Home » Life & Style » Horoscop » Destinația de vacanță, în funcție de zodie. Care este locul ideal pentru fiecare nativ în parte

Destinația de vacanță, în funcție de zodie. Care este locul ideal pentru fiecare nativ în parte

Alexandru Cazacu / 17.03.2022, 16:49
Destinația de vacanță, în funcție de zodie. Care este locul ideal pentru fiecare nativ în parte

Ținând cont de trăsăturile specifice, fiecărei zodii i se potrivește un loc anume. Unii nativii prefera muntele și aventura, iar alții marea și relaxarea. Ei bine, astrele ne pot ajuta să ne dăm seama unde în lume ne vom simți cei mai fericiți, atunci când vine vorba de călătorii. Află în continuare care este destinația de vacanță perfectă, pentru fiecare nativ în parte.

Destinația de vacanță, în funcție de zodie

Dacă ești un Berbec energic și simți nevoia de adrenalină, destinația de vacanță perfectă pentru tine ar putea fi Noua Zeelandă. Pe de altă parte, fiind condusă de Venus, Balanța este atrasă de destinații romantice, așa că Parisul ar putea fi alegerea perfectă. Așadar, haideți să vedem care este destinația ideală de vacanță, în funcție de zodie.

Berbec – Noua Zeelandă

Nativul Berbec este activ, atletic și are un spirit competitiv. Îi place să descopere locuri noi, iar Noua Zeelandă, cu munții săi falnici și peisaje incredibile, poate locul ideal pentru un Berbec plin de energie. De asemenea, acești nativi apreciază și lucrurile frumoase ale vieții, iar cramele de clasă mondială din Noua Zeelandă, cabanele ecologice și restaurantele elegante, le oferă din plin.

Taur (Maroc)

Unul dintre cei mai senzuali nativi ai zodiacului, Taurului îi place confortul și luxul. Așa că, unde ar putea Taurul să-și răsfețe cele cinci simțuri, dacă nu în Maroc. În această țară din nord-vestul Africii, nativul acestei zodii se poate bucura minunata mireasmă de portocali care adie o dată cu briza caldă a deșertului.

Gemeni – Irlanda

Gemenii sunt cititori și scriitori talentați, dar și buni comunicatori, așa că Dublinul ar putea fi destinația de vacanță perfectă pentru ei. Cu o istorie literară bogată (Oscar Wilde, James Joyce, Jonathan Swift) și o cultura plină de viață, în Dublin, Gemenii pot să facă o plimbare prin celebra „Long Room” a bibliotecii Trinity College. De asemenea, se pot bucura și de o halbă de bere într-un pub irlandez, plin de localnici prietenoși.

Rac – Italia

O destinație aleasă cu grijă va satisface dragostea Racilor sensibili pentru vechile tradiții, povești și artă. Tocmai de aceea, Racii se vor simți ca acasă într-o vacanță în Italia. Acolo, un itinerar ideal ar putea include învățarea tehnicilor tradiționale de preparare a pastelor, plimbarea pe terenul unei podgorii din Verona și vizitarea celebrelor muzee și galerii din Florența.

Leu – Insula Mykonos 

Guvernați de Soare, Leilor le place să lase marile lor personalități să strălucească. Acest semn de foc savurează strălucirea și toate lucrurile fanteziste, de la modă și până la mâncare. Ei bine, un tur al insulei grecești Mykonos va răspunde cerințelor Leului. Ei vor fi foarte încântați de barurile elegante de pe plajă, hotelurile șic și porturile pline de iahturi.

Care este destinația de vacanță ideală, în funcție de zodie
Care este destinația de vacanță ideală, în funcție de zodie

Fecioară – Japonia

Fecioarele prosperă prin ordine și disciplină, iar asta se reflectă în caracterul lor practic și nevoia de perfecțiune. Așadar, cu tradițiile sale, grădini și parcuri îngrijite cu meticulozitate și bucătăria elegantă și artistică, Japonia este destinația ideală pentru Fecioară. Ba chiar mai mult de atât, chiar și transportul public este cronometrat la secundă aici.

Balanță – Paris (Franța)

Guvernată de Venus, Balanța are un gust rafinat și este atrasă de orice este plăcut vizual. Pentru acest nativ, un tur al Parisului poate fi evadarea perfectă. Orașul Luminii îl va uimi pe acest iubitor de frumos prin arhitectura sa gotică, grădinile uluitoare și muzeele elegante. Pentru un moment de liniște, între opririle de vizitare a obiectivelor turistice, acești nativi se pot relaxa plimbându-se pe malurile mărginite de copaci ale râului Sena.

Scorpion – Islanda

Considerat unul dintre cei mai misterioși și pasionali nativi ai zodiacului, Scorpionul se va simți foarte bine într-un turneu în Islanda. Această țară insulară găzduiește peste 100 de vulcani, zeci de gheizere multe cascade impresionante. Fericiți lângă apă, Scorpionii nu vor rata ocazia de a se scălda în „Laguna Albastră” sau de a face un tur al lacului „Jökulsárlón”, un lac glaciar împânzit de aisberguri, de pe coasta de sud-est a țării.

Săgetător – Costa Rica

Săgetătorul este un aventurier și caută adesea senzații tari. Acest semn de foc tinde spre locuri cu cer senin și mare, iar Costa Rica este perfectă din acest punct de vedere. În această țară liniștită din America Centrală, nativul Săgetător va fi mereu în mișcare și poate chiar prinde și un val uimitor în locurile de surf faimoase ale țării.

Capricorn – Peru

Ambițios, determinat și pasionat de istorie, Capricornul poate petrece o vacanță minunată în Peru. Într-un tur al acestei țări, nativul sub acest semn poate călca pe urmele popoarelor de incași în timp ce vizitează Machu Picchu. De asemenea, nicio ședere în Lima nu ar fi completă fără o vizită la „Museo Larco”. Colecția sa uluitoare de artefacte antice include o cameră plină cu vase de teracotă, bijuterii și măști ceremoniale.

Vărsător – Egipt

Vărsătorii se vor bucura, cu siguranță, de o călătorie în Egipt. Ei vor fi uimiți să viziteze țara Marilor Piramide și alte temple impresionante, adevărate minuni ale ingineriei și arhitecturii antice. Spiritul inovator al nativilor din această zodie va fi pe deplin satisfăcut în acest loc minunat.

Pești – India

Plini de compasiune și unii dintre cei mai spirituali nativi ai zodiacului, Peștii sunt pasionați de meditație, rugăciune și de tot ceea ce i-ar putea conduce la iluminare. Așadar, o călătorie în India îi va aduce cu un pas mai aproape de a face acest lucru. În nenumăratele temple din India, Peștii își pot răsfăța dragostea pentru locurile în care frumusețea și spiritualitatea se combină.