Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 14-20 martie 2022. Principalele previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop 14-20 martie 2022. Principalele previziuni astrale pentru fiecare zodie

Manolică Anca / 13.03.2022, 09:23
Horoscop 14-20 martie 2022. Principalele previziuni astrale pentru fiecare zodie

Săptămâna 14–20 martie vine cu surprize mai mult sau mai puțin plăcute la locul de muncă și în relația de cuplu. Luna Plină petrecută în zodia Fecioară vine cu o încheiere, ceea ce înseamnă că vom culege roadele muncii noastre din ultimul an și jumătate. Află ce nativi vor fi mai ghinioniști în această lună. Astrologul Mădălina Manole ne oferă toate detaliile.

Horoscop 14-20 martie 2022. Ce ne rezervă astrele săptămâna aceasta

Planetele Mercur și Uranus formează aspecte plăcute, ceea ce înseamnă că vom sta bine pe comunicare. Vom fi foarte inspirați pe plan profesional, iar unii nativi vor fi luați prin surprindere de ceea ce aud.

Ies anumite secrete la iveală și s-ar putea ca tot ceea ce credeai până acum să fie, de fapt, o mare minciună. Ocupă-te să faci ordine în viața ta și să îi elimini pe cei ce-ți doresc răul. Pe plan amoros, planetele Venus și Uranus sunt într-o mare tensiune, astfel că anumite zodii pot avea parte de schimbări bruște în relații. Unii vor căuta să se separe pentru a se bucura mai mult de libertate și independență.

Berbec

În săptămâna ce vine, nativii din zodia Berbec se vor preocupa foarte mult de curățenie, atât la propriu, cât și la figurat. Va fi momentul perfect pentru schimbări în ceea ce privește locul de muncă, stilul de viață și să se preocupe mai mult de ceea ce ține de sănătate.

Taur

Se petrec situații care te surprind în plan sentimental și pe cât poți fi de îngăduitor și iertător, pe atât poți fi de radical și imprevizibil. Poți face niște schimbări care vizează zona de iubire și relații.

Horoscop 14-20 martie 2022. Gemeni

Te simți total nemulțumit de un anumit loc, o anumită persoană, casă, job și ești pe punctul de a încheia definitiv un context toxic. Mulți dintre nativi ar putea să își schimbe chiar și domiciliul.

Rac

Săptămâna ce vine se anunță a fi destul de bună pentru acești nativi, deoarece au viziuni noi, le vin idei și iau mai multe decizii. Sunt șanse ca unele situații care țin de intimitatea cuplului să te deranjeze ceva mai mult să să vrei să faci unele schimbări.

Leu

Ești ceva mai preocupant de situația financiară și începi să cauți modalități prin care să câștigi mai mulți bani sau să fii mai eficient, mai ales dacă lucrezi pe procente. Încearcă să îți administrezi diferit banii sau este posibil să încasezi plata pe o muncă depusă.

Horoscop 14-20 martie 2022. Fecioară

Acest semn zodiacal este gazda Lunii Pline, ceea ce înseamnă că Fecioarele vor pune punct unui capitol din viața lor. Asta se traduce prin culegerea roadelor, o schimbare importantă, poate de rutină, sau poate în relații. Această perioadă se va resimti mai intens la nivel emoțional pentru ele.

Balanță

Acești nativi au susținerea Universului pe deplin de a se detașa de trecut și de a vindeca o rană. Pot ierta pe cineva care le-a greșit și pot face schimbări importante în viața lor sentimentală sau în relația cu copiii. Trebuie să învețe să integreze credința în zona de vindecare fizică.

Scorpion

Este o perioadă benefică de a te reapropia de prieteni și consolida relațiile cu aceștia. Pot apărea unele schimbări, vrute sau nevrute și în cuplu, dorința de mai mult spațiu a partenerului putându-te lua prin surprindere.

Horoscop 14-20 martie 2022. Săgetător

Săptămâna aceasta te vei simți mai puternic, mai stăpân pe tine și vei reuși să-ți consolidezi poziția, fie în plan profesional, fie familial. Poți culege roadele muncii tale și te poți aștepta la schimbări legate de locul de muncă sau stilul de viață.

Capricorn

Această săpămână vine cu revelații și momente de conștientizare care te ajută să intri pe o nouă direcție, să te îndrepți spre noi orizonturi și, implicit, să îți schimbi principiile și convingerile. Atenție mai mare la cheltuieli!

Vărsător

Acești nativi ar putea să realizeze care este motivul pentru care pierd resurse și astfel pot stopa acest aspect și deveni mai eficienți. Atenție mai mare la starea emoțională, la stilul de viață și la dependențe. Este momentul să renunțe la ceva toxic din viața lor.

Horoscop 14-20 martie 2022. Pești

S-ar putea ca Luna Plină să pună capăt unei etape relaționale, poate chiar unei relație. Mulți nativi Pești își iau angajamente pe termen lung care le pot schimba viața. Este indicat să lase trecutul în urmă și să aibă grijă la secretele care sunt pe punctul de a fi dezvăluite.

Sursa: ego.ro