Home » Life & Style » Metoda eficientă care atrage banii. Este la îndemâna oricui, aduce belșug și noroc

Metoda eficientă care atrage banii. Este la îndemâna oricui, aduce belșug și noroc

Manolică Anca / 11.05.2022, 16:42
Metoda eficientă care atrage banii. Este la îndemâna oricui, aduce belșug și noroc

Legea atracției este credința că putem atrage orice lucru ne dorim, de la bogăție la dragoste și fericire, concentându-ne asupra lui. Însă nu este chiar așa simplu. Asta pentru că mulți oameni uită cealaltă jumătate a ecuației: să atragi ceea ce îți dorești nu este suficient, trebuie să acționezi și tu. Iată cea mai eficientă metodă pentru a atrage banii în viața ta, potrivit unui specialist.

Cum să atragi banii în viața ta

Oamenii s-au folosit încă din cele mai vechi timpuri de ritualuri. Le-au folosit pentru a atrage dragostea, banii, succesul, sănătatea sau pentru a îndepărta duhurile rele. Și, într-adevăr, cine nu-și dorește să aibă suficienți dacă nu mai mulți bani?

Ritualurile magice sunt acceptate și blamate în același timp. Unii le numesc farmece, alții „făcături” sau vrăji. Cu toate acestea, unele dintre ele au puterea de a-ți oferi spor la bani, însă condiția este să crezi în ele și să le pui în aplicare.

Ritualul este la îndemâna oricui

Invitat la Lumea Nevăzută de la Antena Stars, Andrei Diaconu, terapeut și consilier spiritual, a vorbit despre o metodă care te ajută să atragi banii în viața ta. El a amintit despre o entitate de lumină care este responsabilă cu banii, numită Abundenția.

Aceasta este un înger, o entitate care nu doar că de aduce bani în viața noastră, dar ne și verifică de-a lungul vieții pentru a vedea cum îi gestionăm și cum avem grijă de ei. Este un fel de contabil la nivel spiritual, care ne dă sau nu oportunități.

Ce ar trebui să faci pentru ea:

Ai nevoie de nouă lumânări albe, de preferat, sau portocalii pe care trebuie să scrii numele Abundenția. Vei face acest lucru pe fiecare dintre ele, cu ajutorul unui vârf de ac sau a unui pix. Poți scrie deasupra sau poți scoate lumânările din suportul de metal pentru a-ți fi mai ușor.

Ulterior, trebuie să pui toate cele nouă lumânări în șir și să le aprinzi, în timp ce rostești: „Invoc energia banilor controlată de Abundenția să vină în viața mea și să învăluie într-o abundență permanentă, totală, atât cât merit și atât cât este nevoie.”

Este important ca de fiecare dată când facem acest ritual să ținem ochii închiși, simțind cum energie aurie ne cuprinde. În ceea ce privește frecvența sau momentul în care se face acesti ritual, specialistul spune că ar fi bine să fie făcut consecutiv, în nouă zile de joi.

Rugăciune către Arhanghelul Raziel pentru abundență si prosperitate

Consilierul a amintit că există și anumite rugăciuni care se pot rosti pentru abundență și prosperitate în viață. Unui arhanghel căruia i te poți ruga pentru ajutor este Raziel. Acesta este văzut direct răspunzător de prosperitate și abundență, iar o rugăciune înălțată lui, spusă din suflet, poate avea efecte uimitoare. Vei vedea imediat schimbările!

„Arhanghelul Raziel, care ai înțelepciunea și darurile Universului, vei ști exact cum să mă ajuți să se îndeplinească dorințele mele, pentru creșterea abundenței și prosperității. Dăruiește-mi miracole în viața mea de zi cu zi. Mulțumesc!”