Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 2 – 8 mai 2022. Previziuni astrale pentru toate zodiile. Nativii care trec prin schimbări majore

Horoscop 2 – 8 mai 2022. Previziuni astrale pentru toate zodiile. Nativii care trec prin schimbări majore

Alexandru Cazacu / 02.05.2022, 12:21
Horoscop 2 – 8 mai 2022. Previziuni astrale pentru toate zodiile. Nativii care trec prin schimbări majore

Specialiștii în astrologie ne aduc horoscopul pentru săptămâna 2 – 8 mai 2022. Se pare că această săptămână este marcată de intrarea planetei Venus în zodia Berbec. Planetă a iubirii și a banilor, Venus ne influențează viața din punct de vedere sentimental și devenim mai competitivi în relații. Haideți să vedem care sunt principalele previziuni astrale pentru nativii zodiacului, în perioada următoare.

Horoscop 2 – 8 mai 2022. Previziuni astrale pentru toți nativii zodiacului

Horoscop 2 – 8 mai 2022. Conform astrologului Mădălina Manole, Venus în Berbec ne ajută să ne manifestăm sentimentele. De asemenea, intrarea acestei planete în zodia Berbec ne aduce și mai multă energie în viața sentimentală, mai mult curaj, înflăcărare și adrenalină, iar noi vom fi mai dornici de flirt și aventură. Acestea fiind spuse, hai să aflăm ce se întâmplă cu nativii zodiacului în această săptămână.

Berbec

Intrarea lui Venus în Berbec îi susține pe nativii acestei zodii să se preocupe mai mult de ei, de felul în care arată. În această săptămână nu este exclusă o schimbare de look. În schimb, Berbecii trebuie să fie atenți la cum își administrează finanțele deoarece pot avea unele surprize neașteptate din acest punct de vedere.

Taur

În săptămâna 2 – 8 mai 2022, nativii acestei zodii ar putea să se gândească destul de mult la o fostă iubire. Conform astrologului, Taurii trebuie să evite relațiile cu persoane care nu sunt disponibile emoțional. Conjuncția Soarelui cu Uranus din zodia Taur va veni cu schimbări neașteptate pentru acești nativi, iar ei vor fi nevoiți să se adapteze.

Gemeni

Gemenii intră într-o perioadă mai sociabilă. Ei își doresc să aibă aproape cât mai mulți prieteni, însă trebuie să țină cont de anumite situații legate de trecut. Ar putea reapărea acum o serie de lucruri lăsate nerezolvate ce îi pot bulversa destul de mult, spune astrologul Mădălina Manole, potrivit Ego.ro.

Horoscop 2 – 8 mai 2022 – Rac

Racii sunt susținuți de Venus în ceea ce privește afirmarea profesională. Persoanele născute sub acest semn se pot aștepta la oportunități în carieră. Ar putea fi vorba chiar și de unele surprize neașteptate din partea prietenilor sau de unele proiecte noi.

Leu

Această săptămână poate aduce schimbări importante în cariera Leului. Venus îl susține să studieze, să exploreze și să învețe lucruri noi, iar astfel nativul Leu poate să avanseze din punct de vedere profesional.

Horoscop 2 - 8 mai 2022
Horoscop 2 – 8 mai 2022. Previziuni astrale pentru toți nativii zodiacului

Fecioară

Fecioara ar putea avea parte de unele evenimente sau discuții în perioada următoare, iar acestea le-ar putea schimba unele convingeri și principii. Așadar, este indicat să nu își acorde foarte ușor încrederea și să aibă grijă la investiții.

Balanță

Planeta Venus intră în sectorul relațiilor sale, iar Balanța este te susținută foarte mult în îmbunătățirea vieții de cuplu. Deși este o perioadă pasională pentru ea, Balanța trebuie să aibă grijă, pentru că ar putea ieși la suprafață unele secrete.

Horoscop 2 – 8 mai 2022 – Scorpion

Pentru Scorpion, conjuncția Soare-Uranus din această săptămână poate aduce evenimente neprevăzute în relația de cuplu sau în cazul unor colaborări. În schimb, Venus îl ajută să își îmbunătățească situația la locul de muncă.

Săgetător

În săptămâna 2 – mai 2022, Săgetătorii sunt mai dornici de flirt și aventură. Deși pot cuceri pe cine își doresc și pot avea unele idile, nu trebuie să se aștepte ca acestea să fie de lungă durată. Pot apărea și unele situații neprevăzute la locul de muncă.

Capricorn

Este o perioadă favorabilă pentru ca nativul Scorpion să se apropie mai mult de familie. Pe plan sentimental, el se poate aștepta la unele răsturnări de situație și la surprize. Ar putea fi vorba de o dragoste la prima vedere. În schimb, nativii care au copii trebuie să acorde mai multă atenție acțiunilor acestora.

Horoscop 2 – 8 mai 2022 – Vărsător

În această săptămână, Vărsătorul este stimulat mental, iar asta îl face să spună unele lucruri pe care le-a reprimat până acum. Poate negocia în avantajul său, rezolvând astfel unele situații, însă trebuie să fie atent la contextele care vizează familia.

Pești

Pe plan financiar, Peștii pot avea unele surprize plăcute, deoarece există posibilitatea de creștere a veniturilor. Însă, odată cu acestea vor crește și cheltuielile. De asemenea, în această săptămână, nativii din Pești ar putea primi unele vești care să îi surprindă.