Home » Life & Style » Mesajul emoționant a 17 nepoți a făcut înconjurul lumii. Cine este actorul care l-a remarcat

Mesajul emoționant a 17 nepoți a făcut înconjurul lumii. Cine este actorul care l-a remarcat

Ileana Mladinoiu / 21.02.2021, 12:41
Mesajul emoționant a 17 nepoți a făcut înconjurul lumii. Cine este actorul care l-a remarcat

Vorbim adesea despre dragostea care există într-o relație, dar dragostea este prezentă peste tot în relațiile umane, dacă știm să o descoperim. Dragostea este un sentiment imperceptibil, este imprevizibilă, magică.

Mesajul emoționant a 17 nepoți a făcut înconjurul lumii

De fapt, una dintre cele mai speciale conexiuni se întâmplă să fie cea dintre bunici și nepoții lor. Relația se bazează adesea pe aceeași legătură pe care o au părinții cu părinții lor. Dacă aceasta din urmă este fluidă, prietenoasă și contribuie la îmbogățirea spirituală a nepoților, copiii vor menține permanent un dialog roditor și interesant cu bunicii lor.

Ca în cazul nepoților familiei Fox.  În 2017, aveau 17 ani.  Atunci frații au decis să se întâlnească la Penascola, Florida, pentru a onora memoria lui Frederick, bunicul care a murit în urmă cu trei ani. Cu această ocazie, Chrissy Roussel, una dintre fiicele lui Frederick, a postat o fotografie foarte emoționantă, imortalizată de fotograful profesionist Annabelle Rose.

„Tatăl meu a murit acum trei ani”, povestește Chrissy, iar “câteva săptămâni mai târziu, am aflat că încă cinci nepoți – inclusiv tripletele mele- veneau pe lume. Pe aceștia îi numim Frederick Five, în memoria sa. Au adus o mare bucurie și fericire familiei noastre, când aveam cea mai mare nevoie. Este o senzație dulce-amară să știu că nu-l vor cunoaște niciodată pe tatăl meu ”, adaugă Chrissy Roussel.

Fotografia realizată în amintirea tatălui

Fotografia este realizată la plajă, iar Chrissy a ținut să o împărtășească utilizatorilor  pinterest, în amintirea tatălui său, cum am mai spus. “La scurt timp după ce a murit”, mărturisește  autoarea postării, “am aflat că sunt însărcinată cu triplete spontane (copiii 13-15 în imagine). Nu pot să descriu reacția avută, am făcut șoc. Și totuși tripletele mele nu au fost singurii bebeluși aflați “pe drum” pentru familia mea, pentru că două dintre soțiile fraților mei așteptau și ele doi copii (copiii 16-17 din imagine)”.

Când privește imaginea celor 17 nepoți ai părinților săi, Roussel îi observă în special pe acei cinci copii curcubeu care au adus multă bucurie în lunile și anii de după moartea tatălui. De asemenea, fotografia o determină să reflecteze asupra modului în care acești 17 copii amabili, gânditori și amuzanți sunt, în realitate, “cea mai mare moștenire” a părintelui. “O frumoasă moștenire a iubirii, într-adevăr. Ne este atât de dor de el, dar îi simțim prezența în fiecare zi prin dragostea și bucuria tuturor acestor copii”, adaugă fiica lui Frederick.

Ce reprezintă imaginile de pe costumul de baie al nepoților

Una dintre particularitățile fotografiei care însoțește mărturia lui Chrissy este că toți nepoții apar în imaginea imortalizată și fiecare poartă un costum de baie cu un număr (ordinea nașterii) și o culoare (familia căreia îi aparține). Cea mai în vârstă, Anna, care împlinea 14 ani în anul acela, poartă numărul 1. Cei mici, care aveau doi ani, Libby, Abby, Ruby, Emmet și Maren, poartă numerele 13, 14, 15, 16 și 17.

Dacă stăm și gândim, cei 17 nepoți sunt simbolul unității acestei familii și cea mai mare moștenire a bunicilor Fox.

Multele comentarii ale urmăritorilor lui Crissy apreciază că postarea este “atât de frumoasă, cu o familie extraordinar de frumoasă și că cea mai mare moștenire pe care fiecare dintre noi o poate lăsa este familia minunată pe care o ajutăm să o creăm.”

Fotografia a devenit virală grație originalității sale și emoției transmise. Mesajul este foarte simplu. Familia este lucrul cel mai important pe lume.

Fotografia cu mesajul emoționant a făcut înconjurul lumii și a fost remarcată de însuși actorul american Ashton Kutcher, care a postat-o pe Instagram.

Cine este actorul care l-a remarcat
Cine este actorul care l-a remarcat