Home » Life & Style » Horoscop » Zodia care nu va iubi cu adevărat niciodată. Contează mai mult pentru acești nativi să aibă o carieră de succes

Zodia care nu va iubi cu adevărat niciodată. Contează mai mult pentru acești nativi să aibă o carieră de succes

Alexandru Cazacu / 28.10.2021, 15:34
Zodia care nu va iubi cu adevărat niciodată. Contează mai mult pentru acești nativi să aibă o carieră de succes

Dragostea este frumoasă și nu putem trăi fără ea. Deși unii oameni sunt extrem de fericiți atunci când primesc iubire, ei nu o vor oferi la rândul lor niciodată cu aceeași intensitate cu care o primesc. Afla în continuarea acestui articol care este zodia care nu va iubi cu adevărat niciodată. Pentru acești nativi ai zodiacului, cariera este mai importantă.

Zodia care nu va iubi cu adevărat niciodată

Se pare că este vorba despre Capricorn. Deși toată lumea își dorește să aibă parte de acest sentiment minunat, nativii din această zodie nu vor simți niciodată cu adevărat iubirea. Asta nu din cauză că sunt răi sau lipsiți de sentimente, ci pentru că sunt adesea prea raționali și evită să se implice în ceva de nu pot explica, potrivit unica.ro.

Acest nativ este extrem de ambițios și își dorește tot timpul să aibă succes. Probabil acesta este și motivul pentru care uită de cele mai multe ori că are nevoie de afecțiune și că sufletul trebuie hrănit câteodată. Cei din jurul său îl plac cu adevărat, iar tocmai de asta îi rămân aproape, nu pentru că ar face ceva pentru ei. Dacă te vede în dificultate, nativul sub acest semn zodiacal se va gândi cum să își termine proiectul la care lucrează de mult timp, însă nu i-ar trece prin cap să te ajute. Cu toate acestea, dacă îi spui exact ce să facă, va face tot posibilul să te mulțumească.

Zodia care nu va iubi niciodată cu adevărat
Zodia care nu va iubi niciodată cu adevărat

Intră într-o relație pentru că toată lumea face asta

Nativul Capricorn caută să aibă o relație pentru că toți cei din jur o fac și pentru că nu dorește să fie singur. El va fi un partener de viață model și va acorda atâta atenție cât să crezi că nu te ignoră. De asemenea, nativul din această zodie te va săruta, va ține minte toate datele importante ce au legătură cu relația voastră, însă nu pentru că așa simte, ci datorită faptului că știe cum să se comporte într-o relație.

Cel mai probabil, te vei simți cel mai norocos om din lume în preajma lui, mai ales că nu există o sarcină pe care să nu o îndeplinească ca la carte, chiar dacă Capricornul nu se gândește prea mult de ce o face. Ba chiar mai mult de atât, el nu se complică, nu caută în suflet și nu își pune întrebări despre dragoste. Cu toate că nativul din această zodie nu va renunța niciodată la o relație, dacă tu ești cel care te desparți de el, va fi ca și cum nici nu ai trecut prin viața lui.

Lucrurile sunt extrem de simple în mintea lui. Capricornul știe că trebuie să ajungă foarte sus pe plan profesional, iar pe drumul către faimă, nu își permite să simtă mai nimic. În mintea acestui nativ nu există loc și nici timp pentru dulcegării, iar totul trebuie să fie logic. Chiar și atunci când întâlnește o persoană care să-i trezească sentimentele, el se va gândi că a mâncat ceva stricat.