Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 9 – 15 mai 2022. Cum influențează zodiile Mercur în retrograd. Principalele previziuni astrale

Horoscop 9 – 15 mai 2022. Cum influențează zodiile Mercur în retrograd. Principalele previziuni astrale

Manolică Anca / 09.05.2022, 10:25
Horoscop 9 – 15 mai 2022. Cum influențează zodiile Mercur în retrograd. Principalele previziuni astrale

Horoscop 9 – 15 mai 2022. În doua săptămână din luna mai, lucrurile tind să se complice. Pe 10 mai, Mercur, planeta comunicării, va intra în retrograd, până pe data de 3 iunie. Va fi o perioadă de mari confuzii, gândire lentă și o concentrare mai dificilă. Unele mesaje se pot transmite sau recepționa în mod eronat. Iată ce spune Horoscopul săptămânal realizat de astrologul Mădălina Manole în exclusivitate pentru EGO.ro.

Ce ne rezervă astrele în săptămâna 9 – 15 mai 2022. Mercur intră în retrograd

În a doua săptămână din luna mai, Mercur va intra în retrograd, iar Jupiter, planeta beneficiilor și a norocului, intră în zodia Berbec, după 12 ani. Astfel, se deschide un nou ciclu, vom face progrese în sectorul de viață guvernat de Berbec în astrograma natală.

Acest tranzit ne aduce energie, optimism, curaj și determinare. Jupiter aduce un suflu nou, luptă pentru dreptate, afirmare și independență, dar și o tendință către a face excese. Hai să vedem ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

În a doua săptămână din lună, berbecii trebuie să aibă grijă la dialogurile pe care le poartă pentru că nu se vor face prea ușor înțeleși. Așadar, este important să își reevalueze modul în care comunică cu cei din jur.

Tot în această perioadă ar fi bine să eviți să semnezi acte și să faci deplasări prea lungi. Cu Jupiter în acest semn, te bucuri de mai multă poftă de viață, de energie, putere interioară și voință de atingere a obiectivelor.

Taur

Mercur retrograd le cere acestor nativi să facă ceva reevaluări financiare și ar fi bine să facă unele economii. Atenție la felul în care își câștigă și cheltuie banii. Tranzitul lui Jupiter le poate amplifica unele frici și probleme de sănătate, așa că ar fi bine să se odihnească mai mult. În schimb, îi poate ajuta să se detașeze de trecut și de tot ce este toxic în viața lor.

Gemeni

Mercur, guvernatorul acestora, retrogradează chiar în zodia lor, așa că urmează o perioadă de introspecție și reevaluări ale vieții personale. Nativii trebuie să aibă grijă, pentru că în această perioadă sunt mai confuzi și mai neatenți.

Așadar, nu trebuie să ia decizii importante și să fie prudenți atunci când vine vorba de deplasări. Cu Jupiter în Berbec șansele vin prin intermediul prietenilor. Pot apărea progrese cu un proiect.

Rac

Acești nativi trebuie să aibă grijă în aceste zile la tendința de victimizare și ar trebui să își reevalueze starea de sănătate. Dacă nu vor spune ceea ce gândesc, sunt șanse mari să dea naștere unor frustrări interioare. Jupiter intră în sectorul carierei lor și le va aduce progres profesional și curajul de a face o schimbare mare.

Leu

Mercur retrograd le va cere acestor nativi să reanalizarea unele relații de prietenie și sî reevalueze unele proiecte și planuri de viitor. Jupiter ăi susține să studieze ceva nou, poate chiar să înceapă o facultate. Li se va trezi curiozitatea pentru evoluție personală, spirituală sau profesională.

Fecioară

În retrogradarea sa, Mercur, guvernatorul acestei zodii, le va cere să își reevaluezi situația profesională. Mai mult, unii nativi s-ar putea să facă o schimbare majoră în carieră. Jupiter le poate aduce creșteri financiare prin asocierea cu alții. Totodată, cei care își doresc să obțină un credit ar putea primi sprijin în această perioadă.

Balanță

Mercur retrograd le va cere acestor nativi să își reanalizeze principiile de viață și credințele, pentru a vedea cu ce merg mai departe și ce lasă în urmă. Unii nativi ar putea relua un curs. Cu Jupiter intrat în sectorul relațiilor, nativii vor avea acum curajul să facă o schimbare. Poate fi vorba de o căsătorie, de o nouă relație sau de un divorț.

Scorpion

În aceste zile, ar putea ieși la suprafață secrete în cuplu sau ar putea apărea unele discuții în urma cărora se reorganizează bugetul comun. Totodată, sunt de evitat asocierile și investițiile. Pe de altă parte, Jupiter vine cu șanse de progres la locul de muncă, poate chiar un job extra, dar și cu tendința de a prelua prea multe sarcini. Atenție la sănătatea ta!

Săgetător

Mercur va fi retrograd în sectorul relațiilor și poate veni cu ceva tensiuni în cuplu. De aceea, este nevoie să își revizuoască modul în care comunică cu ceilalți. Pe de altă parte, Jupiter, guvernatorul acestor nativi, le va aduce mai multă energie, chef de viață și poftă de distracție. Atenție la tendința de flirt, aventură și excese.

Capricorn

Crește nivelul de stres la locul de muncă, iar nativii acestor zodii se vor vedea nevoiți să își reorganizeze programul și să își reevalueze sarcinile. Totodată, au nevoie de o schimbare în stilul lor de viață. Jupiter, de cealaltă parte, aduce îmbunătățiri în relația cu familia, poate o mutare, un credit imobiliar sau dorința de a își construi un cămin.

Vărsător

Mercur retrograd le cere acestor nativi reevaluarea vieții sentimentale. Este posibil să fie puțin nesiguri pe sentimentele lor sau să aibă îndoieli în privința sentimentelor partenerului. Cu Jupiter în Berbec vor vorbi mai mult decât de obicei, vor simți nevoia să învețe lucruri noi și vor fi mai dornici de plimbări.

Pești

Mercur retrograd ar putea aduce tensiuni în familie și neînțelegeri cu partenerul, ba chiar probleme cu actele unei case. De cealaltă parte, acești nativi se vor bucura de intrarea lui Jupiter în sectorul financiar, lucru care le va aduce oportunități de creștere a veniturilor sau rezolvarea unor probleme cu banii.

Vezi, pe larg, horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole în exclusivitate pentru EGO.ro, în clipul de mai jos.