se pot destinde.

Pe 12 octombrie, Saturn revine în mișcare directă, marcând o direcție de evoluție a unei relații afective. Sfârșitul intervalului îi găsește pe nativii Balanță cu o doză ridicată de creativitate. Aceștia vor reuși să găsească soluții inovatoare, să aibă originalitate, curaj și creativitate.

Horoscop Urania Scorpion

Sub influența Lunii, nativul zodiei Scorpion poate manifesta un cumul de emoții. Sentimentele lor răscolite pot ajunge pe punctul de a trăda antipatia sau simpatia pe care o au față de anumite persoane cu care interacționează în aceste zile.

Există riscul ca unele ipostaze care le-au fost favorabile lor, pe plan financiar, în ultima vreme, să cunoască o altă întorsătură.

Sfârșitul acestei săptămâni îi găsește pe nativii Scorpion într-o stare de instrospecție, aceștia alegând să mediteze asupra unor aspecte delicate sau vor căuta argumentele care lipsesc dintr-o situație importantă pentru ei, unde vor fi ajutați să găsească soluții sau vor reuși să le găsească prin intuiție.

Horoscop Urania Săgetător

Interesul Săgetătorului la începutul acestui interval este axat asupra părții profesionale, a banilor și inclusiv asupra sănătății. În aceste zile, se bucură de energie, susținere și motivație
de a acționa. O serie de oportunități se pot ivi în această perioadă pentru acești nativi.

Saturn va reveni la mișcarea directă, pe 12 octombrie, iar marcajul va fi asupra stării psihice.Informațiile noi care  apar pot veni în conflict cu convingerile și principiile nativului.

Săgetătorul va fi nevoit să se adapteze unor ipostaze noi de viață pentru care el probabil nu se simte pregătit. O serie de vești și informații pe finalul acestui interval care ar putea să-i destabilizeze pe acești nativi.

Horoscop Urania Capricorn

Fluctuații la începutul acestei perioade pot avea loc pe planul sănătății pentru nativii Capricorn. Se pot simți plini de energie și de entuziasm, însă pot avea și momente în care starea lor să fie la polul opus.

Între 11 și 13 octombrie, Luna se va afla în tranzit în casa I a personalității lor, context astral ce la va da Capricornilor echilibru, răbdare, hărnicie, spirit critic.

Saturn va reveni în mișcare directă, pe 12 octombrie, și va trasa o direcție clară în sectorul financiar. Capricornii vor beneficia de o mai mare claritate în acest sens.

Spre sfârșitul intervalului, nativii Capricon pot resimți o schimbare salarială în planul profesional. Oferte socio-profesionale pot conține informații și detalii ce merită să fie luate în calcul.

Horoscop Urania Vărsător

Nativii Vărsător pot debuta în noul interval cu o serie de activități care au un grad sporit de activitate.

În sectorul relațiilor de prietenie, se pot produce schimbări. În timp ce unele se bucură de o evoluție frumoasă și liniștită, altele în schimb pot trece prin momente delicate. Anumite situații, interese pot scoate la iveală adevăratul caracter al unei persoane.

Saturn, care revine în mișcare directă, pe 12 octombrie, îi poate face pe Vărsători să revină la un proces, prin care au trecut la începutul acestui an, de transformare a modului de a gândi și a acționa.

Sfârșitul intervalului îi găsește pe nativi cu o dorință mare de afirmare de sine, de dorința de a-și valorifica ideile bogate pe care le au.

Horoscop Urania Pești

Zodia Pești poate păși în acest interval cu o stare de nemulțumire. Felul în care trăiesc nu pare să-i mulțumească pe acești nativi, care se confruntă cu o serie de idei și concepții despre muncă și viață.

Succes profesional poate veni pentru acei nativi care își exercită munca în public și își desfășoară abilitățile profesionale în mod eficient și onest. Nu este exclusă o ascensiune în carieră.

Pe 12 octombrie, Saturn va reveni în mișcare directă, iar unii dintre nativii Pești vor trece prin transformări esențiale. Spre sfârșitul săptămânii, Peștii pot avea revelații și intuiții.