Home » Life & Style » Mesaje de zi de naștere pentru copii – 39 de idei gingașe de mesaje pentru cei mici

Mesaje de zi de naștere pentru copii – 39 de idei gingașe de mesaje pentru cei mici

Nechifor Ioana / 12.01.2021, 16:43
Mesaje de zi de naștere pentru copii – 39 de idei gingașe de mesaje pentru cei mici

Mesaje de zi de naștere pentru copii, gânduri emoționante și urări alese pentru cei mici. Ți-am pregătit o selecție de mesaje, care te vor ajuta să surprinzi esențialul trăirilor tale despre împlinirea pe care ți-o oferă copilul. Dacă ești părinte, unchi, mătușă sau pur și simplu ai în viața ta un copil drag, atunci următoarele mesaje te pot ajuta să îi pregătești acestuia o surpriză frumoasă cu ocazia unei zile speciale.

Mesaje de zi de naștere pentru copii. Gânduri emoționante pentru cei mici

Mesaje de zi de naștere pentru copii sau cele mai pure și sincere gândure pentru cei mici. Copiii ne oferă inocență, gingășie, zâmbet pur și iubire sinceră.

Este timpul să îi răsplătim pentru trăile minunate și momentele prețioase pe care ni le aduc în dar. Indiferent dacă ești părinte, unchi, mătușă sau pur și simplu admiri și apreciezi un copil, avem pentru tine gânduri atent alese care te vor ajuta să îi faci acestuia o surpriză minunată.

Sentimente pure ca zâmbetul unui copil, emoții și trăiri. Gânduri emoționante pentru cei mici și cele mai frumoase urări pentru copilul din viața ta! Fie că este ziua de naștere sau de nume, 1 iunie sau pur și simplu vrei să-l surprinzi cu un mesaj drăguț, ți-am pregătit câteva idei care te vor ajuta în acest sens.

Mesaje de La Mulți Ani pentru copii

1. La mulți ani, fetița noastră dragă! Ne umpli sufletele de iubire și bucurie în fiecare zi.
2. La multi ani! Fericire, inocență, speranță, bunătate, iubire. De toate lucrurile minunate să ai parte de ziua ta și nu numai!
3. Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos!
4. Să crești mare și cuminte, mulți ani de acum înainte, să ai parte de fericire, sănătate și iubire, de tot ce e mai bun pe lume! De la mine gânduri bune, să ajungi la 100 de ani, mult noroc și la mulți ani!

Mesaje de La Mulți Ani pentru copii
Mesaje de La Mulți Ani pentru copii

5. Astăzi e ziua ta, copilul meu, și mă rog de acum lui Dumnezeu să fii sănătos, să fii fericit, să iubești mereu și să fii iubit. La mulți ani!
6. Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri. La mulți ani!
7. Copilăria este o lume plină de seninătate și veselie, bucură-te de ea în fiecare zi a vieții tale. La mulți ani, copil frumos și inocent!
8. La împlinirea frumoasei vârste de x ani, îți urez din suflet un călduros La Mulți Ani!

Copilule, suflet minunat

9. Să fii copil e un lucru serios, nimic pe lume nu e mai frumos! La mulți ani!
10. Fie ca această zi să-ți aducă la fel de multă bucurie și veselie pe cât ne aduci tu nouă în fiecare zi! La mulți ani!
11. Copilule, suflet minunat, îți doresc ce doar Dumnezeu îți poate da: sănătate, voie bună și să fii mereu înconjurat de iubire, oriunde ai merge și orice ai face.
La mulți ani, dragul meu!
12. De ziua ta, îți reamintesc că te iubesc și îți mulțumesc că îmi înseninezi zi de zi viața. Ești minunea mea! La mulți ani, copilul meu cel bun!

Felicitare de La Mulți Ani pentru copii
Felicitare de La Mulți Ani pentru copii

13. Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te însoțească și toate dorințele să ți se îndeplinească! La mulți ani, copil frumos și bun!
14. A mai trecut un an. Ai mai crescut. Nu mai ești un bebeluș, însă noi pe zi ce trece te iubim mai mult, copil dulce! Tu ne bucuri viața cu inocența ta, cu zâmbetul și sufletul tău minunat. Azi este ziua ta. La mulți ani, copilul nostru drag!
15. Cea mai frumoasă zi a fost aceea în care ți-am văzut chipul pentru prima dată și te-am ținut în brațe. Ești minunea mea și vreau să îți mai spun încă o dată că mami te iubește mult, mult! La mulți ani!
16. La mulți ani, frumosul meu nepoțel! Să crești mare, sănătos și mereu voios!

Cele mai frumoase urări pentru cei mici

17. E ziua voastră, dragi copii! Să aveți parte de o zi minunată, plină de culoare, presărată numai de zâmbete și multe jucării! La mulți ani de 1 Iunie!
18. Îți doresc o zi ultra-mega-super zi magnifică așa cam ca tine! La mulți ani!
19. Fie ca zâmbetele celor dragi să îți înseninze ziua, iar dragostea lor să te călăuzească în drumul vieții. La mulți ani!
20. Astăzi, la aniversare, vin și eu cu o urare de noroc și sănătate și realizări în toate! Visurile să ți se împlinească, dragostea să înflorească, fericire doar să fie și enormă bucurie!
Multă sănătate și iubire! La mulți ani, băiatul meu!

21. În viață sunt momente de fericire, dar și de tristețe … Eu îți promit că am să îți fiu alături indiferent de situație pentru că tu ești tot ce am mai scump pe lume! Te iubesc enorm! La mulți ani!
22. Băiatul meu, cu ocazia zilei de naștere, îți doresc viață lungă, fericire, sănătate și iubire! La mulți ani!
23. La mulți ani, fiule! Îți dorim zile senine, iubire și fericire!
24. Fiecare zi să fie unică, să fii sănătos, să zâmbești în fiecare zi cu toată inima! La mulți ani!

Urări de bine pentru copilul drag din viața ta

25. Să ai parte de cât de multă fericire îți poate cuprinde inima, de cât de multe zâmbete îți poate dărui o zi și de toate binecuvântările pe care ți le poate aduce viața! La mulți ani, copil frumos!
26. Fie ca florile iubirii să îți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele! La mulți ani, copil gingaș!
27. Toate urările de bine se îndreaptă către tine, pentru că e ziua ta de naștere. La mulți ani frumoși, copilul meu drag!
28. La mulți ani, x! Să îți păstrezi mereu inocența, candoarea și puritatea sufletului de copil, indiferent de anii pe care îi vei aduna în cartea vieții. Multă sănătate și fericire!

Mesaje pentru ziua de naștere a copilului
Mesaje pentru ziua de naștere a copilului

29. Un gând bun, împreună cu cele mai sincere urări de sănătate și fericire! La mulți ani, nepoata mea!
30. Cele mai pure sentimente sunt pentru tine, copilul meu. Te iubesc enorm și vreau să fii fericit în fiecare secundă! Mulți ani fericiți!
31. La mulți ani, plini de fericire și împliniri! Să te sărute norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!
32. Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri! La mulți ani!

La mulți ani, copil frumos!

33. La mulți ani, băiatul meu drag! Îți doresc puteri de supererou, zâmbet pur și fericire!
34. Fie ca ziua ta de naștere să fie binecuvântată cu fericire, bucurii, raze de soare și iubire! La mulți ani!
35. În această zi frumoasă, natura să îți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească! La mulți ani!
36. Dorințele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La mulți ani!
37. O zi de naștere este făcută dintr-un milion de clipe, iar în fiecare clipă stă promisiunea împlinirii viselor și planurilor tale. Un la mulți ani din toată inima!
38. Primește cele mai sincere gânduri de la mine și de la oamenii care te iubesc. La mulți ani minunați, copil drag!
39. Fiica mea cea bună, îți doresc ca Dumnezeu să te binecuvânteze cu iubire, sănătate și suflet bun! La mulți ani!