Home » Life & Style » Reguli de feng shui pentru succes și prosperitate în carieră. Ce obiecte și plante nu trebuie să lipsească de pe biroul tău

Reguli de feng shui pentru succes și prosperitate în carieră. Ce obiecte și plante nu trebuie să lipsească de pe biroul tău

Manolică Anca / 28.01.2022, 13:26
Reguli de feng shui pentru succes și prosperitate în carieră. Ce obiecte și plante nu trebuie să lipsească de pe biroul tău

Te simți jos din punct de vedere profesional? Ți se pare că, indiferent cât de mult muncești, ceva nu este în regulă? Dacă răspunsul tău este da, poate că este timpul să apelezi la câteva reguli de feng shui pentru succes și prosperitate în carieră. Fie că este vorba de obținerea unei promovări sau de rezolvarea unei probleme de afaceri, micile schimbări de Feng Shui pot fi benefice.

Reguli de feng shui pentru reușita în carieră

O carieră care suferă din cauza stagnării, a lipsei de promovare sau a politicii de birou poate fi remediată și cu ajutorul feng shui. Fie că sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, faceți o schimbare de carieră sau pur și simplu doriți un mic impuls într-o carieră de altfel de succes, unele reguli de feng shui te pot ajuta.

Există elemente Feng Shui pentru reușita în carieră și apoi există sfaturi cu privire la cele mai bune culori și plasamente ale obiectelor care îți pot fi de mare ajutor. Citește mai departe pentru a afla mai multe.

1. Poziția unui birou feng shui

Prima condiție: poziția. Scaunul biroului trebuie să fie poziționat în așa fel încât să stai cu fața spre ușă dar, atenție, nu în dreptul ei. Asta semnifică poziție de putere, în care atragi numai energie pozitivă. Dacă stai cu spatele la ușa sau la fereastră, se spune că riști să fii înșelat de către colegi.

De asemenea, alege un loc în care stai cu spatele la perete sau la colț, dar nu cu fața la altcineva, pentru că energiile voastre vor fi în „război”.

2. Reguli de feng shui pentru reușita în carieră. Decorarea biroului

Personalizarea biroului este, de asemenea, obligatorie. Aceasta te va face să te simți confortabil și îți va oferi indirect suport și motivație. Nu uita ca tot timpul să ai ordine în și pe birou, pentru că este un lucru esențial. Scapă de tot ce este vechi și nefolositor, pentru că acestea împiedică energiile să circule și implicit progresul. O altă regulă importantă spune că mijlocul biroului trebuie să fie tot timpul liber, pentru ca, la fel, energiile să circule.

Alege să decorezi biroul cu ceva statuete norocoase. Cocoșul, calul în galop, broasca-țestoasa sunt reprezentări ale succesului care pot fi foarte frumos poziționate lângă tine. Țestoasei îi stă bine în spatele tău, iar calul nu trebuie orientat niciodată spre ușa sau fereastră. Sunt ideale decorațiunile sferice și cristalele.

Reguli de feng shui pentru reușita în carieră
Reguli de feng shui pentru reușita în carieră

3. Culorile unui birou feng shui

Nici cromatica nu ar trebui neglijată atunci când vine vorba despre decorarea și amenajarea spațiului de lucru. Există culori care te ajută în munca pe care o faci și culori care, prin vibrația lor, te împiedică să lucrezi corespunzător. Principiul în Feng Shui este armonia cromatică și combinarea nuanțelor tari și calde. Culorile tari îți dau energie, în timp ce cele calde te relaxează. Cele mai potrivite culori pentru birou sunt:

  • verde – îndeamnă la progres,
  • roșu – culoarea succesului și a faimei;
  • albastru – culoarea regală care stimulează creativitatea.

De asemenea, și lumina este importantă. Ridică jaluzelele și lasă să pătrundă cât mai multă lumină naturală. Dacă nu, aprinde o lumină. Evită să stai pe întuneric la birou.

3. Reguli de feng shui pentru reușita în carieră. Puterea plantelor

Nu trebuie sub nicio formă să uităm de plante. Acestea sunt ființe care împrospătează mereu aerul și sunt cunoscute pentru energiile lor puternice. Unul dintre cele mai comune sfaturi Feng Shui este acela de a avea plante în birou.

Bambusul norocos, crinul păcii, planta de bani chinezească și planta de jad sunt excelente pentru a le ține. Orice plantă cu spini sau cu prea multe flori nu este potrivită pentru birou, deoarece poate aduce negativitate cu ele. În mod similar, ar trebui evitate și plantele din plastic.