Home » Life & Style » Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie în parte – săptămâna 05 Iulie – 11 Iulie

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie în parte – săptămâna 05 Iulie – 11 Iulie

Astrolog D. Mădă / 05.07.2021, 16:54
Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie în parte – săptămâna 05 Iulie – 11 Iulie

O nouă săptămână începe cu noi oportunități, dar și cu câteva provocări menite să ne urnească din loc acolo unde stagnarea a devenit obositoare. În căutare de un sprijin motivațional în plus, iată ce carduri de tarot fac pereche cu zodiile în acestă săptămână.

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie – 05 Iulie – 11 Iulie 2021

Vă reamintesc că energiile noastre sunt influențate de mai mulți factori, atât externi cât și interni, motiv pentru care vă recomand să citiți și în dreptul zodiei care vă reprezintă ascendentul.

Și nu uitați că factorul decizional final se află în mintea și inima fiecăruia.

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie în parte – săptămâna 05 Iulie - 11 Iulie
Mesajul cărților de tarot

?Berbec – Valetul de Cupe

Valetul de Cupe este un card care pune accentul pe emoție și trăire, intuiție și dezvoltarea calităților artistice.

Din punct de vedere social/relațional poate însemna începutul unui curs care vizează latura artistică/creativă sau chiar să alegeți o nouă direcție în ceea ce privește cariera.

Cum Mercur(comunicare, gândire) se află în mers direct în Gemeni pot apărea vești/informații revelatoare care pot contribui în bine (dacă vă ascultați intuiția) la schimbarea perspectivei pe care o aveți despre viitor. Pentru aceia care sunteți singuri există posibilitate să dați curs unei relații noi unde pasiunea va fi la ea acasă.

?Taur – Valetul de Spade

Acest card este axat pe latura mentală, logică și rațiune. Este o săptămână cu o energie care vă poate scoate din zona de confort. Anumite evenimente care pot viza relația cu ceilalți (locul de muncă sau anturaj) pot degenera dacă se face din țânțar armăsar.

Doza de flexibilitate și comunicând dintr-o zonă pacifistă poate calma spiritele aprinse sau atinse de un ego nelucrat. Este util ca acum să existe o exprimare sinceră a emoțiilor și gâdurilor mai ales acolo unde au fost tratate cu superficialitate. Odată împărtășite există șansa ca parteneriatele de orice natură să poată evolua la următorul nivel, indiferent de decizie.

Dacă apar anumite obstacole care au legătură cu valorile, partea birocratică în zona de afaceri sau proiecte personale, este important să nu vă grăbiți cu decizia finală (acolo unde se poate).

Verificați ofertele/ propunerile, actele sau informațiile primite de 2 ori. Ele își pot găsi răspunsul sustenabil sau revelator după data de 06 Iulie 2021 moment când Zeul Mesager Mercur (comunicare, gândire) se eliberează de sub ceața și incertitudinea adusă de Neptun (vise, intuiție, iluzie) în Pești.

?Gemeni – 6 de Spade

6 de Spade este un card care poate reprezenta o nouă călătorie a inițiatului . Este o energie axată pe latura mentală, iar această săptămână vă încurajeaza să dați curs noilor idei sau proiecte care au fost revizuite sau reanalizate în perioada cât Mercur (comunicare, gândire) s-a aflat efectiv în mers retrograd (30 Mai – 23 Iunie).

Așa cum arată și cardul, inițiatul alege să plece într-o nouă călătorie fără a privi în spate, neștiind unde îl poartă barca. Se încredere în înțelepciunea interioară. Gemenii sunt versatili și curioși, ceea ce poate face ca acum să aveți parte de călătorii (doar suntem în sezonul concediilor) sau să luați decizia de a vă muta, fie ca este vorba de job sau locuință. Universul lucrează pentru voi, mai ales pentru aceia care îmbrățișează schimbarea și încep o nouă etapă de viață, către noi orizonturi (poate chiar străinătate) trimițându-vă ca sprijin persoane competente și deschise să vă ajute.

Din punct de vedere al relațiilor acest card vă sugerează să reflectați la situația actuală. Există posibilitatea să ajungeți la concluzia că este timpul să incheiați actuala relație pentru a vă orienta către ceva necunoscut, ori mergeți la următorul nivel de conexiune, mult mai profund.

Maturitatea vine odată cu alegerile înțelepte, care vizează o perspectivă nouă asupra prezentului, dar și a viitorului. Înaintați spre un mâine luminos și senin.

?Rac – Regina de Cupe

Regina de Cupe este orientată către creativitate și familie, manifestând o atitudine iubitoare și grijulie, folosindu-și intuiția cu încredere.

Este o energie care vă invită să pășiți în universul propriilor emoții și trăiri, să vă explorați latura intuitivă și conexiunea cu partea feminină la un alt nivel, nefiind străini de ele tocmai prin natura semnului vostru.

Din punct de vedere social/relațional este util să vă puneți în practică abilitățile artistice, mai ales pentru aceia dintre voi care activați sau aveți în desfășurare proiecte creative. Dacă doriți să vă îmbunătăți sau modificați spațiul locativ (propria casă/curte sau biroul) poate fi o săptămână cu succes.

Pentru cei care sunteți implicați în activități de consiliere/terapie (de orice natură) se anunță o săptămana încununată de reușite în raport cu cei care vă calcă pragul. Empatia, gingășia și sprijinul poate fi înălțător de ambele părți, mai ales că pe data de 10.07.2021 are loc și Luna Nouă în semnul vostru.

?Leu – 2 de Bâte

2 de Bâte reflectă încrederea în propriul sine, curajul și privirea per ansambul a propriei vieți. La pol opus poate să arate o stare de letargie în propria viață și lipsa unui țel sau plan de acțiune.

Din punct de vedere social/relațional este o săptămână în care Universul vă împinge de la spate, să faceți diferența între propriul sine vs exterior, ceea ce aveți vs ce vă doriți cu adevărat. Pentru asta este important să vă recunoașteți propriile aptitudini, talente, abilități și să acționați în consecință ținând cont de propriile limite.

Non-acțiunea, delăsarea sau monotonia vă poate conduce către scăderea stimei de sine, oferindu-le celorlalți ocazia să decidă în locul vostru, motiv pentru care schimbarea percepției pe care o aveți despre voi este benefică în această săptămână și nu numai.

Pe măsură ce vă lărgiți orizontul și faceți un brand personal din propria strălucire, îi puteți inspira și bucura pe ceilalți.

?Fecioara – Arcana fără Nume (Moartea)

Acest card vă vorbește despre o etapă de transformare profundă, în care vechiul se dizolvă pentru a face loc unei noi etape de viață. Este util pentru voi să priviți partea plină a paharului și să vedeți și dincolo de zona extremelor, a limitelor autoimpuse. Eliberați acele situații care vă pot ține pe loc din motive raționale rigide.

Din punct de vedere social/relațional este o perioadă în care anumite situații sau evenimente care s-au perpetuat nu tocmai constructiv să ajungă în acel punct de saturație. Dacă vă aflați în acest punct este sănătos să conștientizați că a sosit timpul să mergeți mai departe la următorul nivel (fie că este vorba de relații, colaborări sau loc de muncă).

Eliminând anumite credințe limitative veți putea descoperi că ceea ce trăiți acum este de fapt în avantajul vostru.

Nimic nu se pierde, nimic nu se castigă ci totul se transformă.

?Balanța – 3 de Bâte

3 de Bâte este un card promițător pentru voi în acestă săptămână.

Acest card vă poate ajuta să deveniți conștienți de faptul că tot ce ați dobândit de-a lungul timpului (cunoaștere, trăiri, emoții) vă sunt de real folos acum, în plan concret, simțind pământul sub picioare.

Din punct de vedere social/relațional puteți dezvolta un hobby la nivel de afacere sau să primiți prin intermediul celorlalți dovada faptului că faceți bine ceea ce faceți. Rezultatul muncii voastre poate fi apreciat și recompensat în același timp. Dacă sunteți angajat puteți să avansați într-o altă poziție sau premiați, iar pentru cei care au un business pot să îl extindă cu succes dacă au un plan bine structurat.

Pentru cei care sunt deja într-o relație construită sănătos pot privi cu încredere la viitor, iar cei singuri pot capătă mai multă încredere și deschidere pentru a intra într-un parteneriat înțelegând că perioada de singurătate le-a fost liant pentru tot ce se reflectă acum în exteriorul lor.

?Scorpion – Cavalerul de Pentagrame

Cavalerul de Pentagrame este o energie îndreptată către partea pragmatică, de materializare și statornicie a vieții. Este un card care reprezintă lucrul bine făcut, cu pași mici, dar siguri.

Din punct de vedere social/relațional poate reprezenta un moment în care să culegeți roadele unor acțiuni sau proiecte care se află în desfășurate. De asemenea dacă sunteți în căutarea unui loc de munca există șansa să primiți oferte bune sau oportunități mai ales financiare, de a vă pune în aplicare propriile talente sau abilități.

Persoane influente sau potente financiar vă pot oferi ajutorul în acestă perioadă. Este important să nu scăpați din vedere faptul că, pentru a beneficia de aceste șanse, trebuie să identificați dacă sunt ceea ce vă doriți cu adevărat, iar ulterior să acționați în consecință.

Relațiile actuale pot să capete mai multă stabilitate și siguranță, asta dacă nu alergați după 2 iepuri în același timp.

?Săgetător – 9 de Cupe

9 de Cupe este un card care vă încurajează să vă bucurați de tot ce ați realizat până acum, mai ales că ultimele 2 eclipse și-au pus amprenta destul de puternic în viața voastră. Dacă unii dintre voi ați schimbat deja macazul în anumite segmente de viață, 9 de Cupe vă spune că a fost pentru binele vostru suprem.

Din punct de vedere social/relațional pot apărea noi oportunități de a progresa. Atmosfera se anunță una armonioasa în cadrul parteneriatelor (fie că este vorba de locul de muncă sau de iubire).

Atenție însă să nu exagerați așteptând totul de la celălalt mai ales la locul de munca, ci dați dovadă de altruism și spirit de echipă.

?Capricorn – Asul de Cupe

Asul ca și simbol reprezintă idei și șanse noi.

Asul de Cupe face conexiunea cu propria forță creatoare (propria scânteie divina) și pune accentul pe viziunea de a co-crea împreună cu ceilalți abundența dorită dintr-o perspectivă diferită.

Este o săptămână care din punct de vedere emoțional, vă poate arăta că este util să refaceți conexiunea minte-trup-spirit acolo unde există un dezechilibru. Prin meditație sau alte terapii holistice vă puteți îmbunătăți echilibrul emoțional.

Dacă vă ascultați intuiția și vocea sufletului, Luna Nouă în Rac din 10 Iulie vă poate ajuta să dați curs unei noi etape de viață în ceea ce privește ideea de familie și cămin. Însă, pentru asta, asul de cupe vă atrage atenția că este necesar să ieșiți în lume și să socializați, să echilibrați partea de muncă cu nevoile sufletului.

Toată dragoste și bucuria după care tanjiți se poate realiza – doar dacă vă deschideți inima, vă iubiți și credeți în voi.

Astrologie. Zodii
Astrologie. Zodii

?Vărsător – 6 de Bâte

6 de Bâte va scoate în evidență în această săptămână calitățile voastre de vizionari având șansa acum de a culege lauri pentru efortul depus în atingerea propriilor obiective. Vă pot fi recunoscute meritele aduse în cadrul comunității din care faceți parte.

De asemenea pentru aceia dintre voi care s-au luptat de-a lungul timpului pentru propriile țeluri, dar s-au simțit “înfrânți” sau neajutorați, acum își pot găsi recunoașterea și aprecierea.

Din punct de vedere relațional poate însemna începutul neprevăzut al unei frumoase povești de dragoste sau poate să reflecte o perioadă evolutivă în cadrul uneia deja existente (posibilă cerere în căsătorie).

?Pești – 6 de Cupe

6 de Cupe este un card care face referire la anumite evenimente din trecutul apropiat sau îndepărtat. Nostalgia este minunată, însă este de preferat să lăsați trecutul în spate. Dacă anumite trăiri, din punct de vedere emoțional, revin în prim plan, este recomandat să le priviți cu detașare pentru a nu vă crea confuzie sau dizarmonie. Asigurați-vă că vedeți adevarul în tot ceea ce s-a întâmplat.

Din punct de vedere relațional poate însemna o perioadă în care latura voastră romantică sau copilărească să fie accentuată.

Maturitatea apare odată cu vârsta sau trecerea timpului, iar acum este important să deveniți conștienți de cine ați devenit datorită experiențelor trăite de-a lungul vieții.