Home » Life & Style » Jobul de vis, plătit cu 85.000 de dolari pe an. Ce trebuie de fapt să faci

Jobul de vis, plătit cu 85.000 de dolari pe an. Ce trebuie de fapt să faci

Voicu Costin / 31.01.2022, 19:59

Cu toții visăm să avem un job bine plătit care să ne aducă și beneficii. Dacă s-ar putea să nu fim deloc stresați și să muncim puțin, eventual să ne și plimbăm peste tot în lume, ar fi excelent. Se pare că un astfel de job chiar există, și nu, nu este o glumă. Care este jobul de vis plătit cu 85.000 de dolari pe an, vedem imediat!

Jobul de vis plătit cu 85.000 de dolari pe an!

O companie de asigurări vrea să plătească un influencer de turism cu 85.000 de dolari pentru a călători în lume timp de un an, scrie CNBC.

Compania a postat recent un anunț în care menționează că angajează o astfel de persoană. Tot ce trebuie să facă aceasta este să  călătorească în lume o dată pe lună, timp de un an calendaristic, perioadă în care angajatul postează despre aventurile sale pe rețelele de socializare.

Cu toții ne-am dori cest job, dar compania a anunțat că va angaja doar o singură persoană. Care sunt beneficiile extra? Greu de crezut că ar mai fi și un beneficiu în plus pe lângă salariul exorbitant, dar există. Și sunt mai multe! Va primi în plus până la 2.000 de dolari pentru zboruri, 3.000 de dolari pentru cazare, 600 de dolari pentru mâncare și băutură, 1.000 de dolari pentru activități și 500 de dolari pentru închirierea unui vehicul.

Pe lângă promovarea excesivă pe care trebuie să o facă companiei angajatoare, acest Influencer trebuie să promoveze și celelalte companii care fac parte din fiecare proiect.

Candidații trebuie să aibă cel puțin 18 ani și un pașaport valabil. Așa că trebuie să va grăbiți dacă vreți să mai prindeți un loc în avionul spre Bahamas sau Ibiza!

Ce este un influencer?

Dacă ți-ai imaginat vreodată că nu există joburi de vis în lumea asta, te-ai înșelat amarnic. Dacă te gândeai vreodată că nu poți să stai pe un șezlong, să bei un cocktail pe o plajă de vis cu apă cristalină, te înșeli amarnic. Acest job chiar există și cineva se va bucura de el. Mai exact, un influencer.

Influencerul este persoana din online care a trecut la nivelul în care a devenit o imagine reprezentativă pentru industria în care își desfășoară activitatea. El este cel care creează comunități în jurul blogului, contului de Facebook, Instagram, Tik Tok, Snapchat, canalul de Youtube, sau alte rețele sociale, unde, comunități active îl urmăresc și ascultă de sfaturile acestei persoane.

O altă definiție a ceea ce este un Influencer poate fi: lider de opinie cu abilități, carismă, autoritate, responsabilitate, implicare, ce are ca scop răspândirea și amplificarea mesajelor promoționale în numele companiilor și mărcilor, în schimbul unei recompense, fie că vorbim de bani sau de produsele din partea mărcilor.

Fie că este un trendsetter, populează site-urile sau un activist, fiecare Influencer a construit o reputație pe web și pe social media datorită experienței sale într-un domeniu: modă, cosmetice, călătorii, fitness, gătit, jocuri video etc. Prin efortul depus de acesta, a devenit viral și urmărit de mii sau milioane de oameni, devenind chiar și o vedetă internațională.