Home » Life & Style » Mesaje de mulțumire pentru profesori. 16 cele mai frumoase idei, texte și moduri de apreciere și recunoștință

Mesaje de mulțumire pentru profesori. 16 cele mai frumoase idei, texte și moduri de apreciere și recunoștință

Nechifor Ioana / 05.05.2022, 17:31
Mesaje de mulțumire pentru profesori. 16 cele mai frumoase idei, texte și moduri de apreciere și recunoștință

Mesaje de mulțumire pentru profesori. Anii de școală reprezintă temelia pentru viitor, pregătirea în educație, dar și în viață. Fără îndoială, efortul depus de profesor ajunge să își arate puternic amprenta în viața pe care ulterior elevul și-o construiește. Dacă simți nevoia de a-ți oferi recunoștința față de un profesor, care ți-a marcat în special anii de școală, și simți că lecțiile sale au ajuns repere importante pentru tine, poți regăsi în materialul următor cele mai frumoase mesaje de apreciere pe care i le poți trimite!

Mesaje de mulțumire pentru profesori. Cele mai frumoase urări de apreciere

Profesorul joacă un rol elementar în educația unui elev. Deși, uneori, temele se pot dovedi extrem de solicitante, acestea sunt esențiale în educația și îndrumarea unui elev. Ele reprezintă lecții prețioase în viața unui elev și, de ce nu, în viitorul pe care acesta ajunge să-l clădească.

Dacă simți nevoia să-ți arăți recunoștința față de un profesor, care ți-a marcat anii de școală, și simți că te-a pregătit temeinic în educație și nu numai, atunci îi poți aduce în dar recunoștința ta.

Am pregătit pentru tine o selecție de texte, mesaje de apreciere, care te pot ajuta să-i faci o surpriză deosebită profesorului tău drag!

Cele mai frumoase idei și texte de apreciere

1. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care v-o port. Vă transmit toate gândurile bune și vă mulțumesc din tot sufletul pentru sprijinul acordat în anii de școală. Pentru mine ați fost și rămâneți acea doamnă profesoară pe care orice elev ar trebui să o aibă.

2. Doamnă profesor/domnule profesor, vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine!

3. Gândurile mele bune se îndreaptă spre dumneavoastră, profesorul care m-a ajutat să cresc, să mă dezvolt și să mă pregătesc pentru următorii ani din viață. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat.

4. Cu recunoștință și iubire, vă mulțumesc doamnă profesor pentru toate lecțiile prețioase primite!

5. Domnule profesor/ doamnă profesoară, vreau să vă transmit un mulțumesc din toată inima! Vă sunt astăzi profund recunoscător pentru toate lecțiile și sfaturile pe care mi le-ați oferit.

Vă mulțumesc, domn profesor/ doamnă profesoară!

6. Anii de școală au fost grei, dar m-au ajutat să mă formez și să devin omul care sunt astăzi. Un rol important l-ați avut și dumneavoastră, doamnă profesoară. Vă mulțumesc pentru tot ajutorul acordat!

7. Doamnă profesoară, vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine! Vă mulțumesc pentru răbdare, sfaturile prețioase și lecțiile de aur!

8. Vă mulțumesc, doamnă profesoară, pentru că ați crezut în mine, în visurile mele și m-ați îndrumat așa cum ați știut mai bine. O parte din ceea ce sunt azi vi se datorează.

9. Anii de școală nu au fost ușori, dar mi-au fost temelie pentru ce a urmat în viața mea. Vă mulțumesc, domn profesor, pentru ajutorul oferit, încredere și răbdare!

10. La mulți ani, domn profesor/ doamnă profesoară! Vă aduc cuvinte de mulțumire pentru munca imensă și răbdarea de care ați dovadă în educația noastră.

11. Temele de ieri au ajuns să ne fie soluții azi, la maturitate. Vă mulțumesc din suflet, doamnă profesoară, pentru efortul depus pentru a ne îndruma și a ne pregăti în educația și formarea noastră.

Lecțiile de ieri, soluțiile de azi

12. Lecțiile pe care ni le-ați predat s-au dovedit a fi de mare ajutor în anii ce au urmat. Pentru acest lucru și pentru tot sprijnul oferit, vă port o recunoștință uriașă. Vă mulțumesc, domn profesor/doamnă profesoară!

13. Nu a fost deloc ușor să țin pasul cu materia dumneavoastră, dar știut că v-ați dat tot interesul să ne oferiți lecții prețioase. Pentru toate acele momente vă sunt astăzi profund recunoscător. Toate gândurile mele de apreciere, doamnă profesoară!

14. Ați fost profesorul care a avut cea mai mare încredere în potențialul meu, m-ați ajutat să-mi dezvolt abilitățile și să nu încetez niciodată să renunț la luptă. Rezultaltele muncii uriașe se văd astăzi. Vă mulțumesc, domn profesor, pentru tot binele oferit!

15. Gânduri de apreciere și de recunoștință pleacă către dumneavoastră, doamnă profesoară! Vă mulțumesc pentru tot ce ați știut să lăsați în urma dumneavoastră!

16. La mulți ani, dragi profesori! Vă aduc cuvinte de mulțumire pentru munca imensă, implicarea și seriozitatea de care ați dat dovadă în educația noastră.