Home » Life & Style » Horoscop » Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie – săptămâna 19 Iulie – 25 Iulie

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie – săptămâna 19 Iulie – 25 Iulie

Astrolog D. Mădă / 20.07.2021, 09:17
Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie – săptămâna 19 Iulie – 25 Iulie

Pentru această săptămână cardurile de tarot au fost etalate, ele putând fi percepute drept repere ale săptămânii în curs.

„Ideea este de a parcurge textul cu mintea deschisă, către oportunitățile pe care le putem crea, știind că liberul arbitru se află întotdeauna cu noi.”

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie

Berbec – 5 de Monede

Acest card indică pentru voi o săptămână în care este important a vă redefini capacitățile și abilitățile personale care vă susțin în ceea ce privește obținerea resurselor financiare și motivaționale. Secretul constă în echilibrarea zonei emoționale. Din punct de vedere social/relațional este important să înaintați, să nu rămâneți prinși în „furtuna” grijilor și lipsei de perspectivă. Schimbarea de optică poate face diferența în această perioadă.

Dacă locul de muncă actual sau anumite relații vă provoacă sentimente negative (epuizare, stres, limitări) încât totul este lipsit de strălucire, atunci poate că este timpul să faceți acea schimbare de direcție. Pionierul din voi știe să găsească noi oportunități, însă nu uitați și de un plan bine pus la punct indiferent de ce alegeți.

Taur – 2 de Cupe

Pentru voi este o săptămână în care accentul este pus pe comuniune și echilibru emoțional în cadrul relațiilor de dragoste și în parteneriate (prietenie sau afaceri). Din punct de vedere social/relațional acest card vă încurajează să vă deschideți către ceilalți. Este un moment bun de a vă arăta și comunica aprecierea și iubirea față de cei dragi.

Din punct de vedere profesional poate reprezenta o perioadă plină de armonie, unde aprecierea celorlalți nu mai conteneste să vină către voi. Deasemenea se pot ivi anumite oportunități de colaborare/negocieri benefice, însă pentru asta este util să dați dovadă și de flexibilitate și curaj.

2 de Cupe simbolizează uniunea, ceea ce poate reprezenta o nouă etapa/decizie pentru cei aflați într-o relație unde domnește armonia și respectul reciproc. Mai pot exista remanieri și în cazul acelor legături (de iubire sau prietenie) unde acum este benefic a se pune accent pe o discuție sinceră. Conștiința de sine alături de compasiune poate face minuni în cadrul relațiilor. Pentru persoanele singure există șansa să apară cineva nou, acel tip de dragoste subită sau la “prima vedere”.

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie. Gemeni – Lumea

Cardul „Lumea” este unul cât se poate de profund și încurajator pentru voi. El pune accentul în această perioadă pe unitate, armonie și fericire. Însă, pentru ca acestea să existe și să se manifeste, este esențial să vă faceți un fel de recenzie a ultimei perioade, a propriei lumi interioare și exterioare, în special din Mai și până în prezent. În plus, cum Mercur, cel care vă guvernează, a fost o perioadă lungă de timp în domiciliu acest exercițiu de gândire este indicat.

Din punct de vedere social/relațional atitudinea este cuvântul de bază. Voi decideți cât de mult sau puțin puteți schimba sau crește în propria viață/lume.

“Lumea” semnifică faptul că acum puteți culege roadele (satisfacția/succesul) în ceea ce privește proiectele și ideile care au străbătut întreg procesul de maturizare. Finalizarea unei perioade nu reprezintă un lucru rău, ci dimpotrivă vă poate conduce către o nouă etapa și perspectivă de viață (mult mai benefică și progresivă) pentru care v-ați pregătit până acum.

Poate simboliza și faptul că decideți să începeți o viață nouă, undeva în alt oraș sau chiar în alta țară.

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie
Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie

Rac – Cavalerul de Monede

Acest card simbolizează perseverență și încrederea în forțele proprii. Din punct de vedere social/relațional poate să reflecte o perioadă în care noi oportunități vă bat la ușa sufletului (fie că este vorba despre carieră sau relații personale).

Înainte de a lua o decizie este indicat de a observa ce anume vă asigură confortul și siguranța unui viitor luminos. Este de reținut faptul că, indiferent de decizia luată, va fi nevoie de efort constant, perseverență și dedicare, știind că toate acestea vor fi răsplătite la timpul lor.

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie. Leu – Regele de Spade

În acestă săptămână accentul este pus pe modul în care gândiți și comunicați, vizate fiind deciziile obiective și corecte.

Din punct de vedere social/relațional este important să dați dovadă de tact, diplomație și flexibilitate la locul de muncă în special cu superiorii, colegii sau clienții. Pentru cei care sunteți în poziția de a lua decizii care vizează stabilirea de noi parteneriate/contracte sau semnarea de documente este important să dați dovadă de sinceritate și corectitudine.

Din punct de vedere personal poate semnifica o perioadă în care gândirea și comunicarea în cadrul relațiilor să aibă nevoie de o redefinire acolo unde a intervenit distanțarea sau răceala.

Fecioara – Regele de Monede

Este un card care simbolizează practicitatea și pragmatismul. Din punct de vedere social/relațional poate semnifica o săptămână benefică, mai ales profesional și financiar. Răbdarea, hărnicia și dăruirea cu care ați fost înzestrați vă pot ajuta acum să accesați următorul nivel care vizează un plan sau proiect în desfășurare. Dacă doriți să investiți într-o afacere sau să demarați construcția unei case acest card vă recomandă consultarea unei persoane abilitate pentru ca lucrurile să meargă în direcția dorită de voi.

Este o perioadă în care este indicat să căutați calitate nu cantitate în tot cea ce vă propuneți.

Balanța – Îndrăgostiții

Pentru voi acest card vorbește despre o săptămână în care sunt vizate dragostea, pacea, armonia, comuniunea, aprecierea, dorințele și admirația, atât la nivel personal cât și social.
Accentul este pus pe ceea ce vă doriți cu adevărat pentru voi, care sunt abilitățile, talentele personale în care merită să investiți timp, energie și resurse de acum încolo.

Deasemenea “Îndrăgostiții” mai sugerează faptul că dacă aveți de luat o decizie este bine să țineți cont de toate cunoscutele, dar și de “necunoscutele ecuației”. Atenție la momentele de indecizie( lipsa de inițiativă) sau dualitate.
Din punct de vedere personal acest card poate sugera faptul că dragostea, indiferent de forma în care este manifestată, este sursa vitală pentru viață.

Ea se regăsește în toți cei care vă luminează viața în fiecare zi cu bucurie și fericire. Și nu în ultimul rând iubirea de sine și față de mediul înconjurător. Nichita Stănescu spunea “că unde dragoste nu e, nimic nu e”, motiv pentru care alegeți în următoarea perioadă (și nu numai) să faceți ca fiecare zi să conteze, și iubiți cu toată inima.

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie. Scorpion – 4 de Spade

Mesajul acestui card pune accentul pe liniștea mentală și conexiunea cu sufletul și propria intuiție.
Din punct de vedere social/relațional poate simboliza o perioadă în care este util și important să vă acordați mai mult timp pentru voi, pentru odihnă și încărcarea bateriilor. Daca ați trecut printr-o perioadă stresantă în care ați pus multă presiune pe latura mentală sau emoțională, acum este timpul să trageți un pic frâna de mâna, să vă relaxați mai mult. Odată restabilit echilibrul minte-trup-suflet toate situațiile care înainte păreau apăsătoare își pot găsi rezolvarea mult mai natural și ușor.
Orice răsfăț care vă eliberează sufletul și trupul este binevenit în această săptămâna, mai ales dacă există o predispoziție către delăsare sau renunțare, indiferent de situație.

Săgetător – Valetul de Cupe

Valetul de Cupe simbolizează apariția unor vești bune și încrederea în vocea interioară.
Din punct de vedere social/relațional săptămâna dată vă poate deschide ușa unor noi oportunități la locul de muncă (de avansare sau de apreciere si recunoștință din partea superiorilor). Pentru aceia care sunteți în căutarea unui loc de muncă și ați depus cv-uri (ori ați participat la interviuri) în ultima perioadă, exista șansa să primiți vești în acest sens.

Din punct de vedere personal pentru cei singuri poate reprezenta apariția unei persoane speciale care vă poate face sufletul să vibreze. Pentru cei aflați într-o relație stabilă ea poate cunoaște momente prin care sprijinul reciproc întărește siguranța ambilor parteneri.

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie
Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie

Capricorn – 6 de Spade

6 de Spade este un card care pune accentul pe modul în care anumite reguli și principii de viață vă mai sunt sau nu de folos acum. Din punct de vedere social/relațional săptămâna poate fi una benefică, asta dacă alegeți să renunțați activ la acțiunile care vă scurg de energie și pot deveni autodistructive.

Din punct de vedere profesional poate reprezenta decizia sau intenția de a pași pe teritorii noi/ necunoscute (schimbarea locului de muncă sau chiar domeniul/relocarea). Este important însă să vă lasați ajutați; munca în echipa sau ajutorul cerut nu vă face mai slabi sau neajutorați. Fiți blânzi cu voi înșivă și lăsați „valurile” să vă poarte gândul și sufletul către acele destinații (planuri sau obiective) care poate până nu demult păreau de neatins.

Din punct de vedere personal poate semnifica faptul că acolo unde există un conflict interior (cu propriul sine) rezolvarea poate surveni dacă vă deschideți sufletul în fața celor dragi. O discuție sinceră și relaxantă avută cu cineva apropiat vă poate ajuta să căpătați mai multă flexibilitate mentală și emoțională asupra situațiilor/relațiilor care poate vă apasă sau au nevoie de o decizie.

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie. Vărsător – Puterea

Puterea este un card care vă invită să dați dovadă de maturitate mentală și emoțională în această săptămână.
Din punct de vedere social/relațional focusul este pus pe natura voastră umană și vizionară. Profesional vorbind, puteți să obțineti rezultatele dorite dacă în spatele acțiunilor voastre sălășluiește încrederea în propriile abilități, scopul fiind acela de a crea prin bucurie și empatie alături de ceilalți, fără a abuza de putere. “Femeia îmblânzește leul fără a se folosi de forța brută”.

Ea apelează la blândețe și rafinament. Așa și pentru voi, îmbrățișând autodisciplina și spiritul umanitar puteți excela în tot ce v-ați propus ca și obiectiv pentru această perioadă. Din punct de vedere personal relațiile pot primi un bust de energie pasională, dar și o notă dramatică acolo unde nu există încredere sau un control al emoțiilor.

Pești – 2 de Monede întors

Pentru voi se anunță o săptămână în care energia este una dinamică. Din punct de vedere social/relațional este important să mențineți un echilibru, o constantă între interior și exterior, să jonglați cu energia și resursele (de orice natură) investite în muncă vs casa/familie. Pentru a evita un dezechilibru în colectivul din care faceți parte este important să dați dovadă de maturitate atunci când alegeți să vă însușiți mai multe sarcini sau responsabilități.

Fără un plan bine stabilit există posibilitatea să nu le puteți onora pe toate. Din punct de vedere personal, 2 de monede întors poate simboliza o etapă de creștere având la bază o transformare, ori la pol opus neseriozitate și nepăsare (copilărisme), asta în funcție de etapa la care se află relația.