Home » Life & Style » Horoscop » Ce influență au, de fapt, Perseidele asupra anumitor zodii

Ce influență au, de fapt, Perseidele asupra anumitor zodii

Manolică Anca / 11.08.2021, 09:43
Ce influență au, de fapt, Perseidele asupra anumitor zodii

Perseidele sau ploaia de stele, așa cum este cunoscut fenomenul curentului de meteori, are loc, ca de obicei, în ultima lună de vară. Fenomenul astronomic va atinge apogeul în noaptea de 12 august, cât și în noaptea de 13 august, începând cu ora 22:00, când numărul de meteori ajunge la 160-200 de bucăți pe oră. Iată ce influență au Perseidele asupra anumitor zodii

Ce sunt Perseidele

Pentru a înțelege care este legătura între Perseide și zodii, mai întâi ar trebui să știm ce reprezintă concret acest fenomen astronomic. Perseidele sunt cunoscute ca fiind o ploaie de meteori, asociate cu cometa Swift Tuttle. Concret în luna august, aceasta trece foarte aproape de pământ, iar ceea ce se poate vedea pe cer ca fiind niște stele căzătoare sunt, de fapt, mici particule care se desprind și rămân în urmă. Aceste particule se numesc meteoriți și sunt de dimensiunea unui grăunte, iar la contactul cu atmosfera pământului, aceștia se aprind și se dezintegrează.

Perseidele au loc în perioada în care Uranus, planeta schimbărilor, a adevărului și a răsturnărilor de situație își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur. Astfel, pot ieși la iveală secrete și putem simțim nevoia de mai multă libertate (de acțiune și gândire), dar și de reevaluare, reanaliză în anumite aspecte din viață.

De asemenea, are loc o conjuncție între Soare, aflat în zodia Leu, și Venus, planeta iubirii și a beneficiilor materiale, de asemenea, aflată în zodia Leu. Acest lucru potențează iubirea (de sine și pentru cei din jur), ne dă șansa de a ne manifesta sentimentele, de a le recunoaște și de a le intensifica ori reaprinde.

Ce influență au asupra zodiilor

Cei care își cunosc și ascendentul zodiacal, pot să citească atât previziunile pentru zodie, cât și previziunile pentru ascendent.

Berbec

Nativii Berbeci pot să profite de Perseide și să își pună o dorință în plan sentimental, legată de iubire sau de persoana iubită. În cazul în care sunt singuri, nativii își pot dori un partener, iar dacă se află în relații de lungă durată își pot îndeplini dorința de a deveni părinți. De asemenea, în această perioadă este favorizată și partea artistică și creativă, iar Berbecii sunt înzestrați în această privință. Așadar, nativii care au înclinații spre această zonă pot să își dorească să aibă succes, pentru că, muncind cu dăruire și pasiune, îl vor putea obține

Taur

Taurii pot să își pună dorințe legate de casă și familie: să se înțeleagă mai bine cu părinții, să își construiască propria familie. De asemenea, dacă dorința ale legătură cu renovarea sau achiziționarea unei locuințe, sigur vocea le va fi auzită.

Gemeni

Acești nativi își pot pune o dorință legată de cursuri, poate admiterea la vreun curs sau să primească înțelepciunea necesară pentru a ști spre ce domeniu să se îndrepte în viață. De asemenea, se vor îndeplini și dorințele legate de trecerea unui examen sau plecarea într-o călătorie.

Perseidele ating apogeul în nopțile de 12 și13 august
Perseidele ating apogeul în nopțile de 12 și13 august

Rac

Nativii din zodia Rac pot „solicita” să li se aducă șansele și oportunitățile necesare pentru a își îmbunătăți situația financiară și să nu fie de mirare dacă chiar vor primi măriri de salariu în această perioadă sau li se va propune un job nou, pe o funcție care să fie mult mai bine remunerată.

Leu

Leii ar trebui să facă bine să își dorească ce este mai bine pentru ei, lucru care poate însemna mai multă conștientizare de sine, ceva mai multă înțelepciune în acțiuni, rațiune în gândire și mai puțin orgoliu, mândrie și exuberanță. Ar trebui să își atât revalideze niște principii de viață, cât și felul de a realaționa cu cei din jur.

Fecioară

Nativii Fecioară pot să își dorească să uite trecutul, să lase în urmă amintirile și anumite persoane. De asemenea, pe lângă vindecarea psihică și emoțională, pot cere și vindecare fizică, precum ar fi ameliorarea unor simptome ale afecțiunilor cronice.

Balanță

Acești nativi pot cere să se împace cu o persoană dragă, să își lărgească cercul de prieteni și cunoștințe sau, în cazul în care iubesc pe cineva din anturaj, pot să își dorească să fie reciprece sentimentele. De asemenea, cei care speră într-o finanțare, într-un ajutor, susținere din partea cuiva nu ar trebui să se gândească prea mult și să profite de contextul astrologic în care ne aflăm.

Scorpion

În această perioadă, dorința cea mai profundă a scorpionilor este să avanseze într-o funcție, să își schimbe locul de muncă cu unul mai bun, să își îmbunătățească imaginea. Așadar, nu trebuie decât să facă tot ce este necesar pentru a se îndeplini.

Săgetător

Săgetătorii își pot pune dorințe legate de vacanțe, călătorii în străinătate. De asemenea, ei pot cere și susținere în legătură cu un nou domeniu pe care își doresc să îl studieze, aprofundeze.

Capricorn

Acești nativi pot profita de contextul astronomic pentru a își dori obținerea unor beneficii și avantaje materiale, pentru a își dori îmbunătățirea situației financiare, iar acest aspect este în legătură directă cu banii, bunurile materiale pe care le pot obține prin intermediul partenerului de viață sau al asociaților. În cazul cuplurilor în care Cei s-a cam stins flacăra pasiunii, acest context este perfect pentru a își arăta din nou cele mai intime dorințe.

Vărsător

Acești nativi își pot pune cu încredere speranța în contextul astrologic în care ne aflăm și își pot dori, fără nicio rușine, să se căsătorească. Așadar, o pot ciar sugera fără temeri partenerului de viață. Cei singuri, clar, pot cere ca Universul să le favorizeze cunoașterea unei persoane alături de care să înceapă o nouă poveste de dragoste. Și asta nu este tot. Perseidele favorizează și aspecte ce țin de partea profesională, în sensul de asocieri, colaborări și parteneriate, ceea ce înseamnă că Vărsătorii pot cere să dea lovitura în afaceri.

Pești

Peștii își pot dori să se însănătoșească după o boală sau să găsească tratamentul necesar vindecării unei afecțiuni care îi tot chinuie de ceva timp. De asemenea, nativii care își doresc o schimbare în plan profesional pot solicita un nou loc de muncă.