Home » Life & Style » Poezii pentru iubit de Valentine’s Day – strofe de iubire de o frumusețe rară

Poezii pentru iubit de Valentine’s Day – strofe de iubire de o frumusețe rară

Violeta Badea / 10.02.2021, 15:38
Poezii pentru iubit de Valentine’s Day – strofe de iubire de o frumusețe rară

Poezii pentru iubit de Valentine’s Day – strofe de iubire de o frumusețe rară. Mai este foarte puțin până de Ziua Îndrăgostiților, iar tinerii își declară iubirea în diverse moduri. Deși românii nu sărbătoresc în mod tradițional ziua de Valentine’s Day, amorezii nu ezită să-și transmită cele mai frumoase mesaje de dragoste.

Poezii pentru iubit de Valentine’s Day

Valentine’s Day este ziua în care dragostea pluteşte în aer şi cei mai mulţi fac declaraţii persoanelor iubite. Dacă sunteți în pană de idei și nu știți ce mesaj să-i transmiteți iubitului, iată câteva idei de mesaje romantice pentru a vă exprima iubirea.

– „Acum că Ziua Îndrăgostiţilor se apropie şi parcă atmosfera se schimba, devine mai plină de iubire şi de înţelegere, stau să mă gândesc la zilele de Sfântul Valentin petrecute împreună cu tine. Poate nu am avut mereu inspiraţie să-ţi iau cadoul pe care îl voiai, dar anul acesta l-am găsit. Sper să-ţi placă şi să-ţi fie drag, pentru ca în el am închis o parte din inima mea, o mărturie a dragostei imense pe care ţi-o port şi care pare să se întregească în fiecare zi. În el se află lucrurile pe care aş vrea să ţi le spun în fiecare zi şi parcă nu reuşesc. Vreau să ştii că te iubesc şi că eşti o inspiraţie pentru mine: mă inspiri să fiu o persoană mai bună în fiecare zi.”

– „Vreau să-ți spun că ești persoana pentru care vreau să trăiesc și pentru care, totodată, mi-aș da viața. Cu tine am descoperit paradisul, am văzut o lumină mai puternică decât cea a soarelui. Te iubesc, perlă sclipitoare care s-a lăsat prinsă în acest ocean nemărginit al vieții.”

– „Ai părut ca un curcubeu, mi-ai luminat cele mai întunecate și nepătrunse gânduri… am știut atunci că trebuie să vin la tine… de atunci suntem un univers, fiecare stea e a noastră, fiecare răsărit e prntru noi iar apusul e doar o chestiune de timp… te-am așteptat cum așteaptă desertul ploaia ești ceea ce ursitoarele mi-au prezis dar nu mi-au spus unde să caut… erai lângă mine, dar ce mult mi-a luat să te găsesc… să-ți spun cât te iubesc… e poezie prefer doar să-ți arăt… dragul meu.”

– Iubitul meu frumos pe zi ce trece te iubesc tot mai mult… aș vrea să rămâi lângă mine mereu și iubirea ta să fie la fel de mare ca niciodată să nu ți simt lipsa… te ador!

Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru el
Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru el

– „Te iubesc atât de mult, încât nici un cuvânt nu poate descrie în totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Ești lumina ochilor mei, fără tine nu aș mai vedea. Zâmbetul tău mă face cea mai fericită. Tu ești cel la care am visat mereu. Iartă-mă că uneori greșesc, dar gelozia mă omoară, îmi este frică să te pierd, te iubesc prea mult, iar această iubire vine din adâncul inimii. Clipele în care îmi ești alături le ador, iar tot ceea ce ne desparte urăsc. Îți mulțumesc că exiști, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile. Te iubesc, așa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!”

– „Zi de zi în gândul meu învârtesc mii și mii de scenarii ale viitorului nostru. Vreau să creștem cei mai dulci copilași, să fim mereu dornici de a fi împreună, de a întâlni cu zâmbet fiecare dimineață, astfel că peste zeci de ani să privești în ochii mei și să vezi tot acea fetiță care te-a iubit și te va iubi mereu…”

– „Iubesc trei lucruri! Soarele, luna şi pe tine! Soarele pentru zi, luna pentru noapte și pe tine pentru totdeauna!”

– „Văd lumea în ochii tăi și ochii tăi peste tot în lume.”

– „Tu ești comoara vieții mele, ești minunea pe care am întâlnit-o întâmplător și care m-a făcut fericită. Te iubesc enorm!”

– „Dacă iubirea mea s-ar măsura, îți spun acum, dragul meu, că te iubesc până la cea mai îndepărtată stea, din cea mai îndepărtată galaxie, din cel mai îndepărtat univers, și înapoi, și tot așa, de o infinitate de ori!”

– „Dacă îți spun că te iubesc, nu ar fi îndeajuns dacă nu ți-aș spune că te iubesc pentru totdeauna!”

– „Dragostea constă în dorinţa de a da ceea ce este al tău altuia şi de a simţi fericirea acestuia ca şi cum ar fi a ta.”

– „De ai ști (Veronica Micle):

De-ai şti, iubite, cât de mult

Mi-i dor ca glasul tău s-ascult,

Ai veni pe-aripi de vânt

Şi mi-ai spune un cuvânt.

Vorba fie rea sau bună,

Am vorbi-o împreună,

M-ai vedea, eu te-aş privi,

Vorbele s-ar înmulţi.

Tu mi-ai spune una mie,

Eu ţi-aş spune multe ţie

Făr-de rost şi chibzuire,

Însă toate de iubire.

Vino dar pe-aripi de vânt,

Vin de-mi spune un cuvânt,

Că mi-i dor atât de mult

Glasul tău să-l mai ascult.”