Home » Life & Style » În ce au ales să își investească banii moștenitorii unor averi uriașe. Bărbatul care a căutat comoara piraților

În ce au ales să își investească banii moștenitorii unor averi uriașe. Bărbatul care a căutat comoara piraților

Cojocaru Cristian / 23.09.2021, 17:41
În ce au ales să își investească banii moștenitorii unor averi uriașe. Bărbatul care a căutat comoara piraților

Există moștenitori care se aleg cu o avere fabuloasă după decesul rudelor, însă nu toți aceștia sunt inspirați pentru a profita de pe urma acestei averi. Află în ce au decis să investează banii moștenitorii.

Moștenitorii au decis ca banii să fie investiți în lucruri bizare

Ideea de copii bogați ne duce cu gândul la persoane care au avut șansa de a se naște în familii înstărite și că, aceștia au dobândit de-a lungul timpului și inteligența necesară pentru a investi mai departe suma fabuloasă lăsată ca moștenire, pentru a produce profit. Lucrurile nu stau chiar așa de fiecare dată, iar acest lucru din cauză că, ajunși adulți, continuă să dea credite fanteziilor din copilărie, investind banii în cele mai bizare lucruri.

Andrew Getty

Andrew Getty este nepotul fondatorului companiei petroliere Getty Oil Company, J. Paul Getty. Visele șocante din adolescență nu i-au dat acestuia pace nici în viața de adult, astfel că s-a lăsat inspirat de aceste coșmaruri investind în producția unui film de groază. Filmările peliculei ”The Evil Within‟ au început în anul 2002 și au fost finalizate abia cinci ani mai târziu.

Costurile producției nu a fost deloc de neglijat, acestea urcând la mai mult de 6 milioane de dolari. Nepotul moștenitor a decis să își vândă și mașinile de lux pentru a finanța proiectul cinematografic. Getty nu a reușit însă să își vadă visul realizat cu proprii săi ochi, acest lucru pentru că a fost găsit mort în conacul din Los Angeles în primăvara lui 2015.

”A cumpărat echipamente în valoare de milioane de dolari, în loc să le închirieze‟, a spus unul dintre colaboratori.

banii moștenitorii
Barbara Hutton era cea mai bogata femeie din lume in 1933

Barbara Hutton

În anul 1933 era declarată cea mai bogată femeie din lume, având o avere estimată la 50 de milioane de dolari. Aceasta era moștenitoarea Woolworth, iar extravaganțele și viața de lux erau reprezentative pentru ea. Porfirio Rubirosa, cel de-al cincilea soț al acesteia a primit cadou din partea moștenitoarei, la foarte scurt timp după căsătorie, un cec în valoare de 1 milion de dolari. Căsnicia acestora a luat sfârșit după doar 53 de zile, iar la divorț, acesta a mai primit un ponei, un avion, 2,5 milioane de dolarir dar și o plantație de cafea în Republica Dominicană.

Huntington Hartford

A&P era compania care, în anul 1911 deținea un lanț de magazine alimentare. Huntington Hartford  a fost cel care a moștenit o avere impresionantă de milioane de dolari. Astfel, după ce a absolvit Harvard, a încercat să lucreze în cadrul companiei însă viața de lux i-a plăcut mai mult decât munca.

Astfel, acesta a decis să își cumpere o barcă și să plece în jurul lumii să caute comori. Desigur că aceste comori erau doar în mintea lui, însă pe lângă acest lucru, și-a pierdut și comorile proprii: câteva milioane de dolari. Tot dintre investițiile sare neinspirate fac parte și Insula Paradisului pentru care a plătit suma de 11 milioane de dolari dar și o stațiune de 20 de milioane de dolari.

Christina Onassis

Christina Onassis a moștenit imperiul naval Livanos, fiind una dintre cele mai mari flote private din lume. Din cauza faptului că și-a pierdut familia la scurt timp, Christina a început să piardă milioane de dolari din cauza vieții pe care o avea. Problemele cu banii pe care le avea i-au cauzat acesteia o depresie. Cele patru divorțuri și-au spus și ele cuvântul, iar ca să fie adăugată și cireașa de pe tort, a ajuns să își plătească prietenii, potrivit zvonurilor, cu suma de 30.000 de dolari pe lună doar pentru a sta cu ea.